Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (12)
Raspunsuri - Pagina 11
luny spune:
bellasamoyed pentru arsuri stiu ca la randunicile mele au functionat covrigeii uscati si migdalele! la mine, laptele, cateodata...
Eu am stiut ca o sa fie 'Matei' la 14 saptamani, s-a vazut clar!![]()
Iubirea mea
Mufarin, bandit mic
Life is to precious to worry about stupid Shit!
bebeta spune:
Miereamara multumesc mult pentru toate info. Eu sunt in Arlington VA si nu suntem rezidenti, sotul e postat temporar aici. Deci, nu stiu daca exista ceva acoperitor pentru nerezidenti...
. Si sunt inca dupa socul financiar cauzat de o interventia stomatologica pentru sot! 

Sa vedem ce aflu la prima vizita medicala.
Cineva se plangea de constipatie... La prima sarcina am aflat, tot la odisee, un remediu care la mine si la alte prietene a functionat perfect: 2 kiwi dimineata pe stomacul gol. Sper sa va foloseasca!
Cat despre sexul copilului, s-a vazut la 12 sapt, dr Iosup la eco.
Noapte buna si o zi frumoasa maine!
5+
dianalaura spune:
Buna dimineata!
Poftiti la cafea!
Miki....imi pare tare rau...sper sa iti revii cat mai curand si sa ai curaj sa incerci din nou...

Bun venit fetelor noi, ce-mi place sa se lungeste lista pe zi ce trece...
diana
4+ si mami de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Buburuza
www.clothnappytree.com/cntticker/g4da7e622e8233.png" target="_blank">Ticker greutate
abramburika spune:
Neata!
Multumim de cafea, diana! ![]()
carla, ralu - nu mi s-a parut ca ati monopolizat discutia sau ca ati fost pe langa. Doar despre asta se va vorbi la odisee, greturi, nasteri, arsuri, spitale, doctori etc.
Desi nu ma intereseaza in mod direct (nu-s nici in Ro, nici nu am facut cezariana), imi place sa stiu, sa aflu chestii noi. Si uite ca mai sunt fete interesate (luny).
bella - eu la prima sarcina am aflat sexul la eco morfo de trim. 2, adica pe la 21 de sapt. Aici nu prea se aventureaza sa spuna sexul daca nu-s siguri, daca nu e evident. Iar la a doua sarcina, la 16 sapt., cand am facut amnio. Si acum la fel va fi, pe 7 iunie aflu ce este.
Ma duc sa vad pozele noi ...
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
dianalaura spune:
La mine la prima sarcina mi-a spus pe la 18 saptamani ca va fi baiat...si ca tot vorbim cat de des se fac ecografii si se merge la doctor, eu la sarcina trecuta (n-am avut nici o problema de sarcina) am mers din 6 in 6 saptamani.
Editez sa nu mai scriu alt mesaj:
Bella, eu in prima sarcina am avut arsuri destul de puternice prin luna a 7, si le tratam cu Dicarbocalm.
Iar pentru tuse seaca vezi Prospan - cred ca sunt si tablete si sirop, e pe baza de plante, iedera, nu stiu daca e permis in sarcina (cauta prospectul), eu stiu ca il tratam pe Stefan pe la 2 ani cu sirop de asta cand nu am mai scapat de tusea seaca.
diana
5+ si mami de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Buburuza
www.clothnappytree.com/cntticker/g4da7e622e8233.png" target="_blank">Ticker greutate
madyi spune:
Neata si de la mine si bun venit noilor gravidute!
Mi-am vazut si eu aseara puiutul la eco pentru prima oara. Din ce a spus dr. sarcina este foarte mica, bebelu e "punctiform" nu avem deocamdata activitate cardiaca si mi-a descoperit si un mic hematom pentru care mi-a dat sa iau Arefam. Sunt putin bosumflata caci nu a vrut dr inca sa ia sarcina in evidenta pe motivul ca este prea mica, nu a vrut sa imi dea nici scrisoare medicala pentru serviciu, nu mi-a dat nici poze de la eco, nici DPN... a spus doar ca ne vedem peste 10 zile si vom vedea atunci ce si cum. Eu totusi sunt increzatoare ca totul este bine. ![]()
Aaa, si de sambata se pare ca au inceput si la mine greturile. Nu mai pot sa mananc aproape nimic 
5 +
georgia79 spune:
Buna dimineatza dragele mele,
Carla, scuze de intarziere dar mi-a fost asa rau ieri ca n-am mai intrat cu detalii. Am tuse productiva si-mi curge si nasul. Scuze de detalii dar mucisorii sunt galbeni... deci eu cred ca e cu puroi. Si gatul ma doare tare.
Am fost ieri la cabinetul medical de la serviciu si a zis ca n-am nimic la plamani si nici puroi pe amigdale ( nu stiu de unde mucii).
Mi-a zis ca e o traheita.
Fimiu are 2 ani si nu tuseste, are doar nasul infundat si nu poate respira. Si face febra mare. ( peste 39) L-am pus pe Sumamed Forte de ieri.( avantajul e ca-i dau doar 1 data pe zi..si atunci cu chiu si vai)
De ieri insa ma doare si pielea de pe cap in partea stanga pana la ureche si-mi da niste junghiuri de mama mama.
De tuse n-am dormit vreo 3 nopti!
Prospan imi daduse si mie ( tusea era seaca initial) dar pe prospect scrie ca n-ai voie in sarcina. Am luat Stodal si initial a fost bine...dar acum nu mai are efect!
Nici mie nu-mi place ca are foarte mult zahar.
Offf... numai scap eu de boala asta... asa m-am saturat de ea.
Va multumesc tuturor pentru sfaturi si atentia acordata. Ma ajuta mult!
Normanel si Miki... cuvintele sunt de prisos... am avut si eu o sarcina oprita la 8 saptamani si m-a chiuretat anul trecut de sf. Mihail si Gavriil.. acum Doamne Doamne a vrut ca bebe sa se nasca exact in Noiembrie... parca pentru a ma consola.
Asa ca nu va pierdeti speranta fetelor!
va pup pe toate! Si scuze de msjul asa de lung!

