Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (122)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns palomina spune:

Referitor la dormitul in patul parintilor .... A. doarme cu noi de vreo 3 sapt, dupa ce timp de 2 luni a dormit doar cu mine si pe mine inannte de a dormi cu mine am tot incercat sa -l fac sa doarma in patutzul lui dar efectiv nu a fost posibil... era o lupta efectiv, se trezea din ora in ora, eram terminata si eu si sotzul si nici A nu se simtea tocmai bine...si asta s-a intamplat de pe vremea colicilor...

De cand dormim impreuna s-a schimbat si atmosfera in casa, dormim mai bine si el si noi... Iar relatiile dintre noi doi (eu si sotz) erau mai afectate inainte, pe vremea patutzului, ca dupa o noapte de nervi numai chef de giugiuleli nu aveam noi Acuma e alta poveste

Oricum, lucram la strategii pe termen lung pentru a-l determina sa doarma in patutzului lui dar asta dupa ce ne intoacem din Cuba ca pana atunci nu are sens ca acolo vom dormi la fel. Sper sa avem si sanse de reusita. Daca nu, aplic atrategia lui Victo cu desenele

Fetelor, copiii vostri mai stau sa le puneti ser sau apa de mare?

A. face niste crize de parca cine stie ce-i fac si decat sa-l traumatizez mai bine il las cu muci. Nu stiu ce sa-i mai fac. Nici la aerosoli nu sta decat daca e papi sa faca circ in fata lui. Are mucisori uscati, nu-s multi dar sunt acolo si ma enerveaza.

la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010

Mergi la inceput

Noi am uitat s-o felicitam si pe Sabina-Maria !

La multi ani Sabinutza, sa fii sanatoasa si sa cresti mare !

Mergi la inceput

Ha ha! Acuma monopolizez forumul !

Vroiam sa le felicit pe Crispro si Rodyka...ce bine aratati, fetelor!

Eu mai am de dat jos vreo 3-4 kg dar burta asta ma innebuneste. Nu pot scapa de ea, se tine scai de mine. Tre sa ma mobilizez ca n-am incotro.

Ma duc sa adorm copilul ca maraieeeee!

O zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Tina, Victo - si eu am patit-o de vreo 2 ori cu sanul drept...facusem pietroaie si ma durea, Raducu nu prea vroia tzitzi in perioada aceea, papa bine mancarica pe atunci...

Si mai am o problema legata de tzitzi...al meu pui nu prea a vrut sa suga la sanul stang...De la inceput! Asa ca in prezent am ajuns ca ii dau doar o data in 24 sau 48 de ore de la sanul stang, si atunci suge f. putin... prin urmare, la sanul stang nu prea mai am laptic. In schimb la dreptul...este din plin.

Sanul drept, chiar si aproape golit, e de 2 ori cat sanul stang. Oare asa va ramane si dupa intarcare? Sunt cam speriata de perspectiva asta...

In alta ordine de idei...din cauza trasului de ureche Raducu are urechea dreapta putin clapauga, ca de...sugand practic numai la sanul drept in ultimele luni, avea libera urechea dreapta, de care se tot tragea in timpul suptului! Pana sa observ eu ca s-a clapaugit Oare este vreo rezolvare acum cat e mic? Se poate face ceva? In afara sa-l trag eu de urechea stanga, ca sa se clapaugeasca si aceea la fel

Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Sabina Maria de Ramo

Antonito de Palomina Felicitari pt dintoc!

David de Bambo Sanatate multa!

LA multi ani, scumpe mamici: Btz si Palomina!! Sa va dea Dumnezeu sanatate, iubire, intelegere, putere de crestere pt cei micuti si sa va bucurati de cei dragi!

Michelle, felicitari pt dintoc!

Pufescu, eu am o matusa cu vitiligo, sincer, nu stiu cum a evoluat boala ei, dar stiu sigur ca a facut-o dupa 40 de ani. La ea petele sunt multe, iarna eu una o vad chiar cu tenul curat..
Nu prea cred ca are Raducu asa ceva..

Eu sunt complet deraiata, incep sa ma ajunga noptile astea dementiale, azi noapte am avut treziri la jumate de ora, o ora.. plus o ora jumate de urlete si plimbat prin casa.. Daca ar fi numai trezirea, ar fi cum ar fi, dar atatea urlete, imi vine sa ma duc in lumea mea. Mi-e mila de el... dar tare cred eu ca urla doar pt ca-i buimac de somn, ca ar fi trebuit sa aiba si dintii definitivi la cat de "bine" doarme noaptea.
L-am adormit putin acum si ma retrag si eu in patucul meu, citesc nitel, niste TV, asa, macar juma' de ora sa ascult linistea.

