FIV la Sibiu (27)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciuripica spune:

Tamys, ai citit preturile de la Polisano Bucuresti.
Deocamdata pe site-ul Polisano Sibiu nu au aparut schimbari de pret,
http://fertilizare-polisano.ro/ , acceseaza servicii si costuri.
Am facut si eu un FIV in octombrie si un FET in decembrie, dar din pacate nimic, am si eu programare la dr. I pe 20 mai, speram ca anul acesta sa fim mai norocosi.

Ciuripica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamys spune:

ciuripica nu am stiut ca exista Polisano si la Bucuresti, sper ca la Sibiu sa ramana preturile aceleasi. Scuza-ma ca te intreb ai inceput deja stimularea ? anul asta o sa reusim, vom avea un an bun,Dumnezeu trebuie sa ne ajute si pe noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

fetele-multumesc de incurajari..conteaza mult in astfel de momente.. si bafta tuturora!
lore-daca ai timp si poti..sa imi spui si mie cat te-a ajuns fet-ul si tratamentul..si in ce a constat!ptr ca la anul vreau alt bebe..si vreau sa ma pregatesc!atat sufleteste cat si financiar..

Doamne ajuta pana la capat!
+12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei78 spune:

uratica,deocamdata sunt in pregatiri pentru FET si iau FEMOSTON,ma costa 32 ron/cutie-14 capsule,nu stiu cat voi tine tratamentul.In orice caz,FET costa ~1280 ron daca nu s-au schimbat preturile.Dupa FET o sa-ti scriu exact costul,eu estimez ~1400 ron,dar sa vedem pana la sfarsit.Pupici pt tine si pt bebeloi
tamys,da-ne si noua vesti dupa ce te intorci de la Sibiu,aseara eram asa suparata de preturi,de nici nu mi-a venit sa mai scriu...Acum am vazut ca tarifele sunt cele de Bucuresti.

Cand Dumnezeu spune NU ,are pentru tine un DA mai mare.

Mergi la inceput

Fetelor am facut azi eco si nu aveam nici un chist pe ovare pe 21 mai trebuie sa fac dipherelin-ul dupa care las sa imi vina CM si apoi incep stimularile.
Fetelor eu de azi am inceput sa iau VITEX si MACA cate o pastiluta de trei ori pe zi pentru scurgerile acelea maronii pe care le am inainte de CM, sper sa-mi faca bine si vreau sa incep sa beau si ceai de cretisoara sa vedeti voi cum ma gravidesc eu in iunie
lorelei tu te gravidesti in mai, esti prima pe lista

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinutapop spune:

Bravo,Tamys, iti doresc din tot sufletul sa te gravidesti... imi place termenul... si ma bucur ca esti mai optimista!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_1978 spune:

buna fetelor
Tamys ai intrebat pe dr I despre acest tratament pt scurgerile acelea pt ca si eu le am

Mergi la inceput

adriana_1978 draga mea nu am intrebat inca doctorul despre scurgerile acelea maronii insa am aflat de tratament de la alte fete de pe forum, eu am inceput de aseara sa iau, o sa-ti spun efectul pe care l-au avut pe la sfarsitul luni mai. Nu m-am intalnit inca cu doctorul pe la inceputul lunii iunie merg la Sibiu

in devenire !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lelu spune:

tamys si eu vreau sa ma gravidesc in iunie-iulie
am inceput si eu cu Vitex, dar o sa-l iau doar luna asta pt ca am vazut ca nu se poate lua peste AC-uri, sper sa-mi regleze menstra ca dupa cele 48 zile de intarziere....
Cate ceaiuri de cretisoara bei pe zi? eu beau de mult timp acest ceai dar cam 1-2 cani pe zi, am inteles ca ceaiul de cretisoara te ajuta la endometru, si adevarul este ca la stimularea cu gonal am avut endometru frumusel,.... nu am avut folicoli insa
pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lyette spune:

Dragele mele
Am inceput tratamentul cu puregon, 250 ui.
Vestea proasta e ca la Cluj am facut ecografia din primele 3 zile si am un fibrom de 2 cm pe flancul stang al uterului.
Am facut inseminare la Cluj in februarie si nu s/a vazut nimic, sau nu o fi fost atent medicul. De fapt si luna trecuta am facut o monitorizare in policlinica si nu mi-a spus nimic despre asa ceva. Cand o fi aparut....de ce? Prea multe stimulari nu am facut, pana acum nu s/au vazut, desi de 4 ani cam fac ecografii........
Am trimis ecografia la Polisano, dar nu am fost sunata, desi am sunat de doua ori sa le spun ca am trimis ecografia.
Asistenta a spus ca nu ar fi o problema, la fel ca si medicul care a facut ecografie (cica nu e in zona in care se face nidarea).
Eu sunt tare nelinistita..........mai ales ca am citit ca pot creste si nu exista tratament medicamentos.
Vineri merg pentru prima ecografie, la sapte zile dupa inceperea tratamentului.........
Credeam ca monitorizeaza mai des........
PUTETI SA IMI SPUNETI CE VA URMA? OARE DE VINERI INCOLO MA CHEAMA MAI DES.........TREBUIE SA RAMAN ACOLO.........SAU TOTUL DEPINDE DE CRESTEREA FOLICULILOR?
Ar trebui sa mananc ceva mai sanatos, sa beau mai multa apa?

Mergi la inceput