FIV la Sibiu (27)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

uratica imi pare tare rau ,dar trebuie sa fii tare pt. celalalt luptator ,chiar i-am spus azi dr. ispasoiu de cazul tau (ca si la mine banuia ca ar putea fi 2 ,dar numai unul s-a vazut)ca din 2, unul ...si el m-a completat ca s-a oprit probabil din evolutie...eu zic sa stai linistita ca au mai fost cazuri si se elimina dar mai incet,fara sa-l afecteze pe celalalt
apropo fetele mi-am vazut la eco pt prima data bebelul( bine deocamdata casuta lui) ,m-am topit va dati seama
simonaz ,eu zic sa speri ca va fi bine...sa faci cat mai repede eco, eu am facut azi prima eco la 4 zile de la testele pozitive,din greseala mea ,ca trebuia numai vinerea viitore dar totusi s-a vazut ,iti urez mult noroc pe cand faci eco
fetelor ma gandesc la voi toate si va doresc sa veniti toate dupa mine cat mai repede

"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

ooo talida ne mai onorezi cu prezenta?cred ca pe la 20 de saptamani ma duc sa vedem ce e ca sa nu patesc ca tine sa ii cada puta
uratica nu mai fi trista ai in burtica un bebe si trebuie sa lupti ptr el
iaura ma bucur ca ai vazut la eco un saculet cu bebe mic , care va creste mare , ai grija si de acum incolo de tine , de fapt de voi

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamys spune:

iaura21 ce fericita esti, bravo ! ai luptat si ai invins, speram si noi sa te urmam rand pe rand toate, ai grija de tine si sa ne ti la curent cu amanunte,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_1978 spune:

pt anca_alin imi pare foarte rau ca nu ai reusit dar trebuie sa-ti revii si sa mergi mai departe,ai vazut cate fete au reusit,trebuie sa avem credinta in Dumnezeu si in dr I si o sa reusim si noi,eu nu am mai facut nimik luna asta astept sa imi vina CM si sa sun la Sb,dar mai dureaza ceva mai am si eu 2 luni cred de stimulare cu clostyl si ce o vrea Dumnezeu,am 2 luni de trat pana acuma si nu s-a intamplat nimik luna asta cu pauza mi-a prins bine ca nu am mai bagat hormoni in mine sa stii ca eu nu m-am ingrasat dar am mai facut sport dar nu exagerat
pt uratica imi pare nespus de rau de tot ce ti s-a intamplat,dar trebuie sa fii tare pt celalant bebelus mai bine te duci la SB asa cum ti-a zis dr I pt ca el stie cel mai bine cred tot ce se intampla cu fiecare dintre noi,stiu ca iti e greu pe drum DUMNEZEU are grija de puiutul tau sa stea la mami in burtica pana la termen
pup si pe celelante fete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonnaz spune:

iaura, spune-mi te rog tu la cate zile de la ET ai facut echo? Ai ceva simptome acum? Eu nu am niciun fel de simptom nou, doar abdomenul umflat si sanii tensionati, dar asta e de cand am inceput utrogestanul. In rest... nimic.

Mergi la inceput

Fetelor ce mai stiti de Andrreea ??? cati bebici are ???
toate fetele si va doresc un 1 Mai distractiv !!!

Mergi la inceput

simonaz ,am facut FET in 15 aprilie ,testul beta si de pp la 12 zile iar eco la 4 zile de la teste ,la 15-16 zile de al FET deci...dar tu cand ai facut ET?
nici eu nu am alte simptome fata de tine dar de ieri ma doare capul ,mi-am luat aseara tensiunea si era 12 cu 8,5 ,cam mare zic eu ,poate de la asta ma doare capul ,maine-l sun pe dr. sa-l intreb ce sa
fac
te rog sa fi increzatoare si sa fci cat mai repede eco sa vezi ce si cum, te pup

"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonnaz spune:

iaura21, multumesc pt incurajari! Eu am facut ET pe 16 aprilie si beta pe 26-28 aprilie. echo mi-au zis ca pe 6 mai e prima zi in care se poate vedea ce si cum e. Nici nu stiu daca sa mai stau pana joi sa sa ma duc sa fac maine echo. Se face endo? Daca fac de 2 ori la interval asa scurt nu afecteaza cu nimic?
Pupici si un 1 mai muncitoresc linistit!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Simonnaz

iaura21, multumesc pt incurajari! Eu am facut ET pe 16 aprilie si beta pe 26-28 aprilie. echo mi-au zis ca pe 6 mai e prima zi in care se poate vedea ce si cum e. Nici nu stiu daca sa mai stau pana joi sa sa ma duc sa fac maine echo. Se face endo? Daca fac de 2 ori la interval asa scurt nu afecteaza cu nimic?
Pupici si un 1 mai muncitoresc linistit!

eu zic sa incerci un eco si maine daca nu mai ai rabdare...s-ar putea sa se vada ,da se face intravaginal ,adica se vede mai repede si mai bine..sa ne spui ce ai facut daca faci maine,tinem pumnii

Mergi la inceput

lorelei fetelor stiti ceva s-au schimbat preturile la Polisano Sibiu ??? eu maine sun acolo pentru ca azi nu am gasit pe nimeni dar maine o sa aflu, voi stiti ceva ???
Fertilizare in vitro - Proceduri Pret
FIV cu embriotransfer in ziua 1 - 3 8.165 lei
FIV cu embriotransfer in ziua 4 - 5 (cultura de blastocist) 9.195 lei
ICSI cu embriotransfer in ziua 1 - 3 9.705 lei
ICSI cu embriotransfer in ziua 4 - 5(cultura de blastocist) 10.735 lei
Prima intalnire 100 lei
Spermograma 120 lei
Inghetare embrioni si conservare pentru fiecare an 1.150 lei
Embriotransfer dupa dezghetare 1.540 lei
Inghetare sperma si conservare pentru fiecare an 1.150 lei
Inseminare intrauterina 1.270 lei
Proba sperma donator 2.300 lei