FIV la Sibiu (27)
Raspunsuri - Pagina 11
bytzi spune:
Adinutza,la mine FSH era de 2 ori mai mare decit limita!
Tu ai un FSH ff bun,despre LH mic stiam ca apare in afectiuni ale hipofizei ,stres sever,anorexie nervoasa.Valorile oscileaza de la luna la luna,asa ca nu te stresa,daca era ceva in neregula iti zicea dr,nu cred ca te menajasint sigura!
tamys spune:
adijo multumesc pentru raspuns, la mine valoarea progesteronului in faza luteala in ziua a 21- a este de 74.15 ar fi in valori normale, cred ca tot ceva legat de endometru e si la mine, offff urasc aceste scurgeri maronii sper sa-mi vina cat mai repede rosu nu le mai suport.
lorelei o sa reusesti de data asta ai sa vezi
llary draga mea mie mi se pare doza cam mica, cand incepi stimularea ? faci protocolul scurt sau pe cel lung ?
alina06st spune:
Buna fetele!
V-am citit din urma, pt ca mi-e un subiect drag, si vreau sa vad cat mai multe reusite aici.
Loreley, am vazut ca ai intrebat de mine la un moment dat... Sunt intr-adevar o mamica fericita de doua saptamani. Va doresc la totate din tot sufletul meu sa ajungeti la acest sentiment!
Am vazut discutiile despre AMH si voiam sa intreb (pt ca am si eu o prietena draga cu AMH f mic): la Sibniu nu se face oare si FIV pe ciclu natural? Stiu pe cineva care a reusit asa. Era chair primul Fiv. Asa i-a recomandat medicul (in Germania) si a reusit.
Va pup pe toate, curaj si bafta!
Mami fericita!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
Luca are 2 saptamani!
lelu spune:
alina06st felicitari pentru Luca mic, sa creasca mare sa fie sanatos si frumos, i-mi pot imagina ce bucurie va adus in casa
Mi-a raspuns Dr.I la mail, se pare ca analizele hormonale sunt ok, m-a incurajat sa fac AMH-ul pentru ca nu intelege de ce nu am reactionat bine la stimulare. Abea astept sa-l fac dar totodata am si o strangere de inima
tamys spune:
alina06st sa-ti traiasca copilasul sa fie sanatos si voi pe langa el sa-l cresteti si sa va bucurati de el
smufurash spune:
lelu, imi pare rau, dar abia acum am vazut mesajul tau (formatul asta de forum e prea complicat pentru mine). As fi vrut sa-ti pot raspunde in timp util... Da, ar fi fost bine sa faci si Inhibina B tot azi. Inhibina B, impreuna cu FSH-ul, LH-ul si celelate componente ale profilului hormonal, se fac in ziua 2-4 a ciclului, valoarea lor fiind variabila de-a lungul unui ciclu (cea de baza e in ziua 3); AMH poate fi facut in orice moment deoarece valoarea sa (serica - din sange) nu e variabila.
---------------------------------------------
1 FIV - nereusit
1 FIV pe ovulatie naturala - nefinalizat
al 2-lea FIV - reusit - sarcina oprita din evolutie la 5 s
al 3-lea FIV - in pregatire
smufurash spune:
alina06st, felicitari! Sa-ti traiasca baietelul, sa fie sanatos si sa creasca voinic!
---------------------------------------------
1 FIV - nereusit
1 FIV pe ovulatie naturala - nefinalizat
al 2-lea FIV - reusit - sarcina oprita din evolutie la 5 s
al 3-lea FIV - in pregatire
lelu spune:
smufurash stai linistita e ok poate daca le fac luna viitoare in z1 au ceva valoare apoi incep cu AC-uri si nu stiu daca mai sunt real rezultatele ...
aaa, acum dupa ce ai scris cele 10 mesaje nu cred ca o sa mai ai probleme cu mesajele intarziate
bytzi spune:
Alina,felicitari mamico!bine ai venit pe lume Luca sa creasti mare si sanatos!
Alina,da,la Sibiu se face FIV pe CM natural! iti scriu PM !
Lelu,ti-a recomandat dr sa faci si inhibina B?eu am facut doar AMH ,cred ca e suficient doar asta.