Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (122)
Raspunsuri - Pagina 19
paula_m spune:
Bumblebee si Raulica e plin de vanatai pe picioruse, zgaraieturi pe manuta si pe cap urme. Dar nu mai sta linistit nici macat o secunda. Cat despre luarea in greutate si Raul e la fel de nelinistit, nici macar noaptea nu are stare, dar totusi nu scade in greutate. Eu zic sa faci niste investigatii. Macar de lua si 100 de grame, dar el scade constant.
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 9
racusor2010 spune:
Alice, printre picaturi
si noi am avut o noapte horror, aseara s-a culcat la 8, asa ca de la 4 la 5.30 am avut program de joaca pana s-a trezit tati sa il pupe, ca aseara nu l-a prins, i-a facut 125 de lp si s-a culcat puiul, pana la 7.30 la el in patut, apoi pana la 8.30 langa noi. am dat storurile jos si era intuneric in camera, asa de bine e sa dormi chiar si cu intreruperi.
cred ca am facut o prostie dimineata, i-am dat un galbenus de ou cam moale. erau oua proaspete, de la soacra-mea, dar tot imi e un pic frica sa nu pateasca ceva.
dar si azi a papat micul dejun la ora 9, asa ca iar fructele de la 11 le papa in safe feeder. ca sa pape mai putin
Diana_Eva spune:
Palomina, Paula, Eladea, Denisa, Cris, Bumblebee, Racusor multumesc din suflet!
O prietena mi-a recomandat-o pe dr. Miruna Georgescu de la MedLife a sunat-o, a zis veniti acum, m-am dus, m-a primit in 3 minute are o rinofaringita (gatul e doar iritat nu e rosu rau) cica de 2 saptamani e epidemie in Romania si e o forma urata. Va scriu ce mi-a recomandat nu sunt prea incantata insa. Eu sunt asa mai pro natura .
Aerosoli cu Adrelanila 1ml, Dexamethasone 1ml, Ser fiziologic 1ml de 2 ori/zi Ma cam ingrozesc componentele i-am facut o data dar nu sunt convinsa ca e bine ce fac. Oare nu se pot face si aerosoli mai blanzi?
Eurespal 4ml de 3 ori pe zi din pacate insa mi l-a vomit tot + mancarea de la 10. Imi venea sa plang de suparare. Macar mancarea sa fi ramas in stomacel. Am pus-o la san si a adormit dupa. Nu cred ca ii mai dau. Are gust odios si un om mare l-ar voma.
Xyzal 5 picaturi /zi nu i-am dat inca.
Pivalone de 3 ori/zi nu i-am dat inca
Paracetamol 2/ zi daca nu are febra daca face febra 1 paracetamol apoi la 4 ore nurofen
(schema clasica).
Dupa paracetamolul de la 6 i-a scazut febra dar are o tuse din aia "umeda" groaznica. Micisorii ii curg.
Eu sunt bine (curge nasul si ustura vag gatul) - iau oscillo de aseara si trimit pe cineva sa caute si ce mi-ati zis voi.
Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)
rodyka spune:
buna dimineata, delfinariu, de pe meleaguri insorite bistritene
in sfarsit a venit si aici primavara, ca ma saturasem de frig si ploaie. in primele zile chiar a nins cu fulgi mari
am pierdut sirul discutiilor, nici nu stiu cate capitole am de recuperat... parca-s picata din Luna in mijlocul vostru
dar acum incep sa ma simt in largul meu, sa-mi placa. nu mai zic ca e prima zi cand suntem la noi acasa in oras, pana acum am stat la ai mei la tara. Isa e cuminte, doarme bine, mananca prea bine (adica 2 borcanele la o masa!!!), sare peste tot, nu mai are astampar in pat! is curioasa cat a luat in greutate acum, ca eu o simt cat un bolovan.
sa va spun despre CRISTINA si VLADUT: is niste scumpi si niste frumosi amandoi, el cuminte (chiar si cand i-a luat Isa toata jucartiile), iar CRIS o dulceata de mami, mie mi s-a parut ca arata super, nu stiu unde vedea ea kilele in plus... si parul, are o minunatie de par!!! . cand o sa ma intorc in Motril o sa pun si poze, deocamdata is tot pe camera... acuma am prins de undeva un wireless la net si am intrat intr-o fuga, sper sa mai am si deseara acelasi noroc!
va pup, mamici dragi!
aa, era sa uit. am vb cu VICTO, fetele din CLUJ, ma pot vedea cu voi sambata dupa-amiaza, adica undeva intre orele 16-18? adica inainte de decolare... PAULA, tu ziceai ca sotul tau are drum saptamanal incoace, n-are si saptamana asta? tare mi-ar placea sa ne vedem...
AMR o zi
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Diana_Eva spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui racusor2010
la multi ani si de la noi!!!! |
La multi ani sanatosi si de la noi!
Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)
rodyka spune:
si mi-am adus aminte acum ca am vazut urarile voastre , Isa face 10 luni!!! va invit la o ciocolata calda si o turta dulce si multumesc din suflet ca va ganditi la noi
AMR o zi
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Alice_Elena spune:
diana, si mie mi-a fost recomandata dr georgescu, dar imi era peste mana sa merg pana la medlife. apoi ma gasit o doamna tare draguta care vine acasa. sper sa fiti bine amandoua
rodicaaa, sa stii ca ti s-a simtit lipsa pupa fetele de la noi
mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)
bumblebee spune:
Diana, aerosolii nu sunt asa de speriat (zic si eu), incomparabil mai mica doza care intra in sistem, cat despre celelalte siropele, nu s-a-ncurcat, a prescris muuulte , dar nu am facut "cunostinta" decat cu Eurespal, care se ia pt secretii (parca). Oricum, bine ca te-ai mai linistit.
Racusor, mamica, zau ca nu stiu cum tii pasul si la servici si acasa cu noptile astea "misto"..
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 8
bumblebee spune:
Rody, iubita, sa va bucurati in continuare de sederea pe plaiurile mioritice! Ce misto ca va vedeti si la Cluj!
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 8