Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (122)
Raspunsuri - Pagina 6
coteasca spune:
Radu Gabriel de Tina
Eva Maria de ela_mm
Mihai de Victo
Maria de rubia
Miguel de aelita
LA MULTE LUNITE SI DIN PARTEA NOASTRA CU SANATATE!!!!!
Corina, fericita mamica de Tudor Andrei
POZE
coteasca spune:
gata am citit si eu din urma! intre timp am reusit sa adorm si copilul.
Am vazut pozele cu cris, rody si frumosii copilasiimi pare tare bine ca v-ati vazut, parca mi-ati facut si mie pofta sa lansez intrebarea: e vre-o mamica care sta in dr. taberei????? poate iesim la o bebeluceala in parc????
Racusor, tare m-a intristat linkul tau, daca as avea o puterea as da sanatate la toata lumea.
Diana, bun venit pe meleaguri mioritice, pacat ca e timpul cam nasol, sper sa se mai indrepte.
Paula, un pupic pt Raul sa treaca buba de la cazatura.
Btz, o sa iasa soarele si la voi pe strada, poate chiar o sa ploua cu bani, ce zici? ai vrea?
Am trimis pe tati mai devreme cu copilul dupa peste dar nu a gasit ce vroiam eu, asa ca o sa reluam maine cautarile, intre timp eu am facut curatenie bec in jumatate de casa, cu spalat perdele, geamuri, etc, ca de cealalta jumatate s-a ocupat tati.
Aseara am mers sa ma spovedesc insa nu am reusit, coada prea mare, preotul a plecat sa mai citeasca si la un mort nu stiu ce cantece, se facuse si 8 jumatate seara, copulul il lasasem cu sotul, venea timpul sa facem baita, asa ca am renuntat si am plecat acasa, am amanat pentru sapt viit.
gata fug, prosfit ca dorm baietii si eu ma bag la un joculet.
poooooop
Corina, fericita mamica de Tudor Andrei
POZE
paula_m spune:
Multumesc de urari . Acum am venit de la mama, am mers sa o uram de ziua ei si v-am adus si voua prajitura. Eu nu am mancat
Atata m-am cantarit, ca am ramas fara baterie la cantar, asa ca acum stau si sufar de foame si fara sa stiu rezultatele.
Cata, mie dr m-a zis ca impotriva constipatiei, si in general (pt ca Raul face kk tare) sa-i dau de la Humana Milkzucher(sau asa ceva- nu stiu exact cum se scrie). Stiu ca si Giorgei tot din asta i-a recomandat medicul.
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 9
crispro spune:
Ioi, am pacatuit cu mici, paine, gratare... si un pahar de bere. Maine nici nu ma cantaresc. Dimineata aveam 62.6.
Racusor, . sa-ti fie de bine campari-ul.
aici inca 4 poze de azi!
Sa-l ajutam pe Alex
eladea2005 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui tina_80
Pai ai voie? inca nu alaptezi? ...si eu mai am de dat jos 3 kg si nu stiu cum sa fac...o astept pe Paula sa vedem ce zice de dieta ei Nina mami fericita de Radu Gabriel 16.06.2010 |
ba da tina, dar sunt produse care se pot folosi si in alaptare... se numesc Fitness Slim... sunt produse faine, intrati sa vedeti...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
btz_ovi spune:
Hello si de la noi!!!!
Azi am muncit,curatenie in casa apoi facut piata,platit facturi si altele
[LA MULTI ANI SARBATORITILOR FRUMOSI DE ASTAZI
Paul mai nou cand vrea tita spune ceva de genul "ai dä di da" ,mie chiar mi se pare ca suna a "hai da tita".E atat de dulce,ma topesc cand il aud.Si cum il iau in brate sa-l mufez da din picioare de bucurie,ca un catel vesel.E comic rau.Trb sa-l auzit,o sa il filmez.
Vaiiii Crispo,ce fain ca te-ai intalnit cu Rody.Iar copilasii..toti sunt frumosi foc.Unul si unul.SI voi arati super bine.
ELADEA chiar spunea RAMONA,cosmeticiana forumului :D ca avem voie sa folosim creme in timpul alaptarii.
Eu am primit de la sotul de 1 martie o crema pt celulita pe baza de piper negru si cofeina insa scrie clar ca nu este voie in timpul alaptarii,asa ca o tin in dulap
DIANA ce fain,esti acasa
Se pare ca numai mie nu imi merge programelul ala
PAULA LA MULTI ANI MAMEI TALE cu intarziere
Coteasca mi-as dori o furtuna intreaga
FETELE O INTREBARE:UNDE SE POT GASI CENTURI DE CARUCIOR???STITI DACA SE VAND SI SEPARAT?
Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
crispro spune:
Multumim tuturor de aprecieri!!!
