mamicilor eu sunt speriata de moarte ca se ineaca cu ceva Andrei isi baga toate prostiile in gurita da cu degetelul oriunde poate sa scoata ceva si apoi direct in gurita, de obicei il vad, dar daca intr-o zi imi scapa? azi si-a bagat cu totul in gurita un dop de la o sticla dorna
trebuie sa fiu mai vigilenta, Doamne fereste! mamici cu copiii mai mari, voi cum ati procedat? mie mi se pare ca devine tot mai periculos, pentru ca iesim afara, o sa mearga pe jos,si intr-o fractiune de secunda gaseste ceva pe jos si duce in gurita
Delfinasa sefa, Isa cea scumpa
Iulia de arissa
Anamaria de Gabisav
Iulia de mousel
Sarah
Uram si noi la multe lunite inainte cu muuulta sanatate!!!!!
Corina, fericita mamica de Tudor Andrei
POZE
Citat: |
citat din mesajul lui CarmenAlbu Buna ziua si de la noi si LML sarbatoritilor!!! Sa traiti sanatosi si fericiti!! Carla prima (usturoiul) este o planta medicinala si trebuie sa ai grija sa fie chiar aia altfel e toxica/periculoasa, eu nu o folosesc la gatit dar o poti face cu spanac , urzici, etc. Urzici nu imi plac, nu am mancat niciodata din cauza mirosului de oparit din casa cand facea mama mea, si deci nu stiu sa le gatesc! Eu le-as face lasagna cred ca ar fi singurul mod acceptabil sa le manac, urzici, usturoi, ceapa, rosii condimente sa faci compozitia si pe urma continui ca lasagna clasica, foi bechamel, parmezan. FERICIREA SE NUMESTE LETIZIA Doamne Ajuta-ne!!! |