Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (122)
Raspunsuri - Pagina 16
btz_ovi spune:
ILINCA nici la mine nu merge programelul,il instalez iar cand ii dau OPEN imi da eroare Am incercat de cateva ori si nu am reusit pana acum
Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
crispro spune:
Ilinca, . Costumasul mi l-a luat mama pe vremea cand eram gravi, e pt 12 luni, dar cred ca ii e bun. o sa vi-l arat. si cum nu aveam pantofi sa ii dau (ca am numai incaltaminte sport) i-am luat azi o pereche: 75 lei!!! si nu is faini!!! dar eram deja la al treilea (si probabil ultimul) magazin de bebei din oras si nu gasisem nimic. E drept, is din piele, dar ii voi da doar de cateva ori. Am gasit ceva pantofi pt el cum imi placeau mie, simpli, negri, 22 lei, dar nu aveau 17-18 (marimea). No, cam atat. Am culcat copilul, leganat, cum altfel??? am vrut sa il pun in patut, sa facem azi noapte alba, dar nu am nervi/rabdare/putere. Poate maine seara.
Tot Ilinca si BTZ - nu stiu sa va zic de programel, eu am urmat pasii Dianei, si vad ca merge.. Poate stiu fetele mai pricepute in domeniu.
Sa-l ajutam pe Alex
lauri_ca spune:
La multi ani Btz si Palomina, sa fiti fericite alaturi de copilasii vostrii iubiti !
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ilinca79 Oana, deci asa, ai intuit bine ca veti fi nasi...dar v-au luat cam din scurt viitorii fini, nu mai e mult pana la nunta. Abia astept sa vad ce alegere faci cu rochia, poate ma inspir si eu, macar pentru a doua naseala. La noi prima e in 4 iunie si dupa Paste musai sa ma apuc de cautat. Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010) |
da asa e...mai sunt 3 luni
musai sa imi spui cat dau nasii in Cluj, scrie-mi un PM ca habar nu am...asa orientativ
la Victoria va fi nunta
Matei - luna a 9-a 08.07.2010
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Diana_Eva spune:
Scriu de pe telefon asa ca nu pot verifica e doar o presupunere. Pentru cine nu merge programelul poate aveti alt sistem de operare si trebuie sa dati download la alt fisier.
Ce e iar fain e ca poti exporta datele - i-am spus si surorii mele de el, l-a instalat si apoi i-am trimis si datele noastre :), ea le-a importat in calculatorul ei si gata ne-a putut vedea progresele.
Ma duc sa imi verific puiul harsait.
Noapte buna delfinariu!
Rodyka sper ca sunteti bine!
Denisa a mers intarcatul?
Carmen a fost in weekend botezul sau va fi?
Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)
carla_2008 spune:
Buna fete,
noi ne-am intors din Ungaria. a fost frumos!!am dormit muuult,ne-am plimbat,am facut bai termale,dat pe tobogane cu apa,etc....
si nu ma intrebati cum am rezistat 3 zile fara picii mei scumpi!
motivele au fost 3: 1.sa il intarc pe Mateo ca el face f urat dupa titi(din ora in ora se trezea cand nu i-am mai dat),acum vada ca doarme mai bine cu o trezire de cand nu dorm eu cu el in camera,2.sa ma odihnesc eu psihic si fizic ca altfel ajungeam la nebuni,3.si sa ne apropiem noi doi.Sa vedem pe viitor daca si al treilea lucru il bifez totusi!
edit:Carla a renuntat usor la titi,acum cand ma vede fara bluza in titi goale rade in hohote ca ma face sa ma rusinez,e tare comica
nu am apucat sa citesc decat rezumatul lu Cris,multumim apropos!
