Iepurasii s-au mutat in casa noua(109)
Raspunsuri - Pagina 18
![](images/user_woman.png)
Yaia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ina_3040 Yaia sanatate multa printesei, sper ca i-au trecut necazurile cu urechea. Tu cum mai esti? De bebe 2 nu stiu ce sa zic si pe mine ma bate gandul insa am azuit ca 2 ani diferenta e inca greu, cel de 2 ani inca nu se prea descurca singur, plus ca e in perioada cu "nu" si cu crize de "pre-adolescenta". |
Multumim, mucim amandoua, Alexia mai putin, eu mai mult. Alexia e pe antibiotic si spre vindecare, eu doar cu creion nazal, ceaiuri si fariogosept/strepsils. Imi vine sa-mi smulg nasul...
![](icon_smile_big.gif)
Depinde ce vrei, dar daca ramaneti in Belgia, poate ar trebui sa iei in considerare faptul ca e bine ca diferenta sa nu fie prea mare intre copii, sa se poata juca impreuna. In plus, nu iti iesi din mana.
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile.gif)
![](icon_smile_big.gif)
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/LAlexandra/LAlexandra.jpg)
LAlexandra spune:
Ciao, fetele HELPPP
Alessa are de vreo 2 zile ( de fapt atunci am observat, nu stiu de cand e), o bubita pe fata, dar e aproape de par si nu am observat-o imdediat...e o singura bubita, care pare ca a spart, e cumva asa cu mijloc...nu stiu cum sa ma exprim...
Initial am crezut ca poate o fi varicela...nu cred ca e , ca nu a mai aparut niciuna.
Eu zilele trecute il banuiam de alergie la ou...credeti ca de la asta a facut?
E doar una singura...o fi vreo piscatura de la ceva?
_ printisorului Alessandro
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bluekidoo/bluekidoo.jpg)
bluekidoo spune:
nu cumva este un cosulet? si Tanya a mai avut cate unu asa cum descri tu..dar era cosulet sau cate un punctulet de grasime care disparea.. eu in general la bube/rani ii dau cu crema de galbenele si se vindeca mai repede
Nunta 12.05.2007
Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010
LAlexandra spune:
Carmen, asa pare ca un cos. La Tanya in cate zile disparea?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bluekidoo/bluekidoo.jpg)
bluekidoo spune:
cam 4-5 zile.. ca medie.. uneori mai repede
Nunta 12.05.2007
Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010
LAlexandra spune:
o a vad ce si cum, apoi daca nu, dau o fuga pana la pediatra.
![](images/user_woman.png)
stefimic spune:
LA MULTI ANI! DIANAMI!
Sa fii sanatoasa,sa ai numai bucurii in viata!
SENSIBILA sanatate multa tatalui tau, ma bucur ca operatia a decurs bine, sper ca acum este mai bine.
IRENE sa stii ca pe mine mai impesionat mult cu pregatirile tale pt PASTE, chiar esti o super femeie, jos palaria.
INA ma bucur ca mai intri si ne mai spui cate o vorbulita despre ROBIN,sper sa aveti o aniversare reusita si sa cumperi cadoul perfect, cat despre varsta dintre copii, sa stii ca la noi diferenta este de 3 ani si a fost cat de cat ok, cred ca probleme sunt la orice varsta, dar eu cred ca diferenta mai mica intre ei te fereste de crizele de gelozie si se vor iubi intre ei mai mult, ai mei se pupa si se iubesc nevoie mare, eu sunt topita cand ma uit la ei, asa ca nu aveti decat sa va ganditi si sa vedeti ce vi se potriveste voua cel mai bine.
Am facut si eu testul minune si am fost dezamagita de ce a iesit tot la limbaj, ea spune cam 10 cuvinte, in rest bebeluseasca la greu, dar am ajuns la concluzia ca este inca mica sa ma pronunt in legatura cu asa ceva, vom vedea dupa 18 luni.
YAIA sanatate multa si sper sa mai terminati si voi cu imbolnavirea.
Eu in ultima saptamana am cam innebunit dupa cautare concediu si pana nu am luat biletele nu m-am linistit, voi ce tip de concediu veti cauta pt voi si bebei anul asta, eu am cautat ceva cu UIL in ideea sa am mancare buna si variata, voi ce ziceti?
de mancat mancam pe toane si plimbandu-ne prin casa cateodata, ca si feluri avem: supite, ciorbite, mancam binisor carnita, cartofi gratinati, piureuri, branzeturi, spanac, fructe, cereale, iaurturi, orez cu lapte, fidea cu lapte, laptele praf tot cu lingurita i-l mancam, pandispan, biscuiti, pilaf,si nu stiu ce sa va mai spun, si as le-am scris haotic in functie de ce i-mi aminteam.
ROXI mai vrem si noi poze cu piticii tai, pt mine SILVANA este un copil dulce rau.
OANA sa stii ca este valabil si pt tine, vrem sa-l mai vedem pe tunsuliciul mergaret.
CORI si tu ai face bine sa ne mai arati o poza cu petala ELIZA.
si nu vreau sa fac diferente, mi-ar placea sa vad toti iepurasi mergareti, sunt convinsa ca au evoluat toti si as fi fericita daca ni i-ati si arata.
mai avem un pic si ne vom transfera in noul capitol din viata lor, ar fi frumos sa facem totusi acel colaj de poze cu ei mergareti si frumosi, asa cum s-au transformat dupa cele 12 luni de bebeluseala.
va pup si va doresc o duminica placuta si linistita.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/oanaiacovita/oanaiacovita.jpg)
oanaiacovita spune:
Buna fetele!La multi ani, DIANA!!! Sa fii sanatoasa si mereu fericita si implinita alaturi de familia ta frumoasa!!!
Bluekidoo(Carmen) e o dulce Tanya.
Cata ma bucur sa te citesc si sa vad ca sunteti bine tot 4. Unde ziceai ca vrei sa mergeti in vacanta? Noi stam acasa din lipsa acuta de fonduri.
Alexandra, cel mai probabil e un cosulet. Trece pana se insoara.
Sensibila sanatate tatalui si bunicii.
Referitor la colaj, astept parerea si altor mamici. Imi va lua ceva timp, pe care nu il am in exces, dar daca se hotaraste, eu cu drag il fac.
Noi suntem bine, cataratori nevoie mare (nu exista pat, masa, raft, pe care sa nu il exploram la maxim), bebelusim la greu, mai spunem si ceva cuvinte pe intelesul nostru, de mancat mai cu toane, 2 zile bine, 3 in greva foamei, am ramas la 7 dinti si restul gigiilor rosii rosii, l-am mutat singurel in camera si imi doarme toata noaptea fara pauza.
Am dat share la ultimile poze. Gasiti linkul pe mail.
Incerc sa fac mutarea la scutece, daca nu se trezeste juniorul intre timp.