Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (12)
Raspunsuri - Pagina 13
baby_r7 spune:
am intrat cu vesti noi.....nu despre bebe....

, in acest moment incarc pozele pe mail-ul comun.........![]()
![]()
........cateva....ca imi era greu sa aleg oricum am incercat sa incarc poze care nu le am pe facebook spr sa fi reusit..........![]()
![]()
![]()

revin dupa ce le termin de incarcat......
eu azi am o zi mai linistita, desi am plecat la analize la ora 6 si de atunci nu am mai dormit.....vad ca momentan ma simt bine....sper sa ma tina pana diseara...........
Roxana mami de
Bianca Maria 2 ani
www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> poze cu fetita mea dulce!!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!!
9+
baby_r7 spune:
gata am incarcat pozele si m-am uitat la restul pozelor...........mamici frumoase si mandre de puiutii lor!!!!!!!!!!!

Roxana mami de
Bianca Maria 2 ani
www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> poze cu fetita mea dulce!!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!!
9+
CarlaV spune:
Ralu, imi pare rau pentru puiut, e greu cu laringita asta. Faceti aerosoli?
Arleza, eu nu tin post, oricum nu prea mananc carne. Finuta mea care este insarcinata in 7 luni a tinut 5 zile si apoi s-a spovedit si impartasit.
Raceala ta nu il afecteaza pe bebe in niciun fel, nu-ti fa griji, mai mult il afecteaza stressul tau.
Madyi, felicitari pentru eco si pentru samburelul pozitionat cum trebuie. Data viitoare o sa il vezi mai bine.
Luny, in apa poti naste la CMU in Bucuresti sau la Isis in Constanta. Se preconizeaza pentru vara deschiderea unui centru de nasteri privat in cadrul spitalului Sf. Pantelimon, unde rolul cel mai important sa il aiba moasele, pregatite ca in Occident.
Mada, imi pare rau pentru travaliul tau in pat, eu la a 2-a nastere am avut nevoie de monitorizare permanenta, dar s-a facut cu electrozi wireless si am putut sa ma plimb, sa intru in cada cu apa, sa ma agat de sfoara cu noduri etc. Lasa ca de data asta o sa fie mai bine si pentru mine is pt tine
.
Georgia, pentru tusea productiva este foarte bun ceaiul de patlagina (ceai, nu sirop), facut cam de 10 ori mai concentrat decat scrie pe cutie. La fel si sucul de ridiche neagra, dar sa nu bei inainte de culcare, ca vei tusi toata noaptea. Mucii galben-verzi indica o infectie bacteriana, poti incerca kalium bicromicum ch15, cate 5 granule de 3-4 ori pe zi. Daca in 2 zile nu-si schimba culoarea, e posibil sa ai nevoie de antibiotic. Pentru nasucul infundat al copilului cel mai bun este sambuccus nigra, ch15, tot asa, cate 5 granule de 3-4 ori pe zi. La culcare poti sa-i pui ulei esential de menta, lavanda, eucalipt in apropiere, sa miroasa in camera, dar sa nu ajunga la el.
-----------------------------------
Carla, mama Larisei (15/06/09) si a Sabinei (07/07/07) si 7+
-----------------------------------
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
madyi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui EVERYTHING11 gravidutelor, celor care ati facut FIV...dupa cat timp ati avut prima data ? 6 |
Off, asta l-am intrebat si eu pe dr. ieri si mi-a spus ca inca nu.
Eu nu am facut FIV.
5 +
corina_s spune:
hello burtici
la mine nimic nou, dar citesc ce mai povestiti pe aici![]()
legat de
..sunt si eu curioasa ce v-au zis doctorii
eu am fost la medic la 4 sapt cand am aflat de bebe si mi-a zis ca pana vedem la eco ca e totul bine unde trebuie..sa incercam sa evitam..pe urma avem voie..dar sa reducem intensitatea..stiti la ce ma refer![]()

6+
Diana_Simion spune:
Buna fetelor !
Eu nu am mai intrat pe forum de vineri, am facut mult
zilele astea si am avut destul de mult de recuperat, dar am citit tot, sunt la zi cu mesajele. Le urez BUN VENIT noilor burtici, sarcini lipsite de griji si bebei sanatosi !
M-a intristat foarte tare experienta lui Normanel :( sunt sigura ca Dumnezeu are planuri frumoase pentru ea, dar toate la timpul lor... 

Ieri eram cea mai fericita ca au disparut greturile, dar azi au revenit cu forte proaspete... si sunt putin speriata ca vineri plecam in vacanta cu masina, o sa fim plecati 10 zile si nu stiu cum o sa ma comport... zi de zi in masina + greturile astea... cred ca o sa fie o vacanta de pomina 

7+
georgia79 spune:
Carla

Multumesc mult pentru sfaturi.
O sa ajung la o farmacie homeopata azi sa cumpar medicamentele indicate de tine.
Va pup pe toate. 

Si sa auzim numai de bine!
+10
mami de
Iustin 09/04/2009 bobitza mea