Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (12)
Raspunsuri - Pagina 17
ioana_e spune:
Buna seara, viitoare mamici!
E prima oara cand scriu pe forum la DC, sunt la prima sarcina, ieri am facut si prima ecografie...Sunt putin ingrijorata, sarcina ar avea 5 saptamani si 5 zile (daca e sa ma iau dupa date: CM - 03 martie, DPN - 10 decembrie) dar la echo transvaginala de ieri nu s-a vazut decat sacul embrional. Doctorii de garda au stat cam 20 de minute cu ochii pironiti in monitorul echografului, doar doar or gasi ceva, dar...decoamdata nimic, doar saculetul...
Mai trec si prin ceva crampe mai pronuntate de vreo doua zile,concentrate exact in zona uterului, din acest motiv am si fost mai repede la doctor decat am avut planuit.
Am aflat de puiul mic din burtica acum o saptamana si jumatate, sotul meu drag era insa sigur de sarcina cu mult inainte de a face testul (asta ca sa-i dovedeasca, inca o data,intuitia masculina:)
Am ales amandoi si spitalul (Filantropia), urma sa asteptam si sa prindem doctorul ce ni-l doream pentru monitorizarea intregii sarcini, dar...durerile si 2 picaturi de sange ne-au cam pus pe ganduri. Maine iau rezultatul de a Bhcg-ul facut ieri, tot maine mai repet o data recoltarea, speram ca valorile sunt in crestere...si tot maine urmeaza alt control la alt doctor, care sper eu sa fie mai putin ezitant in diagnostic si mai voluntar in a-mi raspunde la intrebari.
Cu alte cuvinte, sunt fericita sa ma alatur listei de Brumarei si Craciunite 2011, cu multa speranta in suflet!
Va pup, burtici frumoase!
5+
CarlaV spune:
Lia, da, doare burta daca nu ma tin de ea cand stranut ![]()
Roxy, nu poti lua furazolidon, incearca ce ti-au recomandat fetele, era si ceva homeopat foarte eficient, insa imi sta pe limba acum.
Sorina, bun venit!
Irina, ahhhh, mi s-a ridicat parul pe mine cand am citit de arsura, imi pare tare rau. Stiu ca la voi sunt substante care actioneaza ca un plasture, se dau direct pe rana si protejeaza epiderma pana la vindecare. Doctorul tau mi se pare foarte rezonabil cu vbac, plus ca trebuie sa-ti monitorizeze si cicatricea de pe uter. Iti urez succes, te admir ca iti doresti sa incerci.
-----------------------------------
Carla, mama Larisei (15/06/09) si a Sabinei (07/07/07) si 7+
-----------------------------------
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
luny spune:
Carla, suna super centrul de care povestesti!
tu ai nascut in apa?.. unde?.. la CMU cred ca-s niste price-uri de bubuie, nu cred ca-mi permit... cu sexul, si eu stiu la fel ca tine, ca e ok, moderat asa, daca nu exista contraindicatie medicala...
