Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (122)
Raspunsuri - Pagina 17
rubia spune:
Se vede ca se incalzeste afara,se scrie mai putin...
Lauri_ca daca imi mai zici ca stai si pe langa fosta Sc 27 ar fi prea de tot,eu stau chiar langa scoala,deci suntem intr-un fel vecine de cartier.
Btz m-ar interesa sa stiu ce sex au copiii familiei de care vb ca parca nu era scris sau n-am citit eu cu atentie.Mai vb pe PM dar maine ca as dori sa contribui.ms
racusor2010 spune:
sa va zic si voua...aici
http://www.reclamamascataatentie/retete-bebelusi/varsta-7-8-luni/Fasole-galbena-cu-piept-de-pui-a5746.html
la mami gabitza am gasit multe retete faine, i-am facut deja lui andrei si au fost succes total
MENU AZI
2 - laptic
6.30 - laptic
9.15 (ne-am trezit tarziu) iaurt cu putina branzica si banana
11 - mar si portocala in safe feeder (nu era flamand)
13- piure cu carnita, cartof dulce, cartof, morcov, patrunjel, pastarnac, telina
16 - piure organix mar cu mango + biscuite (ca era flamand rau )
19 - piure la abur de dovleac, dovlecel, cartof dulce, lungit cu lp
21- laptic
MENU MAINE
2 - laptic
8 - iaurt cu galbenus si branzica
11 - para
13 - piure cu morcov, pastarnac, patrunjel, telina, fasole verde, fruncze de patrunjel
16.30 - nu stiu inca ce fructe
19 - incerc sa ii fac paste cu branza la cuptor
rubia spune:
Btz da-mi te rog mai bine pe PM nr tau de telefon sa te sun maine,desi nu sunt din Iasi o sa trimit prin curierat rapid si ajunge coletul pana de Pasti.
Noapte buna si somn usor sa aveti,ma duc si eu la somn.
palomina spune:
Pffff.. Acum am reusit sa-l adorm pe A .Dup#259; 2 ore de harjoneala in pat am pus o poza pe fb sa vedeti ce facea el la 12 noaptea...
Azi n-am facut nimic in mod special ...am sarbatorit ieri cu lumea. Doar am baut o bere Si am mancat ciocolata si prajituri. Aaa, am mai fost in mall sa-mi iau cadou singura ( ca sotzul nu se baga) si guess what mi-am mai luat înc#259; un ruj am ramas blocata pe asa ceva :))))
Ma bag la somn! Noapte buna, fetelor!
PS multumesc mult pentru urari!
la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010
Diana_Eva spune:
Buna dimineata!
Dupa o noapte cu n... treziri, la 5 am vazut ca are febra (38.2) . Cosmarul meu cel mai mare: fara pediatru in Bucuresti a devenit realitate.
Of sa vad ce e de facut .
Pana cand gasesc o solutie i-am dat un supozitor cu paracetamol. Dupa jumatate de ora avea 37.8. Am aspirat mucisorii si acum doarme scancind usurel(asa ca puiutii de catel).
Si eu ma simt un pic racita. Sper sa fie virus nu bacterie ( la bacterie trebuie antibiotic).
Va pup!
Mai scriu cand pot!
Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)
palomina spune:
Buna dimi !
Offfffff,Diana....eu zic ca daca se inrautateste situatia -Doamne fereste- e mai bine sa mergi cu Eva la urgente, de ex la Grigore Alexandrescu. Nu e de glumit cu febra.
sanatate Evei!
palomina spune:
Si tu, Diana, daca te simti racita ia Paracetamol simplu. Poate mai poti fenta cumva raceala. Offfffff ca nu mai vine vremea frumoasa o data.... Am vazut ca azi noapte a plouat !?
paula_m spune:
Neata
e gata!! Va astept...
Denisa sa va fie de bine iesirea. Asteptam sa vedem cum e cu bifarea celui de al 3lea obiectiv. Cat desper cautarea masinii in parcarea mare, mi-am pierdut minute bune din viata cautandu-mi masina prin parcari.
Mie imi plac rochiile drapate(stilul grecesc). In plus, am impresia ca mai mascheaza si anumite imperfectiuni-o burtica, solduri, etc.
Diana, sanatate multa. Daca se ingroasa gluma, da-ti fuga la urgente.
Btz, cum ai sarbatorit ieri?
Victo, mi-l si inchipui pe Stefan, cum s-a dus el al culcare fara sa indrazneasca sa-ti mai zica de desene. Azi noapte a mai venit la voi?
La multi ani Isa, Iulia, Iulia si Anamaria!!
La multi ani Sarah si Cristina 97!
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 9
eladea2005 spune:
Neata si de la noi...ca de la 6 suntem sus... mie imi pica ochii in gura, desi am baut o cafea maaaare,..
nu stiu de ce s-a tot apucat de plans azi noapte, pe reprize...muuulte, plus titi la greu...nu mai rezist...cred ca fac si eu ca si Denisa in curand....plec de acasa sa-l intarc...
am bagat ieri cam multa cioco, Toffifee, preferata mea... si zilele trecute am bagat la Panetone ca sparta...tre sa ma opresc...ca deja am pus vreo 2 kile... ma apuc de regim dupa Pasti...
diana, uff, sanatate voua...deci sunteti racite...mai mult decat panadol/nurofen la febra nu prea ai ce face... doar s-o urmaresti in continuare...
denisa, ma bucur ca ati avut casteva zile doar pt voi...si ca a fost totul ok...asa imi doresc si eu un weekend doar noi doi..fara copii...sa vedem si cand va fi...
revin!
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
bumblebee spune:
Delfinasa sefa
Iulia de arissa
Anamaria de Gabisav
Iulia de mousel
Sarah (JuliaSM)
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 8