Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (122)
Raspunsuri - Pagina 5
tina_80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui racusor2010 dar inainte de asta imi spusese pediatra de imunobaby, dar andrei era alergic la asta...stiu ca tina ii da lui raducu si ii merge foarte bine |
asa este!
multumesc Racusor!
tina_80 spune:
Fetelor, ultimul capitol nu l-am citit pt ca n-am avut timp, daca cineva m-a intrebat ceva si n-am fost pe faza, iertare!
Joi a ajuns si sotul acasa si l-am lasat cu R, iar eu am fost si m-am facut frumoasa din cap pana-n picioare. Schimbarea majora este ca mi-am scurtat parul, m-am tuns in scari si am luat si din lungime.
Data viitoare mi-a promis coafeza ca schimbam culoarea la par, vreau sa ajung la un castaniu-gri (cum e Roxana, de neata cu Razvan si Dani)sa scap de negru asta, ca tare pacatos mai este!
Paula, sa-ti traiasca mama, sa fie sanatoasa, sa-si vada stranepotii!
Crispro, am vazut pozele cu Rodi. Sunteti minunate!
Weekend placut!
catalina2307 spune:
citat din mesajul lui lalala13 cata debridatul stiu ca ajuta, iar probioticele regleaza chit ca e diareee sau constipatie. ---------------------------------------------- |
Multam lalala, daca nu reosesc sa o reglez din alimentatie voi incerca cu debridat. La noi este o adevarata poveste cu inghititul medicamentelor....nu vrea si pace.
Andrei in varsta de 8zile are nevoie de ajutor urgent
catalina2307 spune:
citat din mesajul lui eladea2005 of Cata, saracuta...ea face kk zilnic? pere ii dai? iaurt? eventual niste ceai de musetel...stiu ca si Lass baby da rezultate la unii copilasi, e un siropel naturist... |
Da eladea, in mod normal face zilnic...pere nu ii dau decat la borcan, ea nu accepta nici un fruct in stare naturala. Ceaiul dde musetel il scuipa, nu reusesc nici cu seringa sa o fac sa il bea iar iaurt zilnic cate 200gr, seara.
Mi-a zis si sorina aseara de Lass baby, cica la ea a facut minuni, am sa incerc sa ii dau si eu....de l-o vrea.
catalina2307 spune:
citat din mesajul lui puiutz_mic Cata, of saracuta Anastasia! Ce s-a chinuit mititica! De cate zile e constipata? Daca nu papa fructe, incearca cu ce au zis fetele, un probiotic bun sau Debridat. Si noi am folosit Debridat si a functionat. Dar poate mai bun ar fi probioticul. Pupici si sa se rezolve cat mai repede, sa nu mai sufere piticuta! |
Pai ieri era a doua zi fara scaun. De fapt ultima data a facut miercuri dimineata.
Acum am scos tot ce constipa, am introdus dimineata borcanele cu prune - nu se omoara -iar seara am scos biscuitii din orez si am introdus o lingurita de cereale cu fibre si prune. Sa vedem ce iese.
O sa incerc sa evit pe cat posibil toate alimentele care constipa.
baby78 spune:
citat din mesajul lui bumblebee Neata! Radu Gabriel de Tina Eva Maria de ela_mm Mihai de Victo Maria de rubia Miguel de aelita Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010 Luna 8 |
La multi ani sanatosi si norocosi !
Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010
baby78 spune:
Paula, LMA mamei tale si sanatate multa!
Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010
racusor2010 spune:
fetelor, sa nu uit, am vrut sa va trimit mai devreme mesajul asta, dar andrei l-a sters
nu am vrut sa va supar cu filmuletul respectiv
si pentru fetele din Bucuresti, este vorba de renumitul Dr Radoi de care stiam ca a fost acuzat de malpraxis dar nu stiam si ce se intamplase si o colega mi-a spus ca inainte cu o luna jumate de cazul asta ingrozitor era sa pateasca si ea fix la fel, doar ca ea a plecat de nebuna sa caute pe cineva ...dar a fost cat pe ce sa aiba acelasi deznodamant
eu ma infior pentru ca inteleg foarte bine situatia , daca nu era bunul Dumnezeu si daca doctorul meu nu ma tinea in spital, cand toti ceilalti ii spuneau ca si eu si bebe suntem bine, Doamne fereste ce ar fi fost!! Dar Dumnezeu ne-a avut in grija si acum suntem bine sanatosi!!! si la fel toti delfinasii acestei odisei, chiar daca unii au avut incercarile lor
racusor2010 spune:
si acum sa trecem la lucruri mai vesele
copilul e la plimbare cu tati, casa nematurata, iau eu stau sa imi odihnesc selele cu laptopul in brate si un campari orange de cand asteptam sa beau ceva alcool sa vad oboseala in culori mai roz
Andrei azi cand a venit ora de somn a facut la fel ca azi noapte, cu treziri din 10 in 10 minute, urlete, cred ca ii ies dintisori ceva ca baleste toata ziua si e super nervos
dar eu sunt ok, ca ma imbat nu mai aud la noapte cand se trezeste
racusor2010 spune:
iar pozele cu Iza, Vladut si mamicile sunt foarte frumoase! si cu Maria desigur
mamicilor sunteti foarte frumoase!! Cris,imi place la nebunie parul tau si arati foarte bine mami , esti foarte frumoasa!!!