in alta ordine de idei, eu simt o racaiala in gat, ca tot e la moda... si mi-e teama sa nu am vreo infectie pe amigdale, ca-s punctul meu sensibil... alte simptome n-am, dar vad un punct alb, mai mare, in gat.. offf
Iubirea mea
Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum 
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ioana_e Buna seara, viitoare mamici! E prima oara cand scriu pe forum la DC, sunt la prima sarcina, ieri am facut si prima ecografie...Sunt putin ingrijorata, sarcina ar avea 5 saptamani si 5 zile (daca e sa ma iau dupa date: CM - 03 martie, DPN - 10 decembrie) dar la echo transvaginala de ieri nu s-a vazut decat sacul embrional. Doctorii de garda au stat cam 20 de minute cu ochii pironiti in monitorul echografului, doar doar or gasi ceva, dar...decoamdata nimic, doar saculetul... Mai trec si prin ceva crampe mai pronuntate de vreo doua zile,concentrate exact in zona uterului, din acest motiv am si fost mai repede la doctor decat am avut planuit. Am aflat de puiul mic din burtica acum o saptamana si jumatate, sotul meu drag era insa sigur de sarcina cu mult inainte de a face testul (asta ca sa-i dovedeasca, inca o data,intuitia masculina:) Am ales amandoi si spitalul (Filantropia), urma sa asteptam si sa prindem doctorul ce ni-l doream pentru monitorizarea intregii sarcini, dar...durerile si 2 picaturi de sange ne-au cam pus pe ganduri. Maine iau rezultatul de a Bhcg-ul facut ieri, tot maine mai repet o data recoltarea, speram ca valorile sunt in crestere...si tot maine urmeaza alt control la alt doctor, care sper eu sa fie mai putin ezitant in diagnostic si mai voluntar in a-mi raspunde la intrebari. Cu alte cuvinte, sunt fericita sa ma alatur listei de Brumarei si Craciunite 2011, cu multa speranta in suflet! Va pup, burtici frumoase! 5+ |
probabil ca e prea mica sarcina si d-aia nu s-a vazut mai mult, mai ai putina rabdare, pana pe la 7 saptamani o sa auzi si inimioara batand
stai linistita, odihneste-te si nu te stresa prea mult, ca o sa fie bine!

Sarcina usoara ca un fulg sa ai!
Iubirea mea
Mufarin, bandit mic

firicel spune:
Buna dimineata tuturor!
Bun venit noilor gravidute!
Pt toate fetele cu vesti bune
ma bucur pt voi!
Miki imi pare tare rau
multa putere si sanatate iti doresc!
Eu am intrat ca am vazut ca brambu
a observat ca am chiulit cam mult,deci iata-ma.
Vesti multe nu prea am-oscilez intre zile rele si foarte rele asha ca perseveram-deviza-i "tot inainte".Ma gandesc ca mai e putin totusi pana in sapt 16 si poate ma lasa si pe mine sa ma bucur nitel de viata.Medicamentele sunt bune-desi uneori cred ca mi-ar fi mult mai bine sa vomit sincer.Iau o pastiluta juma pe zi-as putea lua 3 pastile jumatate deci sunt tare
.Somnul ajuta mereu
.
Am fost la doctorul obstetrician-e femeie super,numai cand o vad si ma simt in stare sa cuceresc lumea
.Sper sa ma tina sentimentul si la nastere![]()
Bebe era bine cand am fost la ea-inimioara batea frumos si sanatos cu 171 batai pe minut.Am vazut si o idee de manuta,cap,etc
.Pe 5 Mai mergem la eco pt saptamana 12 si sper sa fie bine.
La noi a venit toamna ,o toamna frumoasa cu 26 de grade-in weekend au fost si 32 de grade deci caldut si bine.Pt Paste o sa facem cozonac- (domnul Firicel mai precis) care se pricepe la aluaturi .Ii ies niste cozonaci superbi-cand mergem in vizita toata lumea se uita dupa cozonac,cum prinde feliuta o inhata si in circa juma de zi dispare tot cozonacul pe care l-am dus cadou:))Mie o sa-mi faca special unul inainte si cred ca numai cozonac cu iaurt o sa pap cateva zile(asha fac mereu).Sper sa reusesc sa vopsesc doua trei oua si sa fac un drob de ciuperci.
Poze n-am mai pus-inca mai am poza cu papagalii negri,vestitorii ploilor.Am supravietuit si nuntii care e fost Duminica seara- Luni dimineata m-a durut spatele de abia m-am putut misca prin casa.Noroc ca mi-a venit ideea sa mai stau in pat ca altfel as fi suferit teribil(am si o problema cu spatele si faptul ca am stat mult in picioare Duminica m-a terminat).Am purtat rochia
si lumea m-a intrebat daca am slabit special pt nunta.Nu le-am spus motivul pt care am slabit![]()
Va urez o zi placuta, plina de vesti bune si multa sanatate tuturor (mai ales celor ce sunt racite)!
dianalaura spune:
Buna dimineata!
Poftiti la o cafea sau un ceai fierbinte! 

