Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (12)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

arleza nu intra in panica , sanii nu sunt in fiecare zi la fel.........stai linistita si greturile nu trebuie sa fie prezente mereu......
la mine cel putin asa a fost si Bianca s-a nascut perfect sanatoasa.........
bella mie la 13 sapt. mi-a zis ca e baiat si la 16 mi-a zis ca e fata si fata a ramas pana la nastere............
acum depinde si de bebe daca sta la pozat........

Roxana mami de Bianca Maria 2 ani

www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> poze cu fetita mea dulce!!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!!
9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela.1975 spune:

Buna dimineata tututor si o zi cat mai buna.

Madyi asa a fost si la mine, la 5 sapt si o zi am fost la eco si atunci mi-a descoperit un hematom langa sacul gestational, doar ca la mine exista activitate cardiaca.

Am inteles ca ti-a dat arefam, asta iau si eu 3/zi vaginal + nospa, magne B6 si femibion. Mie mi-a dat concediu medical si de atunci stau la pat. Azi se face o saptamana de sta la pat iar maine merg la control. Sper sa fie totul bine..........deja am emotii.

Sper ca si la tine sa fie bine.

6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyi spune:

arleza, si eu stiu la fel despre post, noi gravidutele avem dezlegare la post, asa ca te poti impartasi linistita. Ieri am vrut si eu sa ma spovedesc si sa ma impartasesc, am ajuns la biserica pe la 9.30 si din pacate era biserica goala, iar preotul a spus ca e prea tarziu, nu a vrut sa ma spovedeasca. Eu nu am mai fost demult la spovedit/impartasit, dar tin minte cand ma duceam ca nu mergeam chiar la 7 dimineata si era lume destula (cel putin in saptamana mare). Voi cand mergeti sa va spovediti si impartasiti?

5 +

Mergi la inceput

mady la biserica unde am eu duhovnicul merg seara, acolo dupa slujba spovedeste.
eu maine vreau sa merg.
felicitarii pentru "punctuletul tau"........ai rabdare.la urmatoarea echo o sa il vezi forte bine pe piticut........

www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> poze cu fetita mea dulce!!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!!
9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

neata...io abia stau cu ochii deschisi
fi-miu a facut laringita si azinoapte a behait saracu si intra in panica ca nu poate sa respire, cu cat plangea si-i curgea nasul mai rau cu atat se sufoca mai tarehorror. am dormit iepureste, cu el in fund pe perna langa mine-asa respira mai bine decat la orizontala..uof. sper sa fi fost noaptea cea mai rea. laringita e foarte pacatoasa la bebei si copilasi mici. la noi e a doua oara cand se intampla si prima oara de panica ca se sufoca l-am pazit toata noaptea cu randul eu si barbata-miu. numai ca azinoapte am fost singura
in rest eu am mancat ceva ieri prin oras, ca tot ma plangeam eu de constipatie, am primit ce mi-am dorit...noroc ca nu apucasem sa iau si suplimentul de lactoza ca nu ma mai saltam de pe wc
multumesc fetelor pentru sfaturile contra constipatiei. la mine din remedii naturale n-a mers nimic, kiwi, pere, portocale pe burta goala, prune uscate mancate cu punga pe stomacul gol, iaurt cu rosii si alte combinatii letale...nada. iau si supliment de fibre naturale, fac si miscare, beau si apa...nush ce sa mai fac. faza e ca nu fac foarte rar, dar cand fac e chinuitor si mai ca-mi vine sa-mi montez niste manere de masa de nastere in buda
bella la mine in sarcina trecuta treceau arsurile cu iaurt, lapte si rennie
maydi toti bebei sunt punctiformi la inceput. cred ca aici conteaza atitudinea medicului. daca ti-ar fi zis "felicitari, bebe e in uter, etc.." cu siguranta suna altfel. dar asta tine de dr. deci felicitari pentru punctulet
la noi s-a vazut sexul probabil la 13 sapt si 3 zile si s-a confirmat la 14 si ceva fara dubii ...acum sa vedem. eu la morfoetala o sa am 13 sapt fara o zi. cum bebe e mai mare sa speram ca ne va arata ce e (o pasarica)
luny o las pe carla sa dea vestile bune. eu daca n-as fi avut o noapte asa de cchinuitoare cu siguranta ca visam asa de frumosacum visez cu ochii deschisi

ralu- de Tudorica fara frica (15.05.2008) si 10+ cu o margica mititica
i believe in miracles...povestea noastra

Mergi la inceput

eu am tot zis ca intru pe mail-ul comun sa pun poze...........dar nu am intrat inca....pana atunci vedeti ca am poze la semnatura cu noi..........

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleza spune:

Baby,Mady multumesc mult pt raspunsurile prompte, sunteti niste dragute.In legatura cu postul da stiam ca femeile insarcinate au dezlegare si la si duhovnicul meu mi-a zis acelasi lucru Baby, ca ma impartaseste fara post, dar ma gandeam eu asa sa tin putin sa ma ajute si pe mine Doamne Doamne,o zi doua nu mai mult, ca stiu ca nu e bine.
Dar numai eu ma sperii ca raceala sa nu il afecteze pe bebe?Cred ca da, ca celelalte care sunteti gravidute nu ati pomenit de asta;inseamna ca sunt eu cam paranoica?Oricum ma duc la doc sa-l vad pe bebe ca altfel nu mai dorm noaptea(dupa ce ca nu pot dormi din cauza nasului infundat si a mucisorilor) sa mai am alta grija.
Va pup si sa ne ajute Bunul Dumnezeu sa ne facem bine cu toatele ca sa ne putem bucura de sarbatorile care vin.
Aaaaaa era sa uit, am pus si eu cateva poze pe picassa.

gravi 9 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleza spune:

Da BABY, eu le-am vazut de mult pozele cu fetita ta, care e o frumoasa si o dulce, dar nu ti-am scris nimic de ele ca nu indrazneam.Poate ai timp sa pui si pe picassa ceva pozilici.

gravi 9 +

Mergi la inceput

Multumesc, fetelor, pentru incurajari!
Bebelu e asezat unde trebuie, din cate am inteles pentru varsta sarcinii, cu exceptia hematomului, totul e ok. Acum sa vedem peste 10 zile...

Referitor la spovedit si impartasit, cred ca o sa merg sambata dimineata si o sa ma si spovedes si impartasesc, sau o sa merg intr-o dupa-amiaza doar pentru spovedit si sambata dimineata pentru impartasit. Sper sa reusesc, pentru ca imi doresc mult, mai ales ca nu am mai facut asta de vreo 6 ani si in fiecare an am zis ca merg, dar nu am reusit sa ajung.

5 +

Mergi la inceput

Mihaela, mie pentru hematom dr nu mi-a dat decat Arefam 1 intravaginal la 12 ore si Magne B6 2 pe zi. Fara medical si fara alte recomandari.

5 +

Mergi la inceput