ce am ras de Paula cum s-a urcat in alta masina,si sa va zic ce stiu eu sa fac: ma duc la carreforu ,parchez vorbind la tel intre timp,cumpar,ies.Zapacita de mine uita unde a parcat,ba si mai mult cautam masina mea cand de fapt venisem cu a lu soacra-mea ca a mea era la service Si se plimba baba cu plasele pline(ca eu in excesul meu de zel am zis ca nu iau cos) prin parcare ca o curca beata cautandu-si masina.Evident din peisaj nu lipseau nici 2-3 tipi care sa comenteze si sa rada pe sub mustata.In final imi amintesc cu ce masina am venit si rand cu rand ajung si la ea.
eu cred ca asa ceva nu ati mai vazut!si stateam si radeam ca nebuna singura in parcare de ce dusa cu pluta pot fi!si cred ca mai radeau de mine si aia care stau sa vada camerele de filmat parcari!
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
racusor2010 spune:
Buna seara mamici dragi
la multi ani delfinasi scumpi!!! la multi ani Gabitza si Palomina!!!
am uitat sa va zic ca la fix 5 zile de intarcare au venit uratii
tot cu treaba multa la birou dar sa vedeti ce am facut de dimineata s-a trezit la 2, a baut cam 150 laptic, apoi la 6 ca avea gazute , apoi a dat in urlete si bocete, pana la urma dupa 100 ml laptic s-a calmat si ne-am culcat impreuna in birou (v-am mai zis ca noi testam toata casa dupa crizele lui andrei si in birou e mai racoare si doarme mai bine, plus patul mai mare) si....ne-am trezit la 8 jumate cand sa vina bona bine, Andrei ar mai fi dormit, dar mami trebuia sa plece la serviciu
carla_2008 spune:
Am vazut 2 mamici prietene virtuale la mii de km distanta ce s-au cunoscut pt prima oara live si si-au pus copiii la joaca impreuna pupam pe Valdut,Isa,Rody si Cris
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
Victo spune:
no, e ora 23 tre sa ma duc la nani.
mai fetelor mie mi s-a pus pata pe dormitul lui stefan cu noi pt ca el pana la 3 ani a dormit singur singurel, fara absolut nicio problema.
ieri si azi nu a vazut desene-a cerut dimineata, i-am spus ca nu se poate ca a dormit la noi (macar s-a culcat la el, dar peste noapte a venit la noi).
in seara asta am citit vreo 3 povesti.las ca e mai bine.
oricum, vad ca de o idee, s-a dus la el in camera.
cristina, legat de timp petrecut cu sotu..stii tu..eu zic sa incercati ziua, ori cd stii sigur ca doarme Vlad..ori il duci la soacra sa il plimbe..sa mai stea cu el chestii din astea.
si eu seara sunt franta, cum de la 8 sunt in program nonstop cu ei, hraneste, spala culca. apoi mancam si noi-dc nu cumva tre sa si gatesc ceva rapid pt noi..chiar ca numa perna o vad. iar stefan cu plimbatu lui sau cu dormitul al noi in camera..ne inhiba total. de fapt nici cu Mihai bb in camera nu puteam.
h=gata fug la nani.
eram convinsa ca e duminica azi si nu pricepeam de ce se plange racusoru de serviciu- asta pt ca intri numa in wk.
oana si noi am facut nunta la victoria.
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
Victo spune:
ANDREEA, stefan e cam necajit cu desenele- in seara sta nici n-a cerut.
da el se uita la dvduri de fapt- e innebunit dupa cartea junglei, ice age, cars- astea care sunt dublate in romana.nu vrea alba ca zapada nici nemo..is cu chestii din astea negative- moarte,copil pierdut..nu vrea si pace.
alelalte is mai distractive
cartea jungeli si mie imi place
ioi mi-a sters azi tanti mobila in birou cu pronto si eu nu suport mirosul..groaznic. is cu geamu deschis toata ziua, o s ail las si la noapte. cred ca am o tar de alergie, ca si tusesc un pic sec asa..tre sa le arunc din dulap.
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)