E a doua zi consecutiva cand doarme Vlad doar o data pe zi, o ora (de la 12 la 13), in rest 11 ore sta treaz!!!si vad ca ii e somn, se freaca la ochi, ii dau suzi, il leagan, dar nu adoarme. Ma pun in pat cu el si stam si o ora, nu doarme. Probabil ca se odihneste si asa,doar stand in pat la orizontala, ca apoi e fresh...
Sa-l ajutam pe Alex
Alice_Elena spune:
hai ca am recuperat si eu.
azi am fost zombi toata ziua. ca mara azinoapte a adormt pe la 2. la 4 a venit marius,care mai ramasese cu baietii in oras, si m'am ridicsa ii deschid ca nu avea chei. i'am facut patu in alta camera sa nu o trezeasca pe mara, la 7 jumate trezirea am zis ca mor. am ridicat'o in fund, i'am dat niste jucarii si eu am mai dormit o juma de ora
apoi a inceput sa traga de mine ca auzea galagie in casa. venisera sa imi aduca frigiderul si sa il ia pe ala stricat. si uitasem. m'am apucat sa scot mancarea dintr'unu sa o mut in altu.
apoi bineinteles ca a dormit nasol pe zi, putin si fragmentat, si'a dereglat si programu de masa. la 8 a cazut lata, sper sa doarma mai bine la noapte.
noroc ca a fost o prietena pe la mine si m'a tinut treaza
cristina, tu meriti bataie. ne faci capu mare ca tre sa slabesti ca nu stiu ce si tu arati super. ai un ten misto
rodica, o doamna cum ne'a obisnuit, eleganta, aranjata mor dupa maria, e o domnisoara in toata regula.
de isa si vlad nici nu mai zic, niste grasani
catalina, mara bea ceaiul de musetel combinat cu tei, poate ii place si anastasiei asa. maine te astept cu vesti bune
diana, de unde esti din ro?
la multi ani sarbatoritilor si multa sanatate
mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)
crispro spune:
Merg la nani, ca aseara m-am culcat tarziu... Maine iesim la plimbare cu Vlad, mergem pe la nasi. Iar de Pasti am un costumas din ala clasic, cu vestuta, camasa, si cravata pt V. Abia astept sa il imbrac, sa vad ce serios e!
Alice, . De cand merg la masaj si sauna fac si solar - e un pic nasol ca e orizontal, dar numai din ala are si e in acelasi loc, am zis ca e bun si ala. Dar in zona fetei nu are tuburile ca si in rest, ci alt soi de tuburi, care is mai slabute, nu bronzeaza asa tare... si de o luna si ceva de cand tot merg m-am bronzat nitel pe corp, dar deloc pe fata. Asa ca ultima tura, joia trecuta, m-am pus in solar mult mai jos cu fata pozitionata sub tuburile alea puternice. Si m-am prajit nitel... eram toata rosie la sprancene si obraji. Asa ca de acolo e tenul, Alice!
Sa-l ajutam pe Alex
ilinca79 spune:
Buna seara dragelor,
abia am reusit sa intru si eu sa vad ce faceti, toata ziua am fost la cumparaturi si am gatit, ca suntem trei oameni cu trei meniuri: eu de post, sotul de dulce si copilul papica lui
Va ziceam eu zilele trecute ca nu mai e mult pana la prima cazatura, asa ca astazi s-a intamplat. Eu eram in bucatarie si el se juca in camera de zi. La un momendat aud urlete, era in patru labe si plangea de numa, cred ca incercase sa se ridice in picioare tinandu-se de canapea si a aluncat pe parchet. L-am luat rapid in brate sa-l linistesc, dar am crezut ca si mor cand am vazut ca-i curge sange din gurita. Am fugit repede la baie cu el sa-l spal, ma gandeam sa nu-si fi rupt vreun dintisor, dar eram atat de speriata ca nici nu mai vedeam bine. Noroc cu sotul care a vazut imediat ca isi muscase buza pe interior si de acolo curgea sange. Of Doamne, ca vreo jumatate de ora mi-a fost rau de spaima, iar sotul radea de mine si imi zicea sa ma obisnuiesc, ca de-acum incolo vor fi tot mai dese momentele astea
La multe lunite Raducu, Eva, Mihai, Maria si Miguel!
Paula, La multi ani fericiti mamei tale!
Crispro, ce fain ca v-ati intalnit cu Rodi. Am vazut pozele, ce frumoase sunteti iar delfinasii nu mai zic. Maria e chiar o domnisoara deja! Azi toata ziua am stat cu telefonul pe langa mine (ca uneori il uit prin vreo camera si nu-l aud) in caz ca apare Rodi si pe la Cj, dar niciun semn. Probabil ca n-a mai apucat sa vina.
Tina, vrem poze cu noul look!
Kata, multumim de pont, nici eu nu auzisem de MLH...am vazut rochii foarte frumoase, dar nu-s tocmai ieftine
Ca de obicei, nu mai stiu ce am mai vrut sa zic, ma duc in pat...maine e Duminica Floriilor, sper sa ne zambeasca putin si soarele. Noapte buna si linistita delfinariu!
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)