Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (122)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

azi sarbatorim numai fetite

Isa, Iulia, Iulia, Anamaria, Sarah, Cristina

Matei - luna a 9-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Neata fete,

imi da careva idei va rog ce sa fac cu 1kg de leurda?

Diana de ce nu mergi la urgente?cum e Eva acum?

Carmen ma ajuti te rog daca esti pe faza cu o reteta cu leurda si una cu papica de urzici?merci mult
ce face Leti?

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

azi sarbatorim numai fetite

Isa, Iulia, Iulia, Anamaria, Sarah, Cristina

Matei - luna a 9-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

LA MULTI ANI SI DIN PARTEA NOASTRA!!!!!!!

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Neata! La noi noptile sunt la fe, treziri la 2 ore, mai sta 2 ore treaz, si tot asa. Soacra-mea ieri i-a vazut gingiile (unde ii ies premolarii) si s-a socat. A zis ca la cat de umflat e si cum arata ei i se pare ca V se comporta f bine, ca mananca bine, nu face febra, nu are diaree. Ioi, da sa iasa odata... cred ca mai dureaza minim 2 luni, ca e mult de iesit la o maseluta...

Diana, sigur de la raceala e febra, ca ziceai ca a prins-o raceala. Nurofen si Panadol stiu eu, dar poate iti zic fetele care au dat asa ceva!

Denisa, bravo pt iesire, ma bucur ca v-ati simtit bine!

Victo, peste zi e exclus sa fac ceva cu sotul. ca si asa V doarme numai 40 min, apoi in alea ii fac lui papa, mie, ma dusez, nu mai ramane vreme. Plus ca al meu la ora aia e asa de prins in munca de nu ii arde lui de nimic. E tare stresat, si seara, e obosit, are mult de munca si toate trebuie predate repede, repede...No, bine ca are de lucru, ce sa zic?

La multi Isa scumpa!!! Te pupa Vlad si ii e dor de tine!

La multi ani Iulia de Mousel, Anamaria de Gabisav, Iulia de Arissa, Sarah de Julia! Sa cresteti mari, sanatoase, cuminti!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Diana, sanatate multa! Nici nu stiu ce sa zic cu temperatura mare.. poate totusi trece raceala cu ceva remedii homeopate, sau niste siropele gen panadol.

Denisa, sa va fie de bine iesirea!

Eladea, te mai musca de tzitzi Filip?

Saptamana asta, puiul meu a scazut iar in greutate, cu 90 de g. Fix aceleasi conditii de cantarire de fiecare data.. De saptamana asta incerc sa-i maresc portiile de mancare, adica de la 200, la un 220. Sotul e mai impacientat.. eu una nu ma bucur, dar poate o fi de la agitatia lui continua, nu sta locului o clipa.
V doarme cumulat intre 11-13 h e zi, 13 h cred ca o data la luna, asta fara sa tin cont de trezirile nocturne.
Mai, fetelor, al meu e plin de vanatai pe picioruse, ca isi ia trante toata ziua..

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Luna 8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Mai face o nazbaTie, se tine de ce poate si incearca sa-si traga piciorusele dupa el.. incepe sa-mi fie teama si de lasat in patut.. stiu ca nu are inca putere, dar totusi nu cred ca mai stau nici f relaxata mult timp.

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Luna 8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Diana_Eva

Buna dimineata!

Dupa o noapte cu n... treziri, la 5 am vazut ca are febra (38.2) . Cosmarul meu cel mai mare: fara pediatru in Bucuresti a devenit realitate.
Of sa vad ce e de facut .
Pana cand gasesc o solutie i-am dat un supozitor cu paracetamol. Dupa jumatate de ora avea 37.8. Am aspirat mucisorii si acum doarme scancind usurel(asa ca puiutii de catel).
Si eu ma simt un pic racita. Sper sa fie virus nu bacterie ( la bacterie trebuie antibiotic).
Va pup!
Mai scriu cand pot!

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

iubita suna la CMU Kids si fa-ti o programare la Urgente. sunt foarte ok, sa stii. au doua sedii pentru copii, unul la Opera si unul langa televiziune. aa, si cred ca si in fostul sediu de la Piata Muncii, din cladirea Eureko, unde era Euroclinic inainte, au Pediatrie.

noua pediatra pentru febra ne-a zis Nurofen pentru copii. dar nu mai tin minte cat si cum, ca andrei a facut febra doar dupa vaccin o data.

si pentru raceala ne zicea de Imunorezistan junior , cate 3 ml dimineta si seara, salvigol puf pentr gat, sinupret pentru mucisori

eventual du-te la doctor si intreaba tu de astea, ca sunt naturale.

sanate multa!!! sa va faceti bine sa ne vedem

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui palomina

Si tu, Diana, daca te simti racita ia Paracetamol simplu. Poate mai poti fenta cumva raceala. Offfffff ca nu mai vine vremea frumoasa o data.... Am vazut ca azi noapte a plouat !?

la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010

iar pentru tine ia urmatoarele de la o farmacie naturista, iti trimit PM cu nr meu de telefon daca nu stii de unde

- extras de coacaz negru(3ml dimineata sau 2 ml dimineata si 2 ml la pranz)
- imunfort de la Pronatura (promedica) - cate 3 pastile de 3 ori pe zi, pana trece

efectul e garantat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

racusor, cum iti faci timp sa si raspunzi pe forum?

neatza si la multi ani fetitelor sarbatorite azi.
paula, mersi de cafea

noi am avut o noapte agitata. s-a tot foit s-a sucit, cand ma lua pe mine la suturi cand pe tasu. noroc ca adorm repede la loc :)) la cat a dormit ieri si alaltaieri, era de asteptat o noapte mai agitata. si acum la 10 30, era chioara de somn si a inceput sa planga cand am intins-o in pat. cu lacrimi. imi venea sa rad ce dulce era am ridicat-o in fund si-a lipit capul de mine si intr-un minut a adormit.

de regula ea doarme cam 14 15 ore pe zi. 11 noaptea si 3-4 ziua.
denisa, chiar ma gandeam la tine zilele astea. ma bucur ca v-ati distrat

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Delfinasa sefa

Iulia de arissa
Anamaria de Gabisav

Iulia de mousel

Sarah (JuliaSM)