Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (12)
Raspunsuri - Pagina 4
Lia73 spune:
bun venit noilor gravidute
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
bebelinul meu scump
Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
+10
emilyjeuly spune:
bine v-am gasit burtici!
cu intarziere: La multi ani tututor floricelelor !
bun venit noilor gravudute! sarcini minunate si la termen, cu bb sanatosi!
normanel, Dumnezeu sa te aiba in paza si sa fii din nou insarcinata cat mai repede cu un bb sanatos si la termen!
fetelor, vin si eu de la clinica din Viena cu o veste buna: mi-am vazut fasolicile la eco si sunt asa de jucausi si au de toate, adica manute, pricioruse, inimioare bataioase, cum ziceam de toate! sunt monozigoti, dar fiecare cu placenta lui, ceea ce ne bucura enorm pentru ca sansele de o sarcina buna au crescut. inca mai poate aparea acel sindrom TTS, dar cu ajutorul lui Dumnezeu sepram sa fie bine!
azi dimineata am fost la analizele pt primul trimestru. acum, sincer sunt un pic panicata pt ca dupa examenul de papa nicolau si altele gineco, am o sangerare nu foarte accentuata, dar este la culoare rosie si am avut si un chegulet. credeti ca este ceva grav? in rest nu ma doare nimic acolo. oricum maine trebuie sa mia duc urina si o sa intreb, sa vedem ce zic si asistentele. cea de azi mi-a zis ca voi sangera si ca este normal, dar stiti cum este cu paranoia!
scuze pt explicatiile amanuntite!
pe toate!
Emily 10+
Doamne, iti multumesc pentru miracolul meu!
Lia73 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui emilyjeuly bine v-am gasit burtici! cu intarziere: La multi ani tututor floricelelor ! bun venit noilor gravudute! sarcini minunate si la termen, cu bb sanatosi! normanel, Dumnezeu sa te aiba in paza si sa fii din nou insarcinata cat mai repede cu un bb sanatos si la termen! fetelor, vin si eu de la clinica din Viena cu o veste buna: mi-am vazut fasolicile la eco si sunt asa de jucausi si au de toate, adica manute, pricioruse, inimioare bataioase, cum ziceam de toate! sunt monozigoti, dar fiecare cu placenta lui, ceea ce ne bucura enorm pentru ca sansele de o sarcina buna au crescut. inca mai poate aparea acel sindrom TTS, dar cu ajutorul lui Dumnezeu sepram sa fie bine! azi dimineata am fost la analizele pt primul trimestru. acum, sincer sunt un pic panicata pt ca dupa examenul de papa nicolau si altele gineco, am o sangerare nu foarte accentuata, dar este la culoare rosie si am avut si un chegulet. credeti ca este ceva grav? in rest nu ma doare nimic acolo. oricum maine trebuie sa mia duc urina si o sa intreb, sa vedem ce zic si asistentele. cea de azi mi-a zis ca voi sangera si ca este normal, dar stiti cum este cu paranoia! scuze pt explicatiile amanuntite! pe toate! Emily 10+ Doamne, iti multumesc pentru miracolul meu! |
ti-a auzit inimioara la ambii?
mie mi-a zis ca e posibil unu sa fie oprit din evolutie sau e mai mic
dar daca era mai mic nu se auzea inimioara?
oooooooooooooof stau in stres inca 2 saptamani
bebelinul meu scump
+10
Lia73 spune:
sambata bebe cel mare dadea din manute ii batea inimioara tare
ma gandesc ca si celalalt trea
nu?
bebelinul meu scump
+10
emilyjeuly spune:
la mine amnadoi au activitate cardiaca, in afara de auzit se si vedea inimioara batand si sunt de aceasi varsta gestationala. diferenta dintre ei este de 0.6 mm ca si dimensiune.
lia imi pare tare rau! stiu cum este sa stai in tensiune si sa astepti sa vezi cum stau lucrurile. Doamne ajuta sa fie bine!
Emily 10+
Doamne, iti multumesc pentru miracolul meu!
Lia73 spune:
citat din mesajul lui emilyjeuly la mine amnadoi au activitate cardiaca, in afara de auzit se si vedea inimioara batand si sunt de aceasi varsta gestationala. diferenta dintre ei este de 0.6 mm ca si dimensiune. lia imi pare tare rau! stiu cum este sa stai in tensiune si sa astepti sa vezi cum stau lucrurile. Doamne ajuta sa fie bine! Emily 10+ Doamne, iti multumesc pentru miracolul meu! |
offfffffffff
asta e
vedem peste 2 saptamani
bebelinul meu scump
+10
ioana_iasi spune:
buna fetelor
BUN venit gravidutelor noi.
Lia sa dea dumnezeu sa fie bine si amandoi sa fie foarte bine acolo la mami in burtica.
Cum stati fetelor cu curatenia?ce faceti bun de papa pe de pasti?!
Eu sunt la faza de sters varu de pe jos ca sotu a dat si pe acolo si de calcat...spor la munca si va
8+ ,teodor de 2 ani,tati si eu!
Lia73 spune:
citat din mesajul lui ioana_iasi buna fetelor BUN venit gravidutelor noi. Lia sa dea dumnezeu sa fie bine si amandoi sa fie foarte bine acolo la mami in burtica. Cum stati fetelor cu curatenia?ce faceti bun de papa pe de pasti?! Eu sunt la faza de sters varu de pe jos ca sotu a dat si pe acolo si de calcat...spor la munca si va 8+ ,teodor de 2 ani,tati si eu! |
bravo, ioana
yo nu fac nimic
nu am voie
sotul meu face, imi e si mila de el
bebelinul meu scump
+10
arleza spune:
Doamne fetelor nu mai pot de racita ce sunt, simt ca mor nu alta,am nasul infundat , am dureri de cap ,de oase, ma doare si gatul si nu stiu ce sa mai iau sa imi treaca.Incepusem sa iau paracetamol si oscollo de cand am vazut ca eram asa doar putin dar nimic, in loc sa se amelioreze, raceala mea a avansat, si nu stiu de ce.Stiti ceva ce as mai putea lua, ca v-am zis am luat si iau in continuare paracetamol(2 pe zi), oscillo(2 doze pe zi) si tantum pt durerea de gat.Sper sa treaca ca nu vreau sa-mi petrec sarbatorile bolnava si in pat.Abia am reusit sa scriu si eu mesajul.Va pup si aveti grija de voi.
gravi 9 +
miki_ispas spune:
Cu o mare durere in suflet va rog sa ma stergeti din minunata voastra listuta...Sarcina mea s-a oprit din evolutie la 8 saptamani fara nici un fel de simptom,e cea mai grea perioada din viata mea si weekend-ul asta am trecut prin cele mai ingrozitoare clipe iar ieri in ziua de florii eu eram pe masa de ginecologie pt chiuretaj...credeti-ma ca nici nu mai am lacrimi sa vars.
Va urez la toate mamicile sa va bucurati de minunatiile din burtici si sa aveti sarcini fara probleme.Eu deocamdata nu vreau sa ma gandesc curand la un bebe...