Mar-Apr (207) Bravo ioanna16, Xeo, Lalely07!!
Raspunsuri - Pagina 12
irinuca05 spune:
Fetelor am intrat doar sa va salut. De azi am ramas singura acasa cu bebelina si sper sa am mai mult timp pt forum. Pana acum am avut bunicile cu mine si mai mult timp mi-au ocupat ele decat bebelina ![]()
Va pup si de maine raspund la prezenta
mami fericita de Daria (8.04.2011)
cami_antonia spune:
hai ca voi cumpara si eu ceai de fenicul
sa vedem daca dam parturi
eu ii daqu ceai baby calm
si teoretic are de toate in el
de aia ma asteptam sa faca
acu si cu debridat
si cu espumisan si nimic
offfffffffffffff
la noi vine o ploaie de mai mare frumusetea
pisucmic spune:
Dragele mele
va mai citesc si mai intru intre laptic si somn (inclusiv al meu). Azi am iesit eu din casa jumatate de ora "prin cartier" ca sa ma mai plimb, dar pe el nu l-am scos fiindca era vant si chiar inchisa vremea. Abia astept sa vina primavara de-a binelea!!!
Ama, eu folosesc produse Mustela, iar la fundulet il dau cu Bepanthene. Mi-a placut cum ai descris toata bucuria de a simti puiul, si eu am exact aceeasi impresie!
Lauriciu, ce rau imi pare ca treci prin asa ceva! Dar decizia pe care ai luat-o pare singura posibila, nu poti sa lasi sa vi se intample asa ceva, asa un sot nu meriti, si nici bebele nu merita un tata asa iresponsabil (oricum va fi mereu tatal lui, poate intr-o buna zi va regreta si el cum s-a purtat cu fiul lui!)
Si noi alegem data botezului, cred ca va fi pe 3 iulie dar asteptam confirmarea nasilor, si sper sa fie loc la restaurantul unde vrem noi sa facem.
Va imbratisez

Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu! Mami de
dragalas Petru Constantin (02.04.2011)
ioanna16 spune:
buna seara fete dragi,
am sosit si eu acasica, am fost la dr si la eco, fata mea e asezata jooosss, colul e si el deschis... bebita mea are 3.387 kg 
, asa ca ma astept sa se intample oricand
daca pana pe 26 nu iese de bunavoie, mergem la spital sa facem declansare
deci mai am o saptamana si o sa fiu si eu mamica 

nu-mi vine sa cred ca am ajuns pana aici
, am numarat zi cu zi, si-am stat cu sufletul la gura la fiecare control si eco ca totul sa fie in regula
nu stiu cum sa va descriu in cuvinte ce sentimente traiesc in momentele astea, voi stiti mai bine pentru ca deja ati trecut prin ele
va pup cu drag si va multumescca v-ati gandit la mine azi, sunteti minunate desi nu am fost "impreuna" de la inceputul sarcinii
cate un buchet de 

si un mare 

pentru fiecare
38 +
AMR MAXIM 8 ZILE !!!
Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.
pisucmic spune:
Ioana, muuuult succes pentru ultima saptamana, sa te pregatesti pentru o nastere usoara si un bebe minunat!!! 

Pisuc Mic
ioanna16 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pisucmic Ioana, muuuult succes pentru ultima saptamana, sa te pregatesti pentru o nastere usoara si un bebe minunat!!! ![]() ![]() ![]() Pisuc Mic Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011) |
multumesc frumos pisuc

38 +AMR MAXIM 8 ZILE !!!
Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.
pisucmic spune:
Irinuca, bine ai revenit! M-a amuzat asta cu bunicile, cred ca se poate intampla si asa...
Le asteptam cu drag si pe Alina06 si Lalely, cand vor ajunge acasa si la calculator!

Pisuc Mic
mandreeac spune:
Felicitari Ioana! Sa dea Domnul sa ai o nastere usoara si o bebelina sanatoasa si necolicoasa. Noroc ca vine Pastele si poate ti se va parea ca timpul trece mai repede, ca acum ultima saptamana e cea mai dificila, timpul trece greu, greu, cel putin eu asta am simtit, nu mai puteam.

Mami
de miracol
Rares Andrei 27.02.2011
strumphitza spune:

Intru repede pana nu se trezeste piscotica , da semne ca vrea de papa acusi
si mami tre` sa sara cu lapticul
ca de nu face scandal si nu ne mai intelegem, fomista mamii 
![]()
Va multumesc la toate care v-ati gandit la mine si mi-ati spus cateva cuvinte de bine si sustinere
nu va mai nominalizez ca mi-e ca uit pe careva si sa nu avem suparari
la cat sunt de obosita, nu prea imi sta mintea sa ma concentrez
Am citit tot dar nu o sa apuc sa raspund la fiecare in parte , dar ma bucur pentru vestile bune acolo unde sunt si ma intristez unde nu-s foarte, dar mergem inainte, ce altceva am putea face ![]()
Mi-am tras si eu semnatura noua , sa vedem cum mi-o shade
plus noua titulatura si efect glow, asa de primavara , sa vedem totul mai roz 
![]()
Ma duc ca deja a deschis ochisorii si acusi se uita la mine
si cere papa. Mai intai ma duc sa o pupacesc si sa ii pap falcutele si nasucul 

O seara buna mamici si burtici 

_
Happy Mummy of
Sophia Nicole (02.04.2011)