Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (12)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

salu

Luny, se pot freca (daca suporti) amigdalele cu sare grunjoasa si ulterior sa le badijonezi cu propolis. Plus albastru de metil de vreo 6 ori pe zi. Mai ajuta salvia ca e antibacterian bucal, gargara cu sare sau bicarbonat de sodiu.

sanatate multa si sper sa nu faci febra

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

neata cu muci!
am luat gripa lui fi-miu, si barbata-miu la fel, suntem o familie de muciosi
carla mi-am amintit ca tu m-ai intrebat de aerosoli, oare flixotide-ul sau acc-ul or fi safe pt sarcina? eu m-am temut sa-i fac, nu de alta dar inhalez si eu odata cu el...
momentan ma tratez cu tantum verde si paracetamol. si vreau sa dorm/zac...si fi-miu nu doarme, el doarme la pranz doar la gradi, acasa nimicieri i-am pus desene si am dormit langa el ca nu mai puteam.
roxy eu zic sa incerci totusi smecta, e un pliculet cu argila, absolut safe in sarcina ca nu are nimic chimic, se da la bebelusi din z1 de viata. daca iei 3/zi o sa vezi ce repede te rezolva. intreaba si gineco
firicel casa de piatra!inteleg ca ai fost o mireasa f sexi cu greturile mult a fost, putin a ramas, tre sa se linisteasca mult dupa 12 saptamani si sa treaca pe la 14.
ioana bine ai venit si succes la beta
va las ca fi-miu danseaza in "pielea cea goala" cum ii place lui mai mult si mai mult in mijlocul patului. tre sa pun ceva pe el ca mi-e ca si de Inviere o sa stea cu mucii atarnati

ralu- de Tudorica fara frica (15.05.2008) si 10+ cu o margica mititica
i believe in miracles...povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

edit: am schimbat saptamana
gata, ma duc sa imbrac copilu'

ralu- de Tudorica fara frica (15.05.2008) si 11+ cu o margica mititica
i believe in miracles...povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

neata si de la noi..........desi eu as mai cateva ore.....
am citi tot ce ati scris....dar sper sa imi si aduc aminte sa va raspund........ca sunt cam aiurita acum.......
roxy...asta e nu mele tau???
sau doar nick-ul de forum???
oricum felicitarii pentru rezultatul negativ!!!
ioana bine ai venit!!!!!!!
in privinta echografiei ai fost mult prea devreme sa se vada ceva ..........ai rabdare si o sa il vezi pe bebe.
eu am fost la 5 sapt. si 2 zile si am vazut saculetul cu echou embrionar in el mai pe intelesul tuturor era un punctulet pe ecran care pulsa de zor.
te asteptam cu vesti bune!!!!
cu sangerarile nu e de glumit...intradevar nu trebuie sa te alarmezi dar eu te sfatuiesc sa le monitorizezi si orice schimbare sa i-o comunici doctorului....ai grija de tine
fetele mele gripate rau, ce va apucat maica, parca pe zi ce trece sunteti mai multe........offffffff...
aveti grija toate de voi si de bebelusi.......nu dau nume ca sunteti mai multe...
e asa de greu cand mai este si un copilas mai mare care a luat gripa.....chiar nu stii cum sa te imparti mai repede........dar sigur reusiti voi sa treceti peste.
ma gandesc la voi toate!!
irina ai grija cu arsurile sunt foarte dureroase.....offf sa treaca........
Petro sunt tare uituca in ultima vreme.........cand ai spus ca mergi data viitoare la doctor????
cum te mai simti????
firicel te astept cu detaliile discursului..........
hai ca zi sunt mandra de mine.am reusit sa imi aduc aminte majoritatea mesajelor fug sa pap ceva pana nu ma apuca .......si revin......

Roxana mami de Bianca Maria 2 ani

www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> poze cu fetita mea dulce!!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!!
9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Sarcina usoara ,burtici!!
Am intrat special sa o felicit si sa o pupacesc pe Ralu_t
Felicitari ,draga mea!!!Sa fie cu noroc si sa ii faci o surioara frumoasa si sanatoasa lui Tudorica fara frica!
Mergi tot pe mana lui T?
Te imbratisez tare!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxycod spune:

Roxana, numele meu e Codruta Roxana

Mergi la inceput

incantata de cunostinta, deci suntem tize......

www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> poze cu fetita mea dulce!!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!!
9+

Mergi la inceput

sper de acum incolo sa ne molipsim numai de vesti bune!!!!!!!!!!
cum te mai simti cu stomacul?

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxycod spune:

Da da suntem tize Asa ma bucur cu varicela asta ca am scapat deocamdata amandoua...
Daca mananc regulamentar (covrigi, orez, branza, ceai) sunt ok. Cum ies din regimul asta, cum ma apuca iar crampele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia79 spune:

Buna fetelor,
Pentru diaree in sarcina este permis Imodium!!!Eu am luat si in prima sarcina si a fost totul ok.
Si s-a rezolvat si foarte repede!
Va pup pe toate si sanatate maxima!

+10
mami de Iustin 09/04/2009 bobitza mea

Mergi la inceput