Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (122)
Raspunsuri - Pagina 20
eladea2005 spune:
bumble, Filip s-a calmat deocamdata..nu mai musca...lasa sanul asa de finut din gurita... sa vedem pana cand...
rodiiiiiiii...in principiu cred ca ne putem vedea...sa vorbesc insa cu ai mei si familia, sa nu cumva sa isi fi facut planuri acu de Pasti...dar chiar mi-ar placea sa ne vedem, chiar si pt juma de ora...Paula, Ilinca, ce ziceti?
diana, si eu i-am dat Eurespal pt tuse lui Filip...in rest, eu aerosoli cu ser i-am mai facut...de restul medicamentelor nu stiu ce sa zic, nu le-am incercat...sanatate multa...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
palomina spune:
Diana, Dexamethasone ala ni l-a recomandat si noua dr cand avea A. 2 luni chiar in combinatie cu Fluimucil insa. Eu zic sa-i faci. Eurespal la fel ne-a prescris si noua la vremea respectiva .... de restul nu stiu. Mai citeste prospectele desi o fi stiind doctora ce face.
Rody, bine ai revenit pe pamant romanesc sa-ti traiasca Isa sa fie sanatoasa! De asemenea, le spunem si noi LMA tutror fetitelor sarbatorite azi!
Noi suntem singuri acasa si ne facem de cap ma duc sa-mi adorm odorul si dupa aia sa fac piureul de legume. Azi mancam praz!
O zi buna, fetelor!
la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010
Diana_Eva spune:
Care este secretul sa o fac sa ia Eurespal-ul? De fapt de luat il ia dar il vomita.
Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)
eladea2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Diana_Eva Care este secretul sa o fac sa ia Eurespal-ul? De fapt de luat il ia dar il vomita. Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010) |
uf Diana...chiar nu stiu ce sa-ti zic...mie mi-a zis pediatrul ca daca il refuza sa-i spun, ca sa-i dea altceva...dar cum Filip l-a acceptat, n-am mai intrebat pe medic ce i-ar fi dat in schimb...sigur exista un inlocuitor...eventual intreaba pediatra...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
puiutz_mic spune:
Salutare, prietene dragi!
La multe lunite si la multi ani sarbatoritelor zilei: Isa, Iulia, Anamaria, Iulia! Sa fiti sanatoase, vesele si sa cresteti mari!
Am vb. ieri cu pediatra despre mofturile lui Raducu la mancare si mi-a recomandat vit. C 10 pic./zi si Liv.52 2.5 ml x 2 ori / zi.
Numai ca Liv.52 ... e o intreaga aventura sa i-l dau...Dimineata nu am reusit, nici indoit cu apa, l-a dat afara... Se stramba, strangea din buze si maraia pana a dat-o in plans. Cred ca o sa capete aversiune fata de mine bietul copil...
Aseara adormise el frumusel singurel la 22.45...in patul nostru. L-am mutat pe la 23.00 la el in patut..bineinteles ca s-a trezit. Bagat la tzitzi rapid, adormit la loc. Pus in patut. Ma duc la baie putin mai incolo. Se trezeste Incercat de adormit cu leganat, plimbat - se pune pe urlete! Il lasam sa se joace vreo ora...incercat iarasi sa-l adormim...urlete si urlete de i se taia respiratia...a tinut-o asa pana la 1.20, timp in care l-am uns pe gingii, i-am dat si Panadol ca ne gandeam ca or fi dintii de vina. Intr-un final, a adormit, printre multe suspine. Il punem in patut si el continua sa suspine in somn
Din fericire a dormit pana dimineata la 7...nu-mi venea sa cred!!!!!!
O noapte fara treziri! Am observat ca si alta data cand i-am dat Panadol, a dormit fara sa se mai trezeasca pana dimineata. Sa fie dintii de vina de se foieste atata si se trezeste?
Oricum, nu-i pot da Panadol seara de seara...
Azi a papat piure de piersici cu cereale (borcanel) si i-a placut, a papat cam 100 gr. Numai ca dupa a facut kk cam moale, prin urmare la pranz ii dau orez+morcovi+dovlecel+ficatel pui. Decorat cu sos de rosii. Sper sa-i placa, e delicios, am gustat si eu.
Numai ca nu s-a trezit inca...Doarme de pe la 12 si ceva...
Ma duc sa vad daca nu s-a trezit!
Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010
CarmenAlbu spune:
Buna ziua si de la noi si LML sarbatoritilor!!! Sa traiti sanatosi si fericiti!!
Carla prima (usturoiul) este o planta medicinala si trebuie sa ai grija sa fie chiar aia altfel e toxica/periculoasa, eu nu o folosesc la gatit dar o poti face cu spanac , urzici, etc.
Urzici nu imi plac, nu am mancat niciodata din cauza mirosului de oparit din casa cand facea mama mea, si deci nu stiu sa le gatesc! Eu le-as face lasagna cred ca ar fi singurul mod acceptabil sa le manac, urzici, usturoi, ceapa, rosii condimente sa faci compozitia si pe urma continui ca lasagna clasica, foi bechamel, parmezan.
baby78 spune:
Delfinasa sefa
Iulia de arissa
Anamaria de Gabisav
Iulia de mousel
Sarah (JuliaSM)
la multi ani sanatosi si frumosi!!!!
Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010
lauri_ca spune:
citat din mesajul lui rubia Se vede ca se incalzeste afara,se scrie mai putin... Lauri_ca daca imi mai zici ca stai si pe langa fosta Sc 27 ar fi prea de tot,eu stau chiar langa scoala,deci suntem intr-un fel vecine de cartier. |
Stau chiar in spatele scolii, a doua strada cu case. Hai ca-i tare asta, chiar suntem vecine!
lauri_ca spune:
citat din mesajul lui baby78 Delfinasa sefa Iulia de arissa Anamaria de Gabisav Iulia de mousel Sarah (JuliaSM) la multi ani sanatosi si frumosi!!!! Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010 |
La multi ani si din partea noastra!
racusor2010 spune:
sa va zic si finalul meselor:
tagliatele integrale cu branza, iaurt, ou la cuptor, si subtiate cu putin laptic dupa ce le-am blenduit a papat puiul de se lingea pe degetele