Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (122)
Raspunsuri - Pagina 4
Diana_Eva spune:
Paula la multi ani mamei tale, multa sanatate!
Sotul meu a aflat ieri la 9 ca trebuie sa vina in Ro. I-am zis du-te vin si eu miercuri cu copilul. El nu si nu, lasa ca ma intorc sa va iau, eu nu si nu - si uite asa am venit toti ieri. De la 10 la 12(avionul a fost la 3.20) am facut bagajul - e drept au fost 32kg dar am pus tot ce mi-a iesit in cale (inclusiv #margelele# din congelator si hainute ude) - venise soferul si eu eram cu bagajul desfacut sa pun carnea ) - sotul vociferand ca e bagajul mult prea greu... In avion nu a dormit o clipa - noroca ca e zborul scurt si am mototolit revistele pagina cu pagina, am si papat masa de la 4. Am baut din paharele lor odioase de plastic apa (daca biberonul nu e bun, canuta cu cioc nici atat).
Pentru copilasi constipati exista LASS BABY. In plus nu stiu daca se gasesc de la HIPP - prune cu pere si ele ajute.
Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)
ramonasin spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bumblebee Neata! Radu Gabriel de Tina Eva Maria de ela_mm Mihai de Victo Maria de rubia Miguel de aelita Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010 Luna 8 |
La multi ani si din partea noastra, sa cresteti mari si sanatosi delfinasi frumosi
Ramona,mami fericita de Daria-Cristina
poze
senty_mary spune:
citat din mesajul lui bumblebee Neata! Radu Gabriel de Tina Eva Maria de ela_mm Mihai de Victo Maria de rubia Miguel de aelita Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010 Luna 8 |
Buna ziua de la Iasi!!
LML si din partea noastra sarbatoritilor de azi
revin ca e ora pt legume cu vitel
puiutz_mic spune:
Ziua buna, mamici dragi!
Mai intai, LML tuturor sarbatoritilor zilei!
Paula, LMA mamei tale si sanatate multa!
Multumiri si recunostinta pentru ca imi sunteti alaturi si ma intelegeti si gasiti timp sa imi spuneti cuvinte de incurajare, desi aveti si voi problemele voastre, Ilinca, Rubia, Kata, Racusor, iertare daca am omis pe cineva!!!!
nu am avut puterea sa vizionez videoclipul pus de Racusor, dar va dau dreptate si de multe ori ma gandesc si eu ca sunt o nerecunoscatoare de ma plang de probleme financiare, atata timp cat Dumnezeu ne-a daruit un puiutz minunat cand nici nu mai speram sa se intample, care e sanatos si intreg, chiar daca nu papa sau nu doarme cum ne-am dori noi parintii!
Asa este, nu mai trebuie sa ne plangem de mila, ci sa ne bucuram de ce avem si sa privim inainte!
Si eu cred in vorba ca Dumnezeu iti da cat poti duce si ca ce nu te omoara te face mai puternic, doar ca uneori mai uit, probabil cand imi lipsesc credinta si vointa
Sa trecem si la lucruri mai vesele:
Crispro si Rody, ma bucur ca v-ati intalnit si imi pare asa de rau ca nu avem posibilitatea sa ne intalnim cu toatele mai des! Poate reusim macar la vara Sunteti minunate si copiii haiosi tare, Vladut putin descumpanit in fata efervescentei Isa, Maria o domnisoara in toata regula!
Cata, of saracuta Anastasia! Ce s-a chinuit mititica! De cate zile e constipata? Daca nu papa fructe, incearca cu ce au zis fetele, un probiotic bun sau Debridat. Si noi am folosit Debridat si a functionat. Dar poate mai bun ar fi probioticul. Pupici si sa se rezolve cat mai repede, sa nu mai sufere piticuta!
Azi in sfarsit punem mochetele (nu v-am spus ca noi nu aveam covoare, doar parchetul gol) si Raducu va putea sa patruleze fericit!
Mai revin mai incolo!
Week-end frumos tuturor!
Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010
crispro spune:
Halo, pe la amiaza.... io tot pe fuga, imediat se trezeste piticul.. si o astept pe Rodi la cafea.
Nela, un pupic mare pt tine!!! Ma bucur ca ai mai intrat!
La multi ani si de la mine sarbatoritilor de azi: Raducu de Tina, Eva de Ela, Mihai de Victo, Maria de Rubia si Miguel de Aelita!!! Sa cresteti mari, sanatosi si frumosi!!!
Eu am fost in Kaufland cu copilul, in ham, a fost usor de pus marfa in caruciorul de cumparaturi, mai greu de scos pe banda la casa de marcat. Deja imi place sa merg solo cu copilul, sta cuminte in masina, cam 15 min, deci suficient cat sa ajung in centru. Asa ca Roxana, astept sa aud si de tine ca mergi singura cu Theo!
Bumblebee, ma tot mir de tine cum rezisti... si ca nu te plangi atata... Esti foarte puternica!
Si ma bucur ca v-au placut pozele, a facut si Rodi o gramada, o sa le puna ea cand ajunge. Acolo nu mai pot sa aleg ce poze sa puna si ce nu, asa ca posibil sa imi vedeti burtoiul (care a fost bine camuflat in pozele mele cat de bluza, cat de Vlad.)
A fost fain ieri cu Isa si Rodi, si familionul. Copiii nu prea au avut mare treaba unul cu altul, un pic si-au studiat sosetele unul altuia, au mai povestit, si apoi cu jucariile. Rodi a avut o gramada de peripetii, cu avion in intarziere, mereu in vizite. A adus-o in Zalau cumnatul ei cu masina, si azi vine tot el dupa ei. Si cred ca se opreste si la CLuj. Vremea la Zalau e mai ok ca in Bistrita, la noi e mai cald.
Eu nu m-am uitat la dansez pt tine, ca nu am apucat... si oricum m-am clcat tarziu, pe la 12. La 1 s-a trezit Vlad pt suzeta, eu m-am uitat la ceas, si am crezut ca e 3 noaptea , mi-am luat plapuma si m-am dus la copil. Apoi am vazut ca e doar 1. Pe la 6 juma a papat si iar somn (nu a mai stat el treaza ca de obicei, dar am stat eu acum o ora...)
Mirela, Cic-ul se plateste la inceput de luna, pt luna trecuta. Si se plateste din ziua in care se termina postnatalul. Se acorda timp de 2 ani din data nasterii copilului /copiilor. adica in dec 2012 se termina al tau.
trimit mesajul asta, sa fiu sigura.
Sa-l ajutam pe Alex
Anne45 spune:
Buna dimineata delfinariu
Uram si noi LA MULTE LUNITE SARBATORITILOR DE ASTAZI -NE APROPIEM VERTIGINOS DE 1 ANISOR
Am admirat fotografiile Cristinei si Rodicai impreuna cu delfinasii. Cristina te-ai schimbat mult de la ultimele foto, in bine frumoasa foc -si eu am parul la fel de ondulat doar ca acum 2 ani mi l-am taiat scurt si folosesc placa cam de 2 ori pe luna, am renuntat si la vopsit -incerc sa-l regenerez.
Aici au scazut temperaturile si bate vantul puternic.Nu putem sa iesim asa ca trebuie sa inventam ceva musai .
O zi buna tuturor!!
mami fericita de Giuliano (07.07.2010)
http://picasaweb.google.com/102421590206055963392
crispro spune:
Diana, deci esti in Ro... wow, ce rapid!
Anne, . Si eu as vrea sa ma tund scurt, dar astept sa fiu mai slaba la fata, ca de nu arat ca un balon.
Fete, weekend fain, sa treaca problemele tuturor, de sanatate, financiare, de somn, de papa.. Avem niste minuni in viata noastra!!! Ei sunt binele din lume!
Sa-l ajutam pe Alex
Diana_Eva spune:
Cris - Da foarte rapid - dar asa suntem noi - sau am invatat sa fim desi cu puiuca e din ce in ce mai greu. Pana acum am descoperit ca lipseste doar Mutter kind pass (un fel de carnetul mamei si al copilului cu vaccinari...) si suzetele (noroc ca avema 2 in geanta de avion)deci nimic grav INCA.
Am uitat multumesc ! Stiu ca m-ai intrebat ceva la cap trecut legat de programel - ai reusit? asera am citit de pe telefon si mergea greu. daca nu pls mai intreba-ma o data .
Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)
tina_80 spune:
Hellooo!
Fetelor, azi dau de baut ca are mama baiat mare sau nu?
De ieri il tot adorm pe picioare, binenteles ca suge tot ce mai gaseste prin tzitzi si apoi se foieste mult si bine. Binenteles ca ma apuca nervii si-l pun pe picioare.
LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI, SA CRESTETI MARI SI SANATOSI!
Eva Maria de ela_mm
Mihai de Victo
Maria de rubia
Miguel de aelita
Multumim de urari si va dorim sa aveti parte de multa sanatate si iubire!
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 8
[/quote]
tina_80 spune:
citat din mesajul lui eladea2005 ca tot vorbim de frumusete, mi-am comandat ieri niste produse profesionale anticelulitice de la Irina Reisler... astept sa imi ajunga luni..dar pe langa astea mai trebuie si regim, masaj, etc... |
Pai ai voie? inca nu alaptezi?
...si eu mai am de dat jos 3 kg si nu stiu cum sa fac...o astept pe Paula sa vedem ce zice de dieta ei