FIV la Sibiu (27)
Raspunsuri - Pagina 13
Simonnaz spune:
Buna fetelor!
Am facut si eu fertilizare la dr. Chicea - ICSI, ET 3 puiuti in ziua 5 si rezultatul in prima analiza de sange a fost de 164 (Z9), l-am repetat in Z11 si a fost 229.
Din cate stiu si din cate am citit pe forum ar fi trebuit sa se dubleze valoarea.
Am sunat la cinica si mi-au zis ca pana la echo (adica peste o saptamana) sa continui utrogestanul si cam atat.
Oare nu e OK? Sunt ingrijorata ca e prima data cand dupa ani de asteptare a aparut speranta...
Mai am un FIV nereusit la Viena anul trecut..
Ce ziceti?
tamys spune:
Simonnaz fata draga felicitari esti gravi important e ca a crescut valoarea asta inseamna ca e de bine, daca iti scadea valoarea era de rau, asa ca stai linistita esti GRAVIDUTZA !!!
Simonnaz spune:
De la clinica n-au zis ca e bine, n-au zis nici ca e rau dar au insistat sa ma duc la ei pt echo (fac cam 6-7 ore cu masina). Eu m-am programat la mine in oras . Daca ar fi fost totul ok, nu cred ca ar fi insistat sa vin la ei la echo.
Simonnaz spune:
Multumesc tamys! Sper sa fie asa si sa vad pe echo ca e totul OK. Ma gandeam sa mai fac un test saptamana viitoare dar cred ca voi astepta pana joi
smufurash spune:
lelu, T3 (triiodotironina) si T4 (tiroxina) sunt hormoni tiroidieni ale caror valori anormale indica o suferinta a tiroidei. La astea nici n-ar trebui sa te gandesti, daca nu ai vreun semnal ca ai avea vreo problema cu tiroida.
In ceea ce priveste Inhibina B, ea este un hormon care inhiba secretia FSH-ului si confera medicului o imagine atat asupra rezervei ovariene, cat si asupra bunei functionari a ovarelor. Sunt situatii in care AMH-ul (celalalt hormon care ajuta la evaluarea rezervei ovariene despre care se tot vorbeste) se afla in limite normale, dar ovarele nu functioneaza normal si testul de Inhibina B va arata acest lucru. Cu alte cuvinte, ai rezerva ovariana, dar nu se maturizeaza ovocite. De regula, un FSH ridicat este asociat cu un AMH scazut; daca AMH-ul e normal, atunci Inhibina B ar trebui sa aiba o valoare scazuta. Repet: daca nu ti-a fost ceruta, nu are rost sa o faci - nu e o analiza ieftina (costa cam cat AMH-UL).
---------------------------------------------
1 FIV - nereusit
1 FIV pe ovulatie naturala - nefinalizat
al 2-lea FIV - reusit - sarcina oprita din evolutie la 5 s
al 3-lea FIV - in pregatire
lorelei78 spune:
Simonnaz,bravo,felicitari!!!!!!!!!!!Esti graviduta,stai linistita! Te si pun pe listuta acum...
Cand Dumnezeu spune NU ,are pentru tine un DA mai mare.
Simonnaz spune:
La mine totul ar fi OK, sotul insa a fost diagnosticat cu oligoastenoteratospermie severa.
tamys spune:
lorelei nu pot sa ma abtin sa nu te felicit esti tare priceputa, offff vreau si eu pe lista de gravidute sa ma treci cat mai repede, da ?