Fulgusorii sarbatoresc Invierea Domnului Iisus {8}

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Multumesc, Magda
Chiar daca cu intarziere vreau sa transmit si eu puiului tau "La multi ani!" cu multa sanatate cu ocazia celor 17 lunite, si felicitari pentru progrese!

Pishko, acum am reusit sa vad si eu pozele. Foarte frumosi copilasi aveti, sa va traiasca!

Eu nu reusesc sa tin post ca al meu sot trebuie sa manance in fiecare zi ceva cu carne, altfel imi plange de foame. O sa incerc totusi sa tin cateva zile, ma gandesc de joi incolo, mai ales ca atunci o sa vreau sa si pregatesc ceva de mancare pentru Paste si de obicei mirosurile de prea multa mancare imi taie poftele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pishko spune:

Lady off imi pare asa rau... nu tsiu ce sa zic... imi dau seama ca va e ff greu dar sunt sigura ca becca e puternica si o sa treaca curand peste asta. Trebuie sa fim optimisti si sa ne gandim ca o sa treaca repede... ne rugam la DD sa iasa analizele bune... suntem cu gandul la voi

pishko Mihai (28.10.2009) si Emma (14.03.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Lady si !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

neata fetele hai la o calda

lady stai linistita ca nui nici o problema vroiam sa vad ce face beca ca nu aveam calculatoru deschis, si imi era mai usor la telefon.

am terminat curatenia dar mai o portie imensa de calcat si apoi gata.

acu fug la magazain ca vine o prietena la ine care este graviduta sa ma tunda
sper sa mai vin azi daca ma lasa ary, catre este ai bine au inceput sa cada cojitele si usor usor se vindeca

getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns busymummy spune:

Neatza fetelor... vin si eu la

Multumesc celor care au adaugat grupul de fulgusori pe FB (stiu sigur de Lady... daca a mai fost cineva).

Eu am lasat de dimi copilul mic cu taticul... si ma suna acu 5 minute "Iubire, asta micu' are voie napolitane Alka cu alune si cacao?" Eu: "teoretic nu, ca se deranjeaza la burta de la crema..." El: " Da nu te superi tare daca o sa se deranjeze, nu? Ca suntem la a doua si ne place tare!"... Oare de ce m-a mai sunat sa ma intrebe? A, si dupa aceea il intreb "Da de mancat de dimi i-ai dat?" El:"Pai nu-i ajung napolitanele si 2 biscuiti?"
Doamne... n-ai zice ca e la al doile si ca l-a crescut pe primul aproape singur

Hai ca mai revin

de Vlad - 11.11.2009 si Andi - 5 ani.

POZE NOI si POVESTEA LUI VLAD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

busyyyy

getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns busymummy spune:

Ce se vede ca e soare afara.... nu e nimni pe aici

de Vlad - 11.11.2009 si Andi - 5 ani.

POZE NOI si POVESTEA LUI VLAD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

mummy tare haios sotul tau...
lady cum sunteti? sper din suflet ca bine

noi toata ziua suntem afara sau la gradina...la David ii place la nebunie la tara...pe afara cred ca face 2 km pe jos, atata ne plimbam prin parcuri, prin cartier...ii place mult sa umble pe jos...n-am mai scos caruciorul cred ca de vreo 2 luni...
o zi faina sa aveti

Adriana, mamica pufarinului David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Busymummy, simpatici tare baietii tai.

Fetelor, gata cu traiul bun al nostru: peste 7 ore, mami are avion spre Romania.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

eu nu mai rezist...am acasa un terorist

Fla e un copil super energic, face foarte multe prostii, eu am fost mereu permisiva cu el..si am ajuns la nebuni ..nu ma pot intelege deloc cu el..

..casa mea e vraiste, in bucatarie pe parchet am faina, ulei, capsuni, paine, azi facand mancare...mi-a ARUNCAT o capsuna acolo...si bineinteles ca areusit

mi-a adus o vecina hamsterul ei..sa am grija de el..si am zis ok..ce se poate intampla???? e doar un pui de hamster...
CE SE POATE INTAMPLA???????? pai sa va spun eu...i-a scos apa, i-a aruncat macarea, l-a ametit in roata in care se joaxca saracul animal..si apoi...a trantit de pamant cusca ..asta in timp ce eu eram cu mainile in aluatul de piftelute

am casa terminata....nu-mi mai vine sa ma apuc de curatenie, imi vine doar sa merg sa dorm...

va pup, vb maine azi ma duc sa stau in colt sa

Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Mergi la inceput