FIV la Sibiu (27)
Raspunsuri - Pagina 8
lelu spune:
iaura21 felicitari!!!!
Sper sa se intample si cu mine intr-o zi lucrul acesta minunat
Azi am facut analize de z3 desi nu incep luna asta programul FIV, .... astept sa treaca infectia din hidrosalpinx
Am FSH 8,4 iar acum exact un an aveam 7,4
LH 1,26 iar acum exact un an aveam 6,63
conform valorilor normale e f mic acum iar anul trecut era prea mare
ESTRADIOL 31 iar acum exact un an aveam 69
deci ce sa zic, cam mare diferenta, iar eu am facut stimularea conform analizelor de anul trecut
urmeaza sa fac AMH-ul dar v-am "auzit" vorbind ca nu e ok sa-l faci dupa o stimulare sau ceva de genul, nu mai stiu cum era exact...asa ca nu stiu sa mai astept sau sa-l fac
un dr. mi-a spus sa fac si T3, T4 dar nu stiu exact ce sunt, voi a-ti facut? conteaza ziua in care se fac?
smufurash spune:
Hristos a inviat!
As vrea sa va dau si eu cateva lamuriri cu privire la AMH.
AMH (hormonul Anti-Mullerian) este un hormon care, alaturi de FSH si Inhibina B, permite medicului sa-si faca o idee despre rezerva ovariana a femeii si, in cazul procedurilor FIV, despre raspunsul ovarian la stimulare. O femeie cu un AMH mic (valoare sub 1, de regula) nu trebuie sa se astepte ca in urma stimularii sa produca multi foliculi. Este si un indicator al apropierii menopauzei, pentru femeile peste 40 de ani, fiind dependent de varsta (scade odata cu varsta). Pe de alta parte, o valoare mare ( valoare peste 3, la unele laboaratoare) indica sindromul ovarelor polichistice care, de regula, in urma stimularii determina asa numita hiperstimulare ovariana.
Hormonul AMH este produs in foliculii antrali si valoarea sa nu variaza de-a lungul unui ciclu, chiar daca ovulatia a fost stimulata. Prin stimulare, mai multi foliculi antrali sunt maturizati, insa in foliculii maturi acest hormon nu este produs. Este gresita informatia ca scade dupa stimulare pentru ca dupa un timp sa revina. Testul poate fi efectuat in orice zi a ciclului, dar este de preferat ca testul sa fie facut in ziua 2-4 a ciclului.
Sper ca informatiile sa va fie de folos.
---------------------------------------------------------------------
1 FIV - nereusit
1 FIV pe ovulatie naturala - nefinalizat
al 2-lea FIV - reusit - sarcina oprita din evolutie la 5 s
al 3-lea FIV - in pregatire
tamys spune:
iaura21 felicitari !!!
Vreau si eu virusul de gravidutza te rog sa te gandesti si la mine ca sa se ia
lorelei78 tu urmezi la rand cu FET sa curga cu vesti bune !!!
Fetelor am si eu o intrebare, voi aveti ca sindrom premenstrual scurgeri maronii cu vre-o 2-3 zile inainte sa va vina CM ??? eu asa am si ma gandesc daca nu se prind bebelusii din cauza asta sunt foarte ingrijorata daca am ceva .... si eu nu stiu
lelu spune:
tamys eu stiu ca nu e ok sa ai scurgere maronie inainte de menstra, trebuie sa vina direct rosu, si eu aveam la fel acum insa dupa tratament vad ca a venit direct rosu.
...dar poate nu e cine stie ce la tine... ai fi aflat pana acum.
smufurash multumesc pentru info
maine sunt in z4 de cilcu deci pot sa fac AMH-ul...
Inhibina B cand se poate face? sa o fac tot maine?
smufurash spune:
iaura21 felicitari! Eu sunt noua pe forum si "nu te cunosc" , insa ma bucur pentru tine si-ti doresc o sarcina usoara si copii sanatosi!
----------------------------------------------------------------------
1 FIV - nereusit
1 FIV pe ovulatie naturala - nefinalizat
al 2-lea FIV - reusit - sarcina oprita din evolutie la 5 s
al 3-lea FIV - in pregatire
adinutapop spune:
Iaura, felicitari!!!! Molipseste-ne si pe noi cumva
Tamys, nu mai fi asa de panicata din orice, fii mai barbata.Va veni si randul nostru!
Lorelei te asteptam cu vesti bune!
toate fetele!
adriana_1978 spune:
Hristos a inviat!
buna tamys sa stii ca si eu am acele scurgeri maronii inainte cu 2-3 zile de CM si dupa tot cam asa,luna asta cand o sa merg la Sb o sa-l intreb pe dr I daca este normal luna asta m-am speriat mi-a curs 3 zile rosu si inca 3 zile am avut scurgeri maronii,poate si de la stimulari sa intrebi pe dr I poate ajungi inaintea mea la Sb,eu astept cm din mai
anca_alin ce faci?Hristos a inviat!
tamys spune:
lelu dar tu ai intrebat doctorul de la ce sunt aceste scurceri maronii ??? sunt asa de suparata ca nici nu mai stiu de mine , tu ce tratament faci de ai avut direct rosu luna asta
adriana_1978 eu ajung la doctor la sfarsitul luni mai la primul eco, sigur am ceva mai grav si doctorii inca nu si-au dat seama
anca_alin spune:
Adevarat a inviat! adriana_1978
Sunt suparata si eu am acele scurgeri maronii, exact ca la inseminarea din februarie, nu mai pot, sunt varza
Sunt de la stimulare, asa mi-a spus Dr.I, e ceva normal
S-ar putea sa nu se fi prins la mine, dar eu tot voi face testul joi.
Sunt atre trista. Pupici si bafta multa tuturor fetelor