FIV la Sibiu (27)
Raspunsuri - Pagina 14
Simonnaz spune:
si informatie suplimetara am 34 de ani, incercam de vreo 6-7 sa facem un bb, de la Giulesti un mare doctor ne-a spus sa renuntam si sa mergem pe adoptie!
uratica spune:
buna fetele..
dau si eu un semn de viata dupa absentele care sunt motivate din pacate..asadar un bebelus s-a oprit din evolutie..insa al doilea e ok..e bine dezvoltat..
ceea ce va rog-ptr ca stiu ca drii din alte parti sunt mai buni ca cei din bv..e sa intrebati daca se poate cand mergeti la control ce se va intampla in cazul in care bebelusul oprit in evolutie nu s-a absorbit inca..il poate afecta pe cel de-al doilea?sau ce se poate face in cazul acesta??mie aici mi-au zis sa astept..bebele oprit in evolutie are 1,75 cm..
i-am scris mail si drului i..sper ca maine sa am raspunsul..
sunt terminata!dar de dragul celuilalt trebuie sa merg inainte!
si ca sa nu fie asta singura veste proasta..tatal meu a facut si el un preinfarct..deci...sunt la pamant!
ma rog insa sa fie totul bine!
Doamne ajuta pana la capat!
+12
anca_alin spune:
lorelei78,iti datoram un raspuns a venit acea furioasa stare, CM, nu mai pot, am plans de m-am smintit, dar asta este, trebuie sa merg inanite, multa bafta iti doresc
simonnaz, felicitari draga mea, sper sa fim cat mai multe pe urma ta, bravo
adriana_1978, ce mai faci fetita??? eu sunt tare suparata; o sa fac pauza vreo 2-3 luni, poate, poate voi ramane natural, dupa acesti hormoni bagati cu forta
PS eu m-am ingarsat de la gonal, pilozitate excesiva. La voi cum este?
-ici tututror fetelor
llary spune:
felicitari Simonez!!!!!!!!!!nu inteleg de ce dr ti-a zis adoptie!!!!!Poate ne dai detalii sa intelegem........
Uratica draga Nu te lasa doborata! SUna la clinica urgent!
Tamys nici mie nu mi-a venit CM si am ganduri ca am intrat in menopauza......
lorelei78 spune:
uratica,te rog sa fii tare si sa gandesti pozitiv,eu imi aduc aminte cat m-ai incurajat tu cu hidrosalpinxul asta nenorocit...Acum trebuie sa fii tu optimista,gandeste-te ca tu vei fi bine,ca celalalt bebe se va naste sanatos.Si ai grija de tatal tau,multa sanatate!Si eu sunt din Bv si am avut experiente sa zicem,mai ciudate aici si doctorii nu sunt f bine pregatiti,dar sa stii ca mai sunt si f buni,de ex Podasca sau Anastasiu stiu ca sunt ok.Dar normal ca trebuie sa vorbesti si la Sibiu,sa fii sigura...Multa bafta !
Tamys,ai vazut ce am completat la tine?Notrmal ca te trec la gravidute cat de curand
anca_alin,asa am patit si eu,la mine a venit CM mai repede decat era cazul,la mine este f regulat.Lasa,data viitoare va fi bine,asa trebuie sa gandim toate aici,ca altfel innebunim!
llary,de ce te gandesti la menopauza de pe acum?Poate e o intarziere de CM...
Simonnaz,la marele dr de la Giulesti am vrut sa merg si eu mai demult...Dar Dumnezeu m-a ajutat sa ma informez bine inainte de a alege...Sarcina usoara si sa ne spui si noua cati sunt!
Cand Dumnezeu spune NU ,are pentru tine un DA mai mare.
Simonnaz spune:
Ilary - dr de la Giulesti ne-a spus ca dupa diagnosticul sotului nu avem nicio sansa sa facem bb, nici cu FIV, ICSI ori altceva si sa ne gandim sa adoptam daca vrem in continuare copii. Multumesc lui Dumnezeu ca nu l-am ascultat, desi am gasit curajul de a face primul FIV dupa vreo 3 ani de la momentul respectiv
honeys spune:
Simonnaz,
Felicitari in primul rand.
Analize de trombofilie ai facut? Sau ce mai iei acum dupa transfer?
Tinem pumnii sa fie crescator mereu.
Pupici
MTHFR 667C hetero, PAI-urile hetero
FIV 1 reusit, sarcina oprita in evolutie, FET nereusit
szivarvany spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Simonnaz Uratica, fii puternica si gandeste-te ca pentru orice problema exista cel putin o solutie. Nu te lasa coplesita acum, crede in Dumnezeu si in corpul tau si sigur va fi bine. Cei de la Sb iti vor spune daca ce ti-au spus medicii din Bv e cea mai buna solutie. Ai incredere! honeys Multumesc, Doamne ajuta sa fie asa! Nu am facut analize de trombofilie. Doar utrogestan iau acum, mi-a spus dr. ca nici vitamine nu e nevoie sa iau acum. |
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
tamys spune:
uratica offf...fi tare pentru bebelusul care a ramas acolo ca sa se nasca sanatos si ai grija mare de tine, ia legatura telefonic cu doctorul de la Sibiu si vezi ce iti spune nu lasa timpul sa treaca.
lorelei78 am vazut ce ai trecut la mine iti multumesc mult sper sa nu stau prea mult acolo
llary fata draga si eu am facut analize de trombofilie la Bucuresti la D-na Dr.Uscatescu ( LA,PC,PS,AT ) mie toate analizele mi-au iesit ok