FIV la Sibiu (27)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorelei78 spune:

Fetele care ati facut FET,as vrea sa stiu si eu in a cata zi a CM se face FET si cam cate drumuri ati facut pt monitorizari.Multumesc frumos

Cand Dumnezeu spune NU ,are pentru tine un DA mai mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

buna fetele ,si HRISTOS A INVIAT
multe nu ma stiti dar cele mai vechi ma stiu ...asadar am un FIV nereusit anul trecut si acum in aprilie FET cu congelati ,care se vede treaba au fost mai descurcareti,caci am 2 teste de pp pozitive si BHCG 197,3!!!
ESTE EVIDENT O MINUNE DE PASTI PE CARE O ASTEPT DE 6 ANI,DOAMNE ITI MULTUMESC
inca nu realizez ,este si ziua mea deci cat se poate de oportun ...
BYTSI unde esti ,te-am sunat
cand ma mai desmeticesc mai intru cu amanunte...va doresc tuturor sa aveti aceasta bucurie, eu nu mai speram...

"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crudiutalida spune:

IAURA FELICITARI!!!!!!...asta da,cadou de la iepuras!!!
Acum sa ai mare grija de tine

21+ cu Maria Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei78 spune:

iaura21,felicitari!Esti trecuta la mamici acum,sa ai o sarcina usoara!

Cand Dumnezeu spune NU ,are pentru tine un DA mai mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabri-ela spune:

iaura BRAVO! BRAVO! BRAVO!
Ce tare ma bucur pentru reusita ta. Eu tot timpul am crezut in reusita ta. Si uite ca Dumnezeu nu putea sa-ti dea un alt cadou mai frumos in Postul Pastelui si chiar de ziua ta.
Sa dea Dumnezeu sa ai o sarcina usoara in continuare, iar dupa 9 luni sa-ti strangi in brate puiutul sau puiutii in brate sanatosi
Pupici pt toate fetele si bafta multa pt cele care sunt in focuri. Sa nu va pierdeti speranta niciodata. Sa credeti cu tarie in reusita voastra.

MULTUMESC DOAMNE!

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

iaura felicitari

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns llary spune:

Hristos a Inviat!
Iaura chiar ai parte de Minune dubla!Multa sanatate!
Chiar ce stiti de Bytzi ca ea e cam scumpa la vorba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonete spune:

Iaura , draga mea gravidutza , ai reusit sa ma scoti din barlog cu vestea ta minunata .
Iti doresc o sarcina usoara si un copilas curajos si luptator ca mamica lui.
Te pup mult !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

asadar v-am scos din barlog dragutelor: simo, gabi
mersi la toate de urari ,inca nu-mi vine sa cred ,tot cred ca poate nu e sau cinestie ce, sunt dusa
gabriela deci ai fetita,ce repede a trecut timpul, chiar azi am intrebat-o pe bytsi de tine
simonete, iubita dar tu ce mai faci?
pt. lorelei, am o precizare sa o treci la gravidute ,tocmai am facut 37 de ani
pup toate fetele ,monaramona te-am urmarit si pe tine cat ai incercat cu FET-urile ,si uite ca mine ai reusit cu congelati

"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiv_Sb spune:

iaura21,misiune rezolvata cu varsta pe prima pagina!

Mergi la inceput