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Luna 8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

am mai tras un pic cu ochiu' pe la voi...printre picaturi.. si va invit la o cafea...

btz-ule, nu-ti dau mama rosii nici sa vrei... ca si mie imi plac... si da, ai dreptate in tot ce ai zis...eu il mai luam pe Eric cu mine in pat, spre dimineata, asta cand avea cateva luni, dar la noi au fost si altele...mergeam des la ai mei, acolo dormea cu mine sau cu mama in pat, evident a prins smecheria, asa incat, intr-o noapte preaminunata cand a fost sa-l culc in camera lui,in patul lui, avea in jur de 11 luni cred, n-a mai vrut cu niciun chip....urlete, plansete...eu intram in camera sa-l linistesc, apoi ieseam, el se agata de mine sa-l iau de acolo, tragea de gratiile patutului si ma tot striga...il puneam la orizontala si ieseam, el se ridica intr-o secunda si urla...a durat toata treaba vreo juma de ora, cand am zis gata, al meu a fost de acord sa-l luam in pat cu noi, si a adormit intre noi, imi aduc si acum aminte de parca a fost ieri, ma tinea strans cu manutele de gat si cu piciorul pus pe mine, sa nu cumva sa plec de langa el... asta a fost povestea cu Eric, dar, cum v-am mai zis tot aici, pe la 2 ani s-a hotarat singur ca vrea sa doarma in camera lui...acum nu mai face treaba asta pt ca doarme cu tati...insa va veni momentul sa-i pun pe amandoi in camera lor...sper sa reusesc pana la 18 ani...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

Felicitari pt aniversatii de azi ,in primul rand
Btz si eu sunt de acord cu tine in privinta dormitului cu copii chiar ii reprosam surorii mele ca ea desi nu alapta tinea copilul in pat cu ei de lene,sa nu se ridice de fiecare data;eu am zis ca n-o sa fac asa si m-am tinut de cuvant pana pe la 7 luni jumate (pana atunci a dormit exclusiv in patutul ei-zi si noapte)si mi s-a imbolnavit am avut 2 saptamani de febra intre 39.4 si 40.2 cea mai mare caand am ajuns la urgenta si am luat-o in pat cunoscand riscurile ca s-ar putea sa-i "placa"mai mult dar vroiam s-o simt ca fata mea nu face febra treptat ci in 10 min deja ajungea pe la 40 si simtind-o tot timpul langa mine imi dadeam seama chiar daca dormeam asa ca...cum mi-am asternut asa dorm, se pare ca n-o sa mai vrea decat in patul mare,am incercat si ieri sa o pun in patut a fost circ timp de 2 ore se trezea non-stop si abia pe la 23.15 am renuntat am zis ca macar sa se odihneasca si am culcat-o in patul mare.si ghiciti a dormit instant si nu s-a trezit nici macar la 6.30 sa bea lapticul,pe la 7 si ceva i l-am dat....

Vedem noi sanatosi sa fie (la sora-mea cand cel mare a avut 3 ani jumate si cel mic aproape 2 ani au vrut sa doarma in camera lor.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Fetele hai ma,v-am zis ca am ramas fara bulion.Eu nu mai trag o fuga pana-n piata.Numai caratul "carutei" ma termina 3 etaje
Si eu il iau pe Paul cu mine,adica cu noi cand e bolnavior.Acum cand a fost racit,il durea rau gatutul si nu putea sa doarma bine deloc,se trezea incontinuu de durere,se chinuia sa inghita.Nu am rezistat si l-am luat.Dar cum s-a facut bine cum l-am mutat la el inapoi.

Am o rugaminte la fetele din Iasi
Aici in scara sta o familie mai saraca (nu v-am zis dar la noi in bloc sunt multe familii,e un fost bloc de familisti,tranformat ulterior cu apart).Si mi-a zis socrul de dimi ca se strang bani,haine si mancare pt ei.Se pare ca au ramas someri,ea era femeie de servici iar el mecanic.Si se pare ca nu beneficiaza de CIC :((

Asa ca daca aveti hainute,paturi,scutece si altele ce nu va mai trebuie as vrea sa le strangem sa le dam lor.Sunt saraci dar cu bun simt.Au un bebe de 6 luni si unul de 2 ani.

Macar acum de Paste sa facem ceva mai bun!!Orice e binevenit!!!
Am decis sa le dam marsupiul,noi nu il mai folosim (am vazut-o ca ea il tine mereu in brate pe ala micu) si niste haine de-a lui Paul,iar zilele astea vrem sa le luam un bax de scutece si niste legume/fructe.

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Felicitari pt coltisor Bianca si Antonito!!! BRAVO!!!

Si eu mai am vreo 3 kile sa ajunga la 60, desi eram la 57-58. Si am ajuns inainte de a naste la 85. Eu tot zic ca am pus 25 kile in sarcina, dar au fost mai multe, minim 27. Burta e si la mine problema, la picioare am mai dat, inca is mai lata in spate decat inainte, dar burta e mare. SI mai nasol e ca eu si la 57 de kile aveam burta de ma intreba lumea daca is gravoda. In oras port chilot din ala peste burtoi, mai acopera. Cica burtoiul numai cu masaj merge. Om vedea.

Puiut, si Vlad are o ureche usor clapauga... nu stiu ce se poate face, decat caciulita in cap-dar nu imi place ideea. Deocamdata ce fac eu cand iesim afara ii dau o bandana din aia in cap, stransa tare pe urechi. Vlad cand doarme sta pe urechea aia, se pune pe ea asa indoita, si asa doarme multa vreme. Ca tot pe partea respectiva ii place sa doarma. Acuma masa de Lp de seara i-o dau punandu-l pe lateral, pe partea aialalta, sa se invete sa doarma si pe partea aia (ca acum e mai mare, urechile deja is mai tapene/tari si aialalta nu se mai indoaie asa usor). Dar asta blegita e deja cu cartilagiul moale. No, vad ca tot aiurea am scris... concluzie: in afara de caciula nu cred ca mai poti sa ii faci ceva!

Palomina, si V se zbate la ser, dar il tot prostesc, sau cand ii pun apa de mare ii tin caputul 2 sec, chiar daca urla. si apoi tace.

Btz, ce suflet bun ai!!!

merg la masaj, ne "vