Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (122)
Raspunsuri - Pagina 3
paula_m spune:
Mirela din ce stiu eu concediu dureaza pana in ziua in care fac bbii 2 ani. Si indemnizatia o iei din data in care ai terminat postnatalul si intri in concediu de crestere a copilului si cred ca da, se da pe luna care s-a terminat.
Racusor, si eu ca si tine, imi place rochita postata de Oana la nebunie, dar nici nu as mai indrazni sa sper ca mi-ar sta bine cu asa ceva. La formele mele !!!
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 9
racusor2010 spune:
PAULA ce m-am distrat cum ai intrat tu in alta masina....de foame
sa stii ca si eu fac urat la foame, sunt nervoasa, irascibila, ma cert cu toata lumea...dar si dupa ce mananc, numai lapte si miere asa e si fiu'miu, maraie cand ii e foame nevoie mare...
s-a trezit
mirela2 spune:
eu am depus dosarul in februarie si acum a intrat in cont, pe langa alocatie si indemnizatia
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
eladea2005 spune:
racusor, uite ce vreau sa-i gatesc azi si maine:
MUSACA DE CAROTFI CU CARNE
carnea se toaca/pasereaza/taie bucatele mici (cum vrei tu) o inabusi putin in putin ulei de masline cu putina apa, pui verdeata tocata, lasi sa scada complet. Fierbi cartofii, ii tai marunt, pui intr-un vasut de iena(nu stiu daca asa se scrie)un strat cartofi, unul cu carnita. Deasupra, la final, pui suc de rosii(eu am facut in casa, de bunica mea)putina smantanica sau iaurt amestecat cu ou. Bagi la cuptor si gata...cred ca e delicios...
DOVLECEI LA TAVA
dovleceii se rad, se lasa sa se scurga apoi ii pui intr-o craticioara in care ai incins putin unt/ulei de masline, adaugi verdeata si usturoi taiat in bucatele mici sau zdrobit. Apoi deasupra pui bucatele mici mici de rosii si presari cascaval(e voie de la 9-10 luni asa stiu) sau branzica de vaci. Inabusi la foc mic si dai apoi la cuptor pana scade zeama..
pofta buna!
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
racusor2010 spune:
LALALA off, si voi cu probleme!!! Doamne ajuta sa treceti cu bine cu ajutorul lui Dumnezeu peste toate si sa va bucurati de Sebi!!!
eu ii dau mugur de brad pentru imunitate si altele...
dar inainte de asta imi spusese pediatra de imunobaby, dar andrei era alergic la asta...stiu ca tina ii da lui raducu si ii merge foarte bine
catalina2307 spune:
La multi ani sarbatoritilor!
paula - sa iti traiasca mama, sa fie sanatoasa.
ooana - am intrebat, nu are nici o preferinta. Mi-a spus numai ca din momentul in care apare primul dintisor acela se va spala.
Aseara mitica s-a luptat cu o constipatie ingrozitoare,dureri, scaun cu sange.
Am scos bananele, moorcovul, branza, orezul, biscuitii din orez.Sa vedem daca se regleaza asa.
Andrei in varsta de 8zile are nevoie de ajutor urgent
lalala13 spune:
racusor si Sebi isi face greata la cartofi copti si mamaliga. astia 2 parca isi vorbesc ca tare seamana la niste treburi
si eu am inceput sa-i dau bucatele de paine cu putin unt, pentru ca intr-o seara dupa ce mancase a venit cu o pofta in bucatarie si mesteca in gol si tot zicea "papa" si se uita lung la masa. si i-am dat..vai ce a fost la gura lui. dar el ia bucatile si se joaca cu ele in mana , rareori si le duce la gura. trebuie sa mai lucram.
si noua pediatra ne-a dat imuno baby..sa vedem, sper sa aiba efect
cata debridatul stiu ca ajuta, iar probioticele regleaza chit ca e diareee sau constipatie.
eladea2005 spune:
of Cata, saracuta...ea face kk zilnic? pere ii dai? iaurt? eventual niste ceai de musetel...stiu ca si Lass baby da rezultate la unii copilasi, e un siropel naturist...
va pupam si sper sa isi revina cat mai repede...
lalala, uf, sper s-o scoateti si voi la capat...doamne ajuta...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Diana_Eva spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bumblebee Neata! Radu Gabriel de Tina Eva Maria de ela_mm Mihai de Victo Maria de rubia Miguel de aelita Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010 Luna 8 |
La multe lunite si de la noi!
Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)
Mycya spune:
buna dimineata mamici!!!
La multi anisori sarbatoritilor!!!
Paula La multi ani mamei tale!!!
am vazut si eu pozele de la intalneala ce frumosi sunteti cu totii.
in sfarsit nu mai ploua cica ar veni zile mai calduroase...aabia astept ca m-am saturat de frigul asta si de plimbarile mele numai pe fuga
Nela nu ma obisnuiesc eu cu binele ca fata mea ma tot cauta daca e cu tata sau mama asa ca pana acum o schimbare foarte mare nu sa intamplat, nici macar sa dorm cat trebuie nu imi permite, face ce face si tre sa fiu si eu in picioare plus cu vizitele care le-am avut de facut parca sunt si mai obosita dar astept zile insorite si dormite
Andra tot certata cu mancarea este, si mai rau e ca ma lasa fara chef de a incerca retete noi am noroc ca pt dimineata mi-am adus piureuri de fructe din Germania ca atata imi mai trebuia sa ma trezesc cu noaptea in cap sa pregatesc si micul dejun
fug ca sa trezit gaza
sa aveti un weekend frumos!!!
Mami de Andra Maria 02.08.2010