Merg sa citesc din urma si revin.
diana
5+ si mami de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Buburuza
www.clothnappytree.com/cntticker/g4da7e622e8233.png" target="_blank">Ticker greutate
dianalaura spune:
Ioana, bine ai venit!
Si eu am patit la doctor la fel ca tine, dar la mine nu s-a vazut nimic. Dar eram teoretic la 4 saptamani si o zi, exact acum o saptamana, si zicea doctorita ca e posibil sa fi ovulat tarziu, si sa fie bebe inca in trompe. Acum astept sa treaca ziua asta cat mai repede, si diseara cand ies de la munca sa trec pe la cabinet, sa vedem daca s-a fixat bebele unde trebuie..stiu ca in cel mai bun caz voi vedea doar un punctulet...dar vreau sa ma linistesc ca e acolo unde trebuie, si nu e extrauterina sarcina.
Pe mine ma mi inteapa si ma mai trage parca undeva jos in lateral in partea dreapta, pe unde e pendicele aproximativ (ca sincer nu ma pricep la anatomie, spre rusinea mea nu stiu unde imi sunt lacalizate exact ovarele). Dar aseara mi-am dat seama ca pe unde ma "trage" e aproximativ capatul taieturii de la cezariana (am facut in mai 2007), ma gandesc ca incepe sa se dezvolte organismul, sa se adapteze la bebe si de aceea micile intepaturi.
Firicel, la ce nunta ai fost? A ta? Ca eu sunt mai nou venita, nu te-am prins inca...Oricum, felicitari, daca ai fost la nunta oricum ai avut ceva legatura cu mireasa ![]()
diana
5+ si mami de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Buburuza
www.clothnappytree.com/cntticker/g4da7e622e8233.png" target="_blank">Ticker greutate
abramburika spune:
Neata!!
firicel - ma bucur ca ai aparut. Chiar daca sunt vesti de-astea mai vomitacioase, da' mai treci pe-aici sa stim de tine!! Felicitari pt. samburelul pe care l-ai vazut la eco!!
Pe mine ma intereseaza sa stiu daca ai tinut discursul la nunta
, ca ai fost prea comica cu descrierea!!
ioana - bine ai venit!! Asa zic si eu, sa nu te ingrijorezi, cred ca ai facut eco prea devreme, e totul bine.
irina - vaaaiii, stai atenta pe viitor. Dau sfaturi, da' si eu mai fac din astea
. Eu m-am oparit cu cafea, inainte sa merg la mare. Deci, da-ti seama ce distractie pe mine cu mana bandajata si usturimi cumplite.
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
luny spune:
amigdalita pultacee, pucte de puroi, asta am!!!
nu pot sa ma tratez si mi-e firrica d ecomplicatii, daca nu iau antibiotic.. daca stiti ceva remedii naturiste, babesti, va rog, nu ezitati!
pana una alta, dr mi-a spus asa: albastru de metil, hexoral spray, juma de paracetamol/2 ori/zi, dar cred ca-l sar, mi se pare inutil... Doamne, numai febra sa nu fac!!!!
cum naiba am patit-o tocmai acum, nu stiu... o fi contagioasa?... sper sa nu ia si piciul, ca si el abia a scapat de antibiotic...
Iubirea mea
Mufarin, bandit mic
roxycod spune:
dianalaura, eu nu am anuntat inca in scris la serviciu ca sunt insarcinata, dar ma gandeam sa o fac saptamana asta. De fapt nici nu stiu cum e mai bine, daca ar trebui sa mai astept pana la 12 saptamani sau nu...cert e ca burtica a devenit vizibila si se uita colegii mai ciudat
multumesc pentru raspunsurile legate de furazolidon. ginecologul meu a zis ca e safe in sarcina, dar ma tem totusi sa iau. Dau in continuare cu ceai de menta si orez, desi au trecut 7 zile de la eveniment si nu sunt inca refacuta
acum 3 saptamani va intrebam daca stiti ceva de varicela in primul trimestru de sarcina pentru ca baietelul meu era suspect de varicela. din fericire am scapat, mi-a venit rezultatul adn vzv (adica prezenta virusului) si este nedetectabil.