Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (122)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Crispro, Lauri_ca, multumesc pentru opiniile voastre

Lauri_ca, tu in ce zona locuiesti? Eu stau in KM 5... Cam greu sa ajung in parc, in general noi la plimbare iesim aici, prin cartier. Si doar in week-end ajungem si in centru...Poate ne vedem intr-un week-end dupa Pasti!

Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

la multi ani Radu Gabriel, Eva Maria, Mihai, Bebe, Maria, Vlad, Sabina Maria, Bebe, Miguel, Priscilla Serayah, Victor Petru, Antonito si David!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Citat:
citat din mesajul lui giorgia23

Sabina Maria

Antonito

David

BTZ si Palomina ...sa fiti sanatoase si fericite alaturi de familie

GEO, mami de gogosica ANTONIA MARIA (24.06.2010)

poze Antonia

www.youtube.com/watch?v=oHMvMVhQlUk" target="_blank">Antonia cu biberonul

La multi ani si de la noi!

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pufescu

neatza gagici.Si noi am avut o trezire cu hohote si lacrimi siroaie la 5...l-am luat la noi in pat unde dupa ceva fataiala a mai dormit pana aproape la 7.Dupa aia a sters bine parchetul si gresia prin toata casa,spre marea distractie a lui taica-su care il avea sub supraveghere.La 9 a cazut lat,inca doarme.Ma astept sa faca ochi in cateva minute,papa e gata(1 mar ras,1/4 avocado,1/2 banana si o lingurita magiun), papa de pranz e gata(1 morcov,1 cartof,1 telina mica,mazare,1 lingura pasta rosii.....2 portii).Dupa ce mananca fructele mergem la servici :). Eu sa resetez serverul,sa-mi iau niste dosare si sa printez ceva pt o sedinta maine,piticu sper sa socializeze cu cine o fi pe la birou macar jumate de ora.Si dupa aia parc.
Sper sa fiu mai bine azi,alaltaieri m-am procopsi cu ceva enterocolia,stat cu orele pe buda(noroc ca am o carte misto de citit =)) ),ieri am mancat doar paine prajita cu unt+ceai de menta. Deci curatenie generala si subtilitati nu cred ca apuc....sper macar sa apuc poimaine sa spal geamurile in living...in special usa de la balcon e o opera de arta:un rand de nasuri de pisica,un rand de manute de pitic,un rand de labute si nasuri de pisica unde ajunge blanosu daca se ridica in 2 picioare,un rand de manute sus unde ajunge piticu daca il tine tati in brate.Si geamurile au un rand de nasuri dese,la pisic ii place mult sa se uite pe geam :)) .
Si sper sa mai apuc sa imi plantez cate eva pe balcon.De gatit nimic,mergem acasa si o sa fim indopati si de ai mei si de ai lui.
Daca nu as avea de lucru cu serviciul ar fi mai simplu de organizat treaba pe langa casa,asa abia ma tin cu mancarea pt pitic,ceva mancare pt noi si curat ca se taraste bubi peste tot.
Apropo de jucarii: printre cela mai bune investitii de pana acm,o bila de la pet-shop cu un clopotel in ea,3.5 ron (cand am fost sa iau mancare la matza a bagat piticu mana intr-o cutie cu jucarii de pisici si s-a servit).O rostogoleste,mai ales pe parchet ca face zgomot,se taraste razand dupa ea si pisica il vaneaza.Veselie maxima.
Macar asta pot sa o spal tot timpul ca e de plastic.Soarecele matzei in schimb e o problema,ca pisicu il baga pe sub fotolii si piticu il scoate si il baga in gura :D.
V-am mai intrebat dar probabil nu ati retinut: piticu are o pata alba,textura exact ca restul pielii doar cae mai alba decat restul pe torace,pata e ceva mai mare decat o moneda de 50 bani.Vreo idee ce ar putea fi(nu vitiligo sper :(((( ).La doctor mergem pe 9mai,nu cred ca e urgenta sa ma duc mai devreme.

mami de Raducu, 10 august 2010

NU stiu ce sa zic de pata. E asprala pipait?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

Sabina Maria

Antonito

David

BTZ si Palomina ...sa fiti sanatoase si fericite alaturi de familie

Declaram si noi un coltisor

In weekend a fost frumos, dar scurt, am fost plecati la tara, avem si poze in album
Fetele, Bianca mea are febra 38.4 (de la dinti am dedus eu). Ce pot sa ii fac/ dau?

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

Felicitari pentru iepuras - a venit de Paste la voi!

Mergi la inceput

Noi - Tusim , stranutam, cand respira se aude un harsait -in schimb papa bine, doarme prost (n.... treziri - pana pe la 2-3 ma tot scol si o tot adorm la ea apoi cedez si o iau in pat cu mine ), nu pare a avea rosu in gat(nici nu stsa sa ma uit bine), nu are febra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

referitor la dormitul copiilor cu parinti
eu una nu pot sa ma odihnesc
dar nici nu condam pe cei care prefera sa aiba copiii langa ei...sunt destule alte locuri intr-o casa pentru intimitati asa ca bravo lor daca vor sa fie cu puii lor aproape ...sa nu uitam ca americanii incurajeaza attachamentparenting-ul prin cosleeping
noi am dormit impreuna pana la 10 sapt cat au durat colicii

mie imi place dimineata se trezeste si il aud "hmmm mmm brrr ma ma ma ta ta ta" si merge si il aduc langa noi in pat si ne pupam si ne jucam inca vreo 30 min

Cristina si cum sunt valorile pe grafice...ma bucur ca ai reusit dar acum hai povesteste-ne

si la omu' sarac nici boii nu trag - masina e la service

Matei - luna a 9-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Am venit de la sauna, ca masajul e joia. am transpirat, am lasat acolo 800 grame de apa.

Oana, mare lucru nu am facut in WHO-ul ala, decat la motric ca sta V in sezut si atat, si i-am dat sa vad graficul.. cam atat. iar la kile, inaltime e pe medie. Deci e bine!

Merg sa ii pregatesc Lp. A mancat la 17 mamaliga cu br si iaurt, i-a dat soacra, dar i-a dat numa juma de portie din cat i-am facut, ca i s-a parut mult. Mi-a trimis sotul sms daca e bine/suficient cat am mancat. I-am zis sa ii dea copilului papa, daca el mai vrea. Si a mai vrut, ca a mancat aproape tot!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

puiutz eu stau in zona Dacia, f. departe de tine, om vedea noi cum facem sa ne intalnim dupa sarbatori.
Am fost la ctrl.de 8 luni, fontanela tot f. mare, trecem pe vigantoletten pana la 1 iunie, si plaja la greu, cu crema evident. Piciorusul e bine, s-a mai indreptat, dar mi-a zis o chestie ciudata, sa-i pun incaltarile invers sa traga piciorusul spre exterior

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Buna seara delfinariu,

am citit pe diagonala, dar am zis sa intru rapid ca vreau neaparat sa felicit pe:

Btz - La multi ani Gabitza, multa sanatate, fericire, pace si armonie in familie!
Palomina - La multi ani cu sanatate si impliniri!
delfinasii sarbatoriti ieri si azi (un pupic special pentru scumpul de Vlad)

Imi pare rau sa vad ca multi delfinasi sunt certati cu somnul si fac nopti albe mamicilor. Nici la noi nu e mai roz situatia cu dormitul, azi a dormit doar o ora toata ziua, la 19 l-am culcat de tot, fara sa manance de cina ca nu mai era in stare. Am socotit si doarme in total maxim 12 ore pe zi. Nu stiu cam cat e normal la varsta asta, cred ca mai mult totusi, ca se vede pe el ca e obosit tot timpul, mai ales cand e vorba sa faca ce n-are chef

apropo de programelul WHO, am incercat sa-l instalez de vreo 3 ori si n-am reusit. Aveti idee de ce?

Oana, deci asa, ai intuit bine ca veti fi nasi...dar v-au luat cam din scurt viitorii fini, nu mai e mult pana la nunta. Abia astept sa vad ce alegere faci cu rochia, poate ma inspir si eu, macar pentru a doua naseala. La noi prima e in 4 iunie si dupa Paste musai sa ma apuc de cautat.

Cris, super ca ai reusit sa-i dai lui Vlad papa in deplasare. Tu de unde i-ai luat costumul cu care ziceai ca-l imbraci de Paste?

Pufescu, poate vb cu pediatra la telefon si ii trimiti o poza pe mail. Am mai auzit medici care procedeaza (si) asa.

Victo abia astept sa ne zici daca functioneaza pedeapsa lui S.
Eladea eu nu stiu de parcul cu animalute, unde e?

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput