FIV la Sibiu (27)
Raspunsuri - Pagina 12
monaramona spune:
alina ..sa creasca mare si sanatos si sa va aduca numai bucurii
bytzi se pare ca si acum ajuti fetele asa cum m-ai ajutat si pe mine ..esti un adevarat sprijin
yarrina am vazut ca ai intrat ptr putin timp ..vrem sa ne povestesti cum e sa fi mamica , vrem noutati ..nu ne uita cand ai tu timp ca stim ca esti tare ocupata
14+
smufurash spune:
lelu draga mea, bytzi are dreptate: daca nu ti le-a cerut medicul, nu ar trebui sa le faci. Este nepotrivit sa te duci sa-i pui in brate niste analize pe care nu ti le-a cerut.
Mie mi s-a cerut si AMH, si Inhibina B, pe langa toate celelalte teste pentru stabilirea profilului hormonal, chiar de la prima consultatie, inainte de a se stabili ca am nevoie de FIV, cand nici nu incepusem inca investigatiile pentru stabilirea cauzelor infertilitatii.
P.S.
Da, m-am prins si eu, in sfarsit, ca am fost intr-o perioada de proba, pana am scris 10 mesaje.
---------------------------------------------
1 FIV - nereusit
1 FIV pe ovulatie naturala - nefinalizat
al 2-lea FIV - reusit - sarcina oprita din evolutie la 5 s
al 3-lea FIV - in pregatire
llary spune:
bytzi tu cat ai AMH-ul?stiti vreun caz cu amh mic care sa reuseasca ?!
tamys draga nici nu stiu......a zis ca la cm urmator vin la el,tie ti-a zis ca acum?
va pup pre toate
bytzi spune:
llary,sint fete si cu AMH de 0,14 care au obtinut sarcina in urma unui FIV ,nu mai conteaza valoarea AMH,important este sa obtii 1-2 ovocite bune si apoi dumnezeu sa produca minunea...roaga-te si se v-a intimpla!
Pt eco de z3 te-a chemat luna urmatoare?
Mona,ce ma perii tu pe mine,toate care trecem prin suferinta asta, stim cum este si trebuie sa fim alaturi una de alta,sa ne ajutam cit putem.
Uau azi am scris mesaje cit in ultimul an
lorelei78 spune:
alina06st,felicitari,sa-ti traiasca Luca,sa fie sanatos si fericit.Ce nume frumos ati ales
Cand Dumnezeu spune NU ,are pentru tine un DA mai mare.
iaura21 spune:
fetele,la prima eco pt sarcina cum face ecografia? abdominal sau intravaginal,io banuiesc ca abdominal,of iar tre sa-mi umplu vezica ...
bytsi daca tu nu ne sustii ,cine sa o faca ,iti multumim si te pupam toate ,d-zeu te va rasplati si pe tine ,ai sa vezi
"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste
Lyette spune:
Stiti cumva daca pot lua paracetamol atata vreme cat injectez diphereline 0,1 ui?
Ieri am luat trei paracetamol, caci ma incearca o viroza. Dincolo de asta cred ca am avut, sau mai am si o infectie urinara.......ma cam doare pe ici pe colo...........ma simt racita, ma doare spatele.
Diclofenac mi s-a spus de la Sibiu ca pot lua.
Am baut ceva ceai de codite de cirese si mi-a fost mai bine.
Nu stiu cum mi-as creste putin imunitatea.....
Eu ma pregatesc pentru FIV si am tot felul problemute........care nu ma prea incurajeaza.
Dincolo de asta mai am o problema. Mi se intampla sa mi se decoloreze chilotul negru.......se transforma in rosu, iar acum chiar in alb. Oare dipherelinul creste aciditatea secretiilor?
Mai are cineva o asemenea problema?
lelu spune:
smufurash, bytzi dr. mi-a spus sa fac doar FSH LH Estradiol si acum AMH, ma gandeam poate e necesar sa fac si alte analize si nu stiam ce arata T3, T4 doar asa suplimentar...
Lyette eu am facut doza mai mare de diphe 3.75 - 6 luni, cate una pe luna dar nu am avut ceea ce descri tu, chiar era totul foarte curat, eram f ok din pct. asta de vedere
tamys spune:
llary draga mea eu sunt terminata de luni am o scurgere maronie nici azi nu mi-a venit rosu, eu trebuie sa sun la Sibiu cand incepe sa-mi vina rosu ca sa-mi spuna in ce zi trebuie sa fac Dipherelin-ul ( de data asta voi face protocolul lung ) si probabil de la ciclul urmator voi incepe injectiile cu Gonal, mi-a dat deocamdata tratament pentru 7-8 zile ( 4 fiole de 450 si trebuie sa fac 262.50 pe zi ) cred ca pe la inceputul lunii iunie ajung la Sibiu la prima monitorizare sper sa fie bine. Tu acum vei face protocolul scurt sau pe cel lung, ce ti-a spus dr.I ???