Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (12)
Raspunsuri - Pagina 5
arleza spune:
A si inca o intrebare:daca sunt racita il afecteaza cu ceva aceasta stare a mea pe bebe,sper ca nu?Si inca o data ce sa mai iau sa imi treaca ca nu mai pot?Va rog raspundeti-mi.
gravi 9 +
arleza spune:
Imi pare rau Miki pt tine,Doamne dupa ce ca ma simteam asa de rau acum alta veste proasta.Dumnezeu sa te ajute si sa te lumineze sa treci cu bine peste tot.
gravi 9 +
baby_r7 spune:
miky imi pare nespus de rau pentru ca s-a oprit in evolutie...........suntem alaturi de tine , sper sa iti revii sufleteste...........
arleza eu te sfatuiesc sa iti suni doctorul, este cel mai sigur asa, el iti poate da cel mai bun sfat.
sper sa nu faci temperatura si sa nu fie nevoie de antibiotice......... insanatosire grabnica.........
eu am fost racita cu Bianca..........cand eram gravida tot in 9 saptamani si am reusit sa trec peste cu ce iei tu in acest moment..........am avut mare noroc.........ca nu a avansat raceala...ceea ce iti doresc si tie...
Lia tinem pumnii sa fie doi peste doua sapamani .
Roxana mami de Bianca Maria 2 ani
www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> poze cu fetita mea dulce!!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!!
9+
baby_r7 spune:
bun venit noilor gravidute !!!!!!!
felicitarii emily pentru doua inimioare care bat!!!!!!!!
eu azi dimineata mi-am facut o parte din analize si maine mai am o parte.........pe 26 dupa Paste merg la echo si sa imi citeasca rezultatele..........nu am emotii pentru analize..........chiar deloc............. nu stiu de ce dar sunt convinsa ca va fii bine.........sper sa ma tina starea asta pana dupa Paste..........
va pe toate!!!!!!!!!
bella nu mai intri sa ne da-i nici o veste???
esti bine???
cum te simti???
esti suparata pe noi???
macar intra sa ne mai zici cum esti, cum e bebe........ eu te astept sa intri!!!!!!
Petro ai dreptate si mie imi place data de nastere a lui Bianca...........................trebuia sa fie data de 7...dar nu erau locuri in maternitate.............asa ca a venit pe data de 08.08.2008.
Roxana mami de Bianca Maria 2 ani
www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> poze cu fetita mea dulce!!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!!
9+
Lia73 spune:
miki, nu am cuvinte tre sa te intaresti
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
bebelinul meu scump
Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
+10
Bianca77 spune:
Mikiofff imi pare nespus de rau! inteleg f bine prin ce treci. Timpul o sa vindece incet-incet!
10 +
www.psychosomatics.be
bellasamoyed spune:
Citat: |
citat din mesajul lui baby_r7 bun venit noilor gravidute !!!!!!! felicitarii emily pentru doua inimioare care bat!!!!!!!! eu azi dimineata mi-am facut o parte din analize si maine mai am o parte.........pe 26 dupa Paste merg la echo si sa imi citeasca rezultatele..........nu am emotii pentru analize..........chiar deloc............. nu stiu de ce dar sunt convinsa ca va fii bine.........sper sa ma tina starea asta pana dupa Paste.......... va pe toate!!!!!!!!! bella nu mai intri sa ne da-i nici o veste??? esti bine??? cum te simti??? esti suparata pe noi??? macar intra sa ne mai zici cum esti, cum e bebe........ eu te astept sa intri!!!!!! Petro ai dreptate si mie imi place data de nastere a lui Bianca...........................trebuia sa fie data de 7...dar nu erau locuri in maternitate.............asa ca a venit pe data de 08.08.2008. Roxana mami de Bianca Maria 2 ani www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> poze cu fetita mea dulce!!!!!! www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!! 9+ |
fetele, cums a fiu suparata? din ce motiv
am fost plecata din buc de miercuri pana ieri am fost in moldova la manastiri.
am fost miercuri la dr. la eco si samburelul nostru are 1.53 cm si inimioara bate cu 175 batai pe min.
eu am fost neasteptat de ok da tati cand la vazut pe samburel era terminat, i-a explicat dr tot, ce e aia ce e aia. era in al 9-lea cer.
bun si asta e partea happy a povestii
de marti ma luat raceala, bai fetelor ce raceala am avut am zis ca nu e adevarat.si in inconstienta noastra am mai si plecat din buc tocmai la mama naibii unde nu aveai nici semnal la tel. ma rog dr. mi-a zis ca e ok sa plec....el deja e obisnuit ca suntem o fam de plimbareti...mi-a prescris paracetamol 2cap/zi, oscilococinum, sirop de tuse stodal, vit c...etc. le-am luat si am plecat. bai nene pe drum am zis ca mor nasu curgea ca robinetul, ma luase si durerea de cap...ochii imi frigeau ce sa zic distractie.si ca sa scurtez povestea am tinut-o cu raceala pana cand am ajuns ac sambata noapte.
acum vad ca ma lasat si tusea de la stodal...e foarte bun.
ii multumesc lui Dumnezeu ca e totul ok si ca bebele meu nu se lasa el fraierit de o raceala.
pe 27.04 mergem iar la eco...
acum avem 8 sapt si 4 zile suntem micuti
Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +8
samburelul meu
corina_s spune:
miki imi pare tare rau
bella bine ai revenit din calatorii, ma bucur ca bebe e bine
felicitari si gravidutelor ce si-au vazut puiutii la eco
eu merg joi la prima eco, 6 sapt si 5 zile, de abia astept sa il vad pe bebe
de azi parca m-a luat o usoara greata, parca am un nod in gat dar nu imi vine sa vars..chiar nici dupa ce am mancat..
sa speram ca ramane asa
cat de des se fac eco? sau depinde de dr cand te trimite?
va pe toate
6+
madabout2003 spune:
Miki imi pare tare rau ca trebuie sa treci prin aceste momente! sper sa te refaci repede si sa revii cand vrei tu la odisee.
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 4+
bellasamoyed spune:
Citat: |
citat din mesajul lui corina_s miki imi pare tare rau bella bine ai revenit din calatorii, ma bucur ca bebe e bine felicitari si gravidutelor ce si-au vazut puiutii la eco eu merg joi la prima eco, 6 sapt si 5 zile, de abia astept sa il vad pe bebe de azi parca m-a luat o usoara greata, parca am un nod in gat dar nu imi vine sa vars..chiar nici dupa ce am mancat.. sa speram ca ramane asa cat de des se fac eco? sau depinde de dr cand te trimite? va pe toate 6+ |
mai eu sincer nu stiu cat de des se face eco...eu ma duc cand ma cheama dr. meu. daca el a zis sa merg acum peste 2 sapt ma duc, o sti el ce stie.
oricum dupa 12 sapt nu imi mai face dr meu eco o sa ma duc la dr. ecografist.
Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +8
samburelul meu