Mar-Apr (207) Bravo ioanna16, Xeo, Lalely07!!
Raspunsuri - Pagina 11
mandreeac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui scrish antguess da, in cateva zile trecem la 150! andreea 7 ore?? ![]() ![]() lauriciu mult curaj si putere iti doresc, imi dau seama ce moment greu este...el ce zice referitor la tot? ![]() Mami fericita de Luca Andrei 22.03.2011 |

Da, iti spun cu tot sufletul si din tot sufletul ca e mare motiv de sarbatoare, mai ales ca bebe se trezea la 2 ore, 2 ore si jumatate, acum cand a dormit atat nu mi-a venit sa cred.

Mami
de miracol
Rares Andrei 27.02.2011
mandreeac spune:
| citat din mesajul lui Happiness_4_us Strumph, ti- am dat PM. vezi ca am pus poze cu M pe picasa![]() Yasmi, azi M face 2 lunite si a luat 740 gr luna asta, adica are 5.210 . Ca tu intrebai cum sunt bb de varsta cu Lucas .Mamica de Andrei si Maria |
Sa iti traiasca , sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii!

Mami
de miracol
Rares Andrei 27.02.2011
mandreeac spune:
| citat din mesajul lui miki1979 mandreac, ma bucur ca sunteti bine si ca ai timp de cateva vrobe aici cu noi ![]() eu la baita nu cred ca i-am facut vreodata baie astfel incat bebe sa fie complet acoperit de apa..nu cred ca ii e frig, ca altfel ar riposta...si ea e asa calma si linistita la baita.. cu vlad n-am ajuns la doctor atunci ca sotul avea nu stiu ce conferinta si n-a putut sa vina si eu cu amnadoi copii dupa mine si cu taxiul n-aveam cum sa merg..asta e, a scapat atunci dar l-am reprogramat pe vinerea asta.. mami de 2 prichindei |
Tinem pumnii pentru vineri la dr si asteptam vesti minunate! Al meu la prima baita nu avea multa lapte si daca nu a urlat Doamne Doamne, dar la a doua am pus mai multa apa si totul a fost minunat, de aceea te intrebam.

Mami
de miracol
Rares Andrei 27.02.2011
mandreeac spune:
| citat din mesajul lui ama22 Am intrat si eu in sfarsit in albumul comun si nu mai pot de drag ce bebei frumosi am vazut eu pe acolo. Unul si unul ![]() ![]() ![]() Am sters si eu pozele din sarcina si am pus cateva cu Natalia. mami de Natalia - 11.04.2011 http://www.amainbucatarie.blogspot.com/ http://www.flickr.com/photos/8264324@N03/sets/72157625644823552/ |
Eu ii dau sa pape cand se trezeste, nu il trezesc eu, dar al meu papa f des si la intervale mici de timp, de ieri vad ca a inceput sa doarma bine si sunt f fericita. Pentru fundulet eu folosesc Bepanthene, iar pentru corp Mustela. De spalat tot cu Mustela il spal seara, iar pe timpul zilei il spal cu Nivea la fundulet.
Mami
de miracol
Rares Andrei 27.02.2011
mandreeac spune:
| citat din mesajul lui cami_antonia yasmi felicitari pt grasunellllll noi tot nu facem parturi cred ca va innebunesc cu problerma mea da nu stiu ce sa ii mai dau cred ca voi face ca la antonia voi incerca toate cele de colici sa vedem ce o va putea ajuta offfffffffff de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si PETRA ADRIANA(05.04.2011) |
Ai incercat sa ii dai si Colief? Eu ii dau si Colief si Debridat si merge totul f bine. Dar de ce trebuie sa faca neaparat part? Te intreb ca eu nu stiu, dar al meu face si tare ma amuz.

Mami
de miracol
Rares Andrei 27.02.2011
mandreeac spune:
Yasmi sa va traiasca Lucas, sa fie sanatos si sa aduca numai bucurii!

Strumphy si eu ii dau bebelusului meu Colief, la fel tot cu biberonul, plus ca in spital bebe al meu a papat numai cu biberonul si pana mi-a venit mie laptele la fel si nu a refuzat sanul, e chiar innebunit dupa el. Sper ca totul se va rezolva, fii tare si fruntea sus, nu imi place sa te vad pesimista.

Mami
de miracol
Rares Andrei 27.02.2011
bb_yasmi spune:
cami, al meu e mare "besh'nos" ![]()
dar am observat ca trage si mai multe partzuri dupa ceaiul de fenicul. eu i=am dat anticolici doar primele 4-5sapt, infacol.
mamica implinita de fetita si baietel
mandreeac spune:
Stefana ca tot intrebai de cum imbracam copilul, asta e si marea mea dilema, dar eu ieri i-am pus body cu maneca lunga, pe deasupra tot un body cu picior, ambele f subtiri si apoi un combinezon.Pe cap o caciulita groasa si nu mi-a transpirat bebelusul, cred ca i-a fost f bine. Cand au fost 20 si ceva de grade acum cateva saptamani, i-am pus un body la fel cu picior, un hanorac, o pereche de pantalonasi, adidasi si o caciulita subtire. Eu iau preventiv la plimbare si o paturica, daca mi se pare ca e vant sau ca i-ar putea fi frig il invelesc.

Mami
de miracol
Rares Andrei 27.02.2011
alina.n spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui bb_yasmi
happy multumesc de raspuns. prima oara cand am citit raspunsul tau am facut ochii cat cepele....citisem 740gr/sapt ![]() ![]() la cat mai multe lunite inainte!!!! ![]() ![]() noi maine avem 2 luni si L are 5600-5700 gr ![]() mamica implinita de fetita si baietel |
Lavi pai e super bine cat are Lucas, exact asa a avut si Alex la 2 luni 5650gr. Iar acum la 2luni jumate are 6250gr

.
Leeloo21 spune:
ce copii mari aveti deja...sa fiu sincera nici nu-mi dau seama cand au trecut 2 sapt jumatte cu eva...parca ieri eram insarcinata:)
asta ca sa nu mai zic de tudor are are 2 ani si o luna si mi se pare asa de mare!!!
ma uitam in carnetelul unde am scris programul lui tudor de alaptat si papat..si am vazut ca abia pe la o luna mi s-a reglat lapticul si am avut suficient cat sa doarma legat 3 ore..pana atunci dpoar cu completare dormea 2-3 ore minim..mie din maternitate mi-au zis mai multe asistente ca trebuie sa fac cumva..doar san sau si cu completare astfel incat din mom in care l-am pus la san si pana cand cere din nou sa treaca minim 2 ore jumatate ca sa aiba timp sa se digere lapticul..altfel poate face colici si dureri de burtica..
va
ca s- trezit minunea!