FIV la Sibiu (27)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tamys spune:

orelei imi pare rau sa aud asta, dar intr-un fel poate e mai bine decat sa pui iar bebelusii si sa nu se prinda din cauza asta mai bine rezolvi problema cu hidro si apoi pui bebelusii cu toata tragerea de inima ca se vor prinde. Dumnezeu i-a deschis ochii doctorului sa vada lucrul asta si sa ia hotararea cea mai buna pentru tine sunt sigura de lucrul asta.
Si acum cand esti programata pentru laparo ??? offff era mai bine cand erai tu inaintea mea la gravideala ca ma incurajai, o sa fie totul bine ai sa vezi cel putin pentru tine ca s-a descoperit motivul pentru care nu ramaneau bebelusii acolo prinsi, la mine e mai complicat ca nu se stie clar de ce bebeii nu se prind dar merg mai departe trebuie sa se intample minunea si la mine intr-o zi .
toate fetele

in devenire !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei78 spune:

tamys,merci frumos,eu sunt fericita ca a luat decizia asta care considera el ca implica anumite riscuri si care a tot amanat-o.Cred ca e cea mai bune.O sa fac laparo in prima jumtate a lui iunie,asa estimez eu,adica dupa CM din iunie.S-ar putea sa-mi intarzie de la FEMOSTON,vedem...Voi sta 3 zile la Sibiu si daca vei fi acolo,poate ne si vedem...
Dr I mi-a propus sa merg la Bv sa fac laparo cu scoaterea trompelor,insa merg pe mana lui,momentan nu am niciun dr curent in Bv.Am facut 2 eco in Bv la 2 dr diferiti inainte sa ajung la Sibiu ieri pt a vedea daca nu am chisturi si daca s-a refacut hidrosalpinxul si niciunul nu a vazut hidro...Eu nu am baza in nimeni pe aici,asa ca tot la Sibiu merg.Ieri asa m-am bucurat cand mi-a spus ca endometru e excelent(am baut si ceai de cretisoara...),dar mi-a stat inima in loc cand ulterior a vazut ditamai infectia pe trompe,sunt compromise total.Mi-a spus ca am sanse infime asa la FET.Eu chiar sunt multumita ca a luat decizia de a le scoate,nu ma asteptam la asta,chiar vreau sa merg cu sanse maxime iar la drum...
Cat despre faptul ca nu s-au prins embrionasii prima oara,l-am intrebat si eu.Mi-a spus ca nu are sens sa ma gandesc,ca pot fi o mie de motive,asa s-a intamplat...Data viitoare voi fi o norocoasa si o sa mai am embrionasi si pt bebe 2,asa ca uratica
Tamys,dupa ce te gravidesti sa nu cumva sa dispari de aici,sa mai ramai macar putin,sa ma sustii sa pe mine,sa nu ma lasi,ok?
Va pup fete dragi!

Cand Dumnezeu spune NU ,are pentru tine un DA mai mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lelu spune:

lorelei78 .... si eu ce fac?!
si eu am hidrosalpinx mare si a fost infectat luna trecuta, am tinut tratament cu antibiotice dar poate recidiveaza...

I-mi spuneti si mie va rog cele care a-ti luat anticonceptionale inainte de stimulare cum s-a procedat? a-ti fost la o echografie inainte de a incepe stimularea? imediat dupa AC-uri?

La cm-ul urmator incem AC-urile si daca hihrosaplinxul meu nu sta la locul lui sau e infectie totul e in zadar....
mie nu mi-a spus ca trebuie sa ma operez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

Buna!

Lorelei,imi pare tare rau ca s-a refacut hidrosalpinxul si a trebuit sa intrerupi tratamentul.Eu nu te pot ajuta cu nimic,caci nu am studiat partea asta cu hidro,fiindca la mine trompele sint ok desi am facut nenumarate anexite de-a lungul timpului,problema mea e la ovare....
Dar din ce am citit eu de-a lungul anilor pe forum stiu ca majoritatea fetelor isi scoteau trompele zicindu-le ca au sanse mai mari de reusita.
Parerea mea e ca dr stie cel mai bine ce are de facut,dar e ok sa fii si tu destul de informata,sa vezi care metoda are sanse mai mari de reusita si asa impreuna veti lua decizia corecta.
Poate daca ii scrii un PM lui Mocanitza(o avem pe prima pagina)te poate ajuta cu ceva(dar nu stiu daca mai intra pe forum),ea a avut hidro cu povestea de pe prima pagina si apoi a facut inca o laparo tot cu dr I ,dar nu mai tin minte exact daca a clipsat sau scos trompele si apoi a facut un alt FIV in alta parte.

Daca nu ai citit deja capitolele cu hidrosalpinx (9 capitole)iti pun un link , poate te ajuta cu ceva exiperenta fetelor de aici,sa compari reusitele cu clipsare sau scoaterea trompelor.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152794

Eu iti doresc ca impreuna cu dr sa luati decizia cea mai corecta pt ca urmatoatea incercare sa te faca fericita.

Uratica,totul e scris in cartea vietii,daca am putea sa schimbam ceva am face-o ,dar cred ca dumnezeu stie mai bine de ce se intimpla unele lucruri,eu iti doresc putere multa sa te ridici si sa ai grija de tine si bebele ce a ramas.Sanatate multa tatalui tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

fetelor nu faceti FIV sau stimulare cu hidrosalpinx in trompe..........cititi cap despre hidro

am postat si eu acolo mult timp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_alin spune:

lorelei, sunt alaturi de tine si poate asta e decizia cea mai inteleapta
adriana, multa sanatate si ai grija de tine
poate va graviditi toate inaintea mea, dar nu ma uitati..., trageti-ma si pe mine dupa voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinutapop spune:

Anca Alin, iti doresc sa reusesti data viitoare.

Lorelei, sa dea Dumnezeu sa fie bine. Eu nu am inteles totusi, le clipsezi sau le scoti... si eu cred ca va trebui sa aleg.

Tamys, sa ne dai o veste buna.Succes!

Lelu, Lynete,si celelalte fete, sa dea Dumnezeu sa ne rezolvam problemele, ca sa facem macar un bebelus!

Eu va reamintesc ca sunt purtatoare de hydro+ un nodul in int uterului.

Gravideala rapida tuturor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns llary spune:

fetelor,bytzi,tamys mi-am acut fshin ziua 4 care e acum 26.........de 2 luni,inainte fde stimulare 8.8!!!!!!!!
prolactina 10,estradiol 23......din rau in mai rau
cei de la laborator o dr a zois ca e efect al stiomularii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinutapop spune:

Ilary,te inteleg, cred ca fiecare dintre noi te intelege, fiecare ne regasim in momentele astea de disperare. Puterea de a continua tot la tine este. Cu credinta in Dumnezeu si in Maica Domnului vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonnaz spune:

iaura21, ce noutati mai ai? eu am avut rabdare cu eco pana azi, am fost la medic si mi-a zis ca e sac ovular de 2 mm, urmeaza sapt viitoare o alta analiza de sange +eco. Am fost cam dezamagita ca speram sa-mi spuna ca totul e ok, ca e bebe acolo s.a.m.d. dar se pare ca e prea devreme. Inca o saptamana de asteptare... offf... dar sa speram ca totul va fi bine. Tu cum mai esti,au mai aparut stari noi, ai mai fost la control?
pupici

Mergi la inceput