FIV la Sibiu (27)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns llary spune:

Salut,
Si eu vreau sa ma gravidesc ...!!!!!!!!!!!!!...nu ma uitati!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamys spune:

lelu noi o sa ne tinem de manuta, o sa ne gravidim amandoua odata. Sa sti ca eu beau doar o cana pe zi de cretisoara numai seara, nu prea am timp in cursul zilei
Lyette sa te ajute Dumnezeu sa fie cu noroc si sa te gravidesti cat mai repede, sa fie intr-un ceas bun si sa ne ti la curent ca stam cu sufletul la gura, iar fibromul nu il baga in seama au ramas fetele insarcinate cu mai multe fibroame si mult mai mari asa ca nu te mai gandi la el
llary fata mea draga nu avem cum sa uitam de tine, abia asteptam sa te gravidesti ca sa te trecem la gravidute ca iti ajunge de cand stai acolo la aspirante ,,cocotata" trebuie sa te coboram mai jos obligatoriu

Mergi la inceput

Am uitat sa ma semnez

in devenire !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei78 spune:

tamys,merci frumos...eu ma gravidesc luna asta si tu urmezi luna viitoare
Va doresc gravideala cat mai rapida la toate
Eu maine seara merg la Sibiu pt prima monitorizare pt FET.Va anunt si daca s-au schimbat preturile.

Cand Dumnezeu spune NU ,are pentru tine un DA mai mare.

Mergi la inceput

lorelei draga mea te asteptam maine cu vesti bune, hai ca mai ai putin pana la vestea cea mare sa ne scri si noua, suntem cu gandul la tine, bafta multa maine la monitorizare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_1978 spune:

tamys maca am luat si eu anul trecut timp de 3 luni pana sa ajung la dr I atunci nu faceam tratament luasem o pauza dupa inseminarea di mai pe care am facut-o la craiova,si luna asta am baut ceai de cretisoara 2 cani pe zi astep sa imi vina CM si dupa 20 mai merg la Sb si o sa intreb pe dr I
leonardo2007,andreea ce mai ziceti gravidutelor ce faceti?vreau sa se ia si la mine

Mergi la inceput

tamys,multam fainVezia ai uitat iar semnatura aia frumoasa!
Si mie imi e dor de Andreea,nu mai stiu nimic de ea,nici nu are activat pm sa pot sa-i scriu...

Mergi la inceput

adriana_1978 ajungi inaintea mea la Sibiu abia astept sa vad ce iti spune doctorul, sa nu uiti sa-l intrebi si de scurgerile maronii
lorelei78 sa intrebi si de preturi, bafta multa maine, sa auzim de bine

in devenire !!!

Mergi la inceput

lorelei te asteptam cu vesti

in devenire !!!

Mergi la inceput

Fetelor,acum am intrat in casa...Vesti proaste,la mine hidrosalpinxul s-a refacut si am oprit tratamentul,deci nu voi mai face FET luna aceasta,pt ca e ditamai infectia la trompele mele...Dr I mi-a recomandat scoaterea trompelor sau clipsarea lor,iar in iunie voi face tot la dansul laparoscopia si sper sa mi le scoata.Eu optam pt varianta aceasta de mult timp si am si scris aici,ma simt usurata intr-un fel acum,caci cred mai mult in sansa mea fara ele.Plus ca voi scapa si de durerile groaznice care mi le cauzeaza...Daca printre voi mai sunt cu hidro,va rog mult sa-mi spuneti daca stiti de clipsare ca ofera aceeasi garantie cu scoaterea trompelor,el asa mi-a spus,mie imi este teama,decizia o va lua la laparo.Evident ca voi vorbi cu el inainte si vreau sa am si eu un punct de vedere,vreau o certitudine clara ca scap naibii de nenorocitul asta de hidro...
Preturile se vor schimba de la 1 iunie,deja le-au postat pe site.Din pacate asa e...
Va pup si va doresc succes maxim si urmez si eu,evident!Tamys,e randul tau sa te gravidesti!

Mergi la inceput