Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (12)
Raspunsuri - Pagina 19
abramburika spune:
roxana - pe 5 mai merg la eco, iar pe 7 iunie amnio. Sunt bine, mai bine ... nu am mai vomitat de mult, ceea ce e bine.
O am pe S. acasa de azi, in vacanta, asa ca, mai rar cu scrisul ... da' mai trag cu ochiul. ![]()
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
madabout2003 spune:
Buna dimineata!
Cum va mai simtiti?
Eu sunt tare dezamagita, prima eco e prevazute pe 25 mai....pana atunci nimic, o sa fac numai niste analize....Aici merg pe principiu daca nu ai nici un antecedent totul merge bine
. Mi se pare tare luuung timpul pana la sf lui mai..
Irina mi s'a facut rau fizic cand m'am gandit la arsura ta...Uff sper sa se vindece repede....
Ma alatur si eu grupului cu dureri de gat...ma tratez cu miere si lamaii...
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si
5+
ralu_t spune:
teo

mersi de felicitari. te astept si pe tine pe baricade, citisem pe undeva ca mai vrei un bebe
deocamdatamerg la T dar nu voi naste la Elias. sper la ceva mai decent de data asta![]()
ralu-
de Tudorica fara frica (15.05.2008) si
11+ cu o margica mititica
i believe in miracles...povestea noastra 
bellasamoyed spune:
buna fetele

pt diaree e recomandata si smecta in sarcina![]()
eu am fosta seara si mi-am luat blugisori de burtoasa, ma simt extraordinar de bine in ei
si mi-am mai luat un tricou super funny cu bebe is loading
cam atat strict de gravida... in rest mi-am luat alte prostiuare maieute, bluzite, camasute etc.
in concluzie am rupt mall-ul
a si am ales si caruciorul
ori quinny ori stokke
inca oscilam intre cele 2 modele dar sigur o sa fie unu din ele. parca nici nu ma pot uita la alte carucioare![]()
Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt
+8
samburelul meu
baby_r7 spune:
Petro 
pentru informatii si tinem pumnii sa fie bine!!!!!!
distractie palcuta cu Silvia 

bella super ca ai putut sa mergi la cumparaturi pt. bebe.........![]()
![]()
mada 
multa sanatate!!!
georgia

eu azi ma simt bine!!!!!!!
am reusit sa pap inghetata ca demult vroiam dar nu ma lasa piticul, cum luam in gura..cum
de mama focului........
dar azi am reusit 

Roxana mami de
Bianca Maria 2 ani
www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> poze cu fetita mea dulce!!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!!
9+
bellasamoyed spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roxycod Bella, de unde ti-ai luat blugii? |
de la premaman din afi. sunt super misto si sunt subtirei...nici nu zici ca sunt de gravida. sunt shiny
ma cam oftic ca eu vroiam sa imi iau masura 38(e adev ca imi erau fixi da blugi se lasa) da m-am luat dupa al meu si mi-am luat 40 si s-au lasat un pic. da vb sotului in max o luna iti sunt fixi
vreau sa ma mai duc sa imi iau si blugi trei sferturi,scurti sa imi mai iau niste bluzite da aseara nu am mai avut rabdare ca m-a pocnit o durere de cap de am zis ca nu e adevarat
sia cum ma mai doare
+8samburelul meu
bellasamoyed spune:
| citat din mesajul lui baby_r7 Petro ![]() pentru informatii si tinem pumnii sa fie bine!!!!!!distractie palcuta cu Silvia ![]() ![]() ![]() bella super ca ai putut sa mergi la cumparaturi pt. bebe......... mada ![]() multa sanatate!!!georgia ![]() ![]() ![]() eu azi ma simt bine!!!!!!! am reusit sa pap inghetata ca demult vroiam dar nu ma lasa piticul, cum luam in gura..cum de mama focului........dar azi am reusit ![]() ![]() ![]() Roxana mami de Bianca Maria 2 ani www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> poze cu fetita mea dulce!!!!!! www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!! 9+ |
nu am luat inca nimic pt bebe...e mult prea devreme...am luat pt mine
daca ar fii dupa mintea mea deja i-as cumpara lu bebe da am zis macar sa aflam si noi intai ce e si dupa prin iunie, iulie sa incepem usor usor cumparaturile
+8samburelul meu
luny spune:
multumesc fetelor!
ma mai duc azi la un internist,si cu putin noroc, la orl..
numai eu nu-mi cumpar haine de gravi?...eu una nu-s fan deloc! gasesti in magazinele normale haine largi, noroc ca-i moda permisiva si se poarta!:))) cel putin, la sarcina trecuta, numai asa mi-am cumparat, mi s-au potrivit! nu inteleg, voi de ce purtati deja?... ca doar nu se vede nimic pana spre 4 luni...![]()
Iubirea mea
Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum 
Life is to precious to worry about stupid Shit!
bellasamoyed spune:
| citat din mesajul lui luny multumesc fetelor! ma mai duc azi la un internist,si cu putin noroc, la orl..numai eu nu-mi cumpar haine de gravi?...eu una nu-s fan deloc! gasesti in magazinele normale haine largi, noroc ca-i moda permisiva si se poarta!:))) cel putin, la sarcina trecuta, numai asa mi-am cumparat, mi s-au potrivit! nu inteleg, voi de ce purtati deja?... ca doar nu se vede nimic pana spre 4 luni... Iubirea mea Mufarin, bandit mic![]() ... si iubirea a doua e pe drum ![]() Life is to precious to worry about stupid Shit! |
eu mi-am luat pt ca blugii normali aveam impresia ca ma strang...asa ca mi-am luat blugi pe elastec.
da care e problema cu hainele de gravida? sunt unele mai frumoase decat hainele normale. si sincer decat sa port haine labartate am preferat sa imi cumpar blugi skiny cu elastec in talie si tricouri stramte cu div imprimeuri funny.
in imaginatia mea hainele de gravida nu sunt salopete, sarafane etc

+8samburelul meu