Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (12)
Raspunsuri - Pagina 6
abramburika spune:
miki - oooff, multa putere sa treci peste aceasta incercare. 
Mi-ar fi placut, vazand ca este saptamana mare, sa nu auzim vesti din astea triste si Doamne-Doamne sa aiba grija de fiecare dintre noi. Oooff ...
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
miereamara spune:
Miki tare rau imi pare pentru pierderea ta! Iti doresc multa putere!
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator and
8+
abramburika spune:
luny, mihaela - sunteti pe lista. Inca o data, bine ati venit si sarcina la termen!! ![]()
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
miereamara spune:
Referitor la greturi, la Aidan am avut pana pe la 15 saptamani, dar nu au fost asa nasoale. Sau poate nu imi mai amintesc eu. stiu doar ca pe la 12 saptamani am zburat cu avionul si am vomitat in ziua aia de vreo 10 ori, am luat toate aeropoartele la rand
Atunci nu aveam servici, eram studenta si imi permiteam sa stau acasa daca nu ma simteam bine.
acum e altceva. Trebuie sa merg la birou 8-5, dupa aia conduc juma de ora sa iau copilul de la gradi, mai mergem in parc si ajung acasa la 6-7 seara terminata. Saracul copil se sperie de mine cand ma vede cum vomit in toate tufisurile, deja mi-e teama ca o sa dezvolte o aversiune fata de viitorul copil, incerc sa nu ii spun prea des ca mi-e rau, nu stiu cu mintea lui de doi ani cat intelege, dar il vad trist, preocupat, sta si ma asteapta la usa baii sau il cheama pe taica-su sa ma ajute, ieri mi s-a rupt inima cand l-am auzit strigand la sot: daddy, daddy, please help mami, she is sick
Ce am observat ca ma ajuta: miscarea, inotul, in zilele in care reusesc sa merg la piscina parca e mai bine, cine stie ce substante se elibereaza in corp in urma efortului...dar din nou, nu am timp sa o fac decat in weekend.
Saptamana viitoare merg la medic si o sa-i cer medicamente, stiu ca exista, am evitat pana acum dar nu se mai poate.
Carla, cum mai este fetita cu urechile? mai bine? ati mai avut otite?
Luny, bine ai venit, sarcina usoara si bebelus sanatos!
8+
bebeta spune:
Multumesc pentru detalii, miereamara.
Uoau! Prima sarcina am inceput-o la Berlin, dar m-am intors la Bucuresti de la 4 luni... ecografie lunar, control la medic la fel si nu au fost probleme deosebite. Hmmmm, vedem ce va fi de data asta#537; o sa-ti spun dupa ce vb cu dr. A, si nu am asigurare, platesc si ulterior, candva, mi se deconteaza!
5+
bebeta spune:
Multumesc tuturor pentru primire! Si eu va doresc o sarcina frumoasa si bebei sanatosi!
5+
bebeta spune:
Miki imi pare foarte rau pentru pierderea de acum!
Sper din tot sufletul sa gasesti in tine puterea de a accepta si sa o poti lua de la inceput cand vei fi pregatita.
Multa sanatate si Doamne ajuta!
5+
bebeta spune:
Sunt si eu pe listuta, va multumesc!
Am si o fetita, Demi (24.04.2007).
Acum, la treaba, mai intru pe seara, dar cele mai multe o sa dormiti atunci. O zi buna va doresc si numai vesti frumoase sper.
5+
miereamara spune:
Bebeta, daca nu ai asigurare o sa fie f f greu. nu vreau sa te sperii, dar la mine costurile totale (ingrijire prenatala plus nastere) au fost undeva la 40.000. Din asta asigurarea a platit aproape 38.000.
Pentru o nastere fara complicatii cred ca ajunge undeva la 15000 - 20000. Trebuie sa negociezi cu doctorii si spitalul daca nu ai asigurare si e posibil sa obtii un discount. Mai ales daca spui ca doctorul e roman, s-ar putea sa ai sanse mai mari. In ce stat esti tu? Unele state au asigurari ieftine sau gratis pt femeile gravide, dar tb sa indeplinesti niste conditii de venit si cetatenie (sau rezidenta).
Bafta multa!
8+