Roxi, pentru diaree tata se trateaza cu o gura de otet. Bea un pic si ii trece. Sau HIDRASEC, nu stiu daca e permis in sarcina, dar daca e voie la bebei mici ma gandesc ca si in sarcina e permis. Stiu ca la Stefan cand avea diaree severa imi dadea HIDRASEC.
Daca sunteti cu loc de munca pe durata nedeterminata, eu zic sa va anuntati cat mai curand angajatorul. Altfel evitati riscul de a-si da seama si din rautate sa vrea sa scape de voi. Stiu ca sunt si cazuri de genul acesta.
La mine problema e mai delicata, sunt angajata pe durata determinata...am fost pe 3 luni, mi s-a facut prelungire cu inca 3 luni. si ieri am semnat pentru a doua prelungire, pana pe 31.07. Cica de la 1 august mai mult ca sigur ma trece pe nedeterminata. Problema mea e ca pana atunci nu cred sa pot evita sa se afle....iar daca se afla posibil sa nu imi mai prelungeasca. Avantajul e ca lucrez la magazin singura, ma intalnesc doar cu casiera sau cine vine dupa bani...dar cel putin sefei mele directe (e o tipa super) trebuie sa ii spun, pentru ca fiind magazin de electrocasnice, mi-e cam greu sa ridic sau sa mut masini de spalat, combine frigorifice etc.
In fine, se va rezolva cumva, bebele sa fie bine!
diana
5+ si mami de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Buburuza
www.clothnappytree.com/cntticker/g4da7e622e8233.png" target="_blank">Ticker greutate