Fulgusorii sarbatoresc Invierea Domnului Iisus {8}

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Magda, e tare scump!! Se vede ca-i place si lui sa mearga

Allexa,

Camy, nervi de otel iti doresc. Fetele au dreptate: e normal, asa va fi multa vreme de acum inainte.

Lady, ma bucur mult ca cea mica e mai bine

Busymummy, mami a mea a plecat de la noi, la ora asta probabil a si ajuns, spre Bucuresti. Cat despre mine, nici nu vreau sa ma gandesc, e putin probabil sa ajung in viitorul apropiat -nu as putea veni fara copii, iar pe Diana nu mi-e inca clar daca si cum o putem transporta cu avionul. Dar, de ce nu, poate veniti voi pe aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Abia acum vad ca v-ati apucat si de pregatirile pentru masa de Paste. Spor la treburi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pishko spune:

Magda Felicitari!!! Mi-au dat lacrimile, pe bune!

pishko Mihai (28.10.2009) si Emma (14.03.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lenabum spune:

buna,poate va intereseaza ceva de la mine
https://picasaweb.google.com/114905091151626139740/ClamiteCrosetate#
paste fericit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns busymummy spune:

- eu nu am pregatit nimic inca... sambata fac ouale rosii, impreuna cu Andi, sa fie proaspete pentru baieti si chec din piept de curcan, ca drob nu le dau inca...restul face mama

Ma duc

de Vlad - 11.11.2009 si Andi - 5 ani.

POZE NOI si POVESTEA LUI VLAD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Citat:
citat din mesajul lui pishko

Magda Felicitari!!! Mi-au dat lacrimile, pe bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

in primul rand...felicitari pui mic... Rares este minunat, absolut minunat!! apoi zic ca eu nu am pregatit nimic de sarbatori, dfoar am facut cumparaturile...ca soacra a venit abia pe seara la mine...e la fel de mizerie si dezorsdine in casa... mai vad ce mai pot face maine... cand vine soacra la mine sa facem cozonaci, abia astept

Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

si am ceva la tastatura, ca nu pot sa dau enter

Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

magda felicitari pt pui mic ii un scump...asa frumos merge

nici eu n-am mai apucat sa fac nimic, am ajuns aseara la 8 jumate de la tara....azi vopsesc ouale si maine fac restul treburilor...

de aseara i-am dat prima data la David lapte de capra...deocamdata l-am amestecat cu lp-ul sa nu fie prea mult dintr-o data....n-a facut mofturi, oricum el nu-i mare fan laptic, sau din biberon nu-i place...habar n-am ....doar ca dimi si seara la laptic trebe sa-i dam tot felul de prostii in mana ca sa-l bea....
asa ca piciul meu va bea lapte de capra toata vara, pana este...
spor la treburi mamici si pitici

Adriana, mamica pufarinului David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

Buna gagici,

Dupa atata timp reusesc sa dau un semn de viata, nu stiu in ce masura voi mai reusi sa intru pana de Paste, insa doream sa va urez: PASTE FERICIT, sa va bucurati de cei dragi, si in Noaptea Invierii toate rugile voastre sa urce la ceruri! .

V-am mai citit, mai putin ultimul capitol, ca iar am multa treaba la serviciu si am putin timp alaturi de Matei.
Matei creste frumos, e un nazdravan, dar incredibil cat de mult il iubim.

off, tr sa fug, sper sa revin.

Mergi la inceput