+10
mami de
Iustin 09/04/2009 bobitza mea
arleza spune:
Neata burtici,hai la o cafea (cine bea) sau la o cioco calda.![]()
Voi tineti post fetele?Ca eu as vrea sa tin macar cateva zile ca sa ma spovedesc si sa ma impartasesc, sa simt si eu ca vine Pastele.Desi stiu ca o sa fie greu cand o sa fac pregatiri
dar o sa ma abtin.
Eu tot cu o raceala ma bat(sper sa castig eu) de duminica si vreau sa ma duc la medic sa-l vad pe bebe ca nu mai am rabdare si sa fiu eu impacata ca el e ok,ca nu stiu, daca eu am racit nu stiu ce se poate intampla cu el, si mai bine sa fiu eu sigura si linistita.Aveam programare pe 2 mai dar pana atunci mai sunt 2 sapt, asa ca sper sa ma primeasca doc sa am si eu sarbatori linistite.![]()
voi cum mai stati cu simptomele de sarcina?Ca la mine si greturile putine pe care le aveam nu le mai am, doar o usoara sensibilitate la nivelul sanilor a ramas, dar usoara.Ar trebui sa ma sperii ca nu am simptome?Voi ce ziceti?
gravi 9 +
baby_r7 spune:
arleza, legat de post, nu ai voie sa tii post....
eu cand am aflat ca sunt gravida eram in postul Craciunului si tineam post......cand am fost sa ma spovedesc mi-a interzis duhovnicul meu sa mai tin post pentru ca eram graviduta...........sa nu il privezi pe bebe de carne si tot ce este necesar.........ca nu ai voie asa mi-a spus cel putin mie duhovnicul meu.
eu te sfatuiesc sa mergi sa iti intrebi duhovnicul si sa faci ce te sfatuieste el.
multa sanatate la toate
nostre racite...........

zici ca e epidemie de forum.....

.........eu sper sa sar peste raceala in sarcina asta..........![]()
![]()
.
va 

pe toate!!!!!!!!!!
Roxana mami de
Bianca Maria 2 ani
www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> poze cu fetita mea dulce!!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!!
9+
madabout2003 spune:
Buna dimineata!
Carla multumesc pentru complimentele la adresa lui Emily. Si eu abia astept sa ne vedem la vara, sa sa vedem cum or sa interactioneze strumfitele
!
Everything, cum a intuit Carla, avem aceasi data UM dar eu am ovulat tarziu (stiu pt ca am facut teste de ovulatie, pratic am ovulat pe 29 martie ...) Oricum DNP sunt un pic orientative, eu cred mai mult in DNP-ul ecografic...
Madyima bucur ca ai reusit sa vezi "bebelu punctiform"
, imi dau seama ca esti un pic dezamagita, dar o sa creasca el mare si o sa ai toate atestatiile de graviduta
!
Si eu ma duc azi la gine, cred ca o sa imi faca ceva analize si eco va fi un pic mi tarziu, tocmai pt ca este prea mica sarcina...
Bella eu am stiut ca va fi fetita la 18 saptamani, cum spunea si Brambu nici aici nu prea se hazardeaza sa dea cu presupusu' inainte sa fie 100% clara treaba...am prietene care au stiut abia la 7 luni...
Bebeto o sa incerc remediul tau anticonstipatie cu kiwi...sper sa functioneze si la mine.
In legatura cu nastere...si eu sunt un pic in dubii..Am vazut un documentar in weekend "The bussines of beeing born"...pledeaza pentru nasterea cu moase, cat mai puntin medicalizata...homebirth.. Si nu stiu as vrea sa nasc un pic altfel decat prima data. La Emily am avut o fisura a sacului amniotic ca 36.5 saptamani si nasterea mi'a fost indusa...Am nascut natural dupa 17 ore de travaliu (recunosc 10 sub peridurala
). Sunt constienta ca daca as fi fost in Romania nu multi medici ar fi asteptat atatea ore pentru o nastere naturala si as fi facut probabil cezariana (si nu vroiam sa fac ceza...).
Ce nu mi'a placut la nastere a fost ca a trebuit sa fiu monitorizata in permanenta...deci nu am putut sa aplic nimic din ce invatasem in cursurile preparatore...a trebuit sa stau practic la orizontala tot travaliul..Asta as vrea sa schimb sa pot sa ma misc, sa ma plimb sa "ajut" activ travaliul si sa nasc natural nu indus... Sper sa reusesc
!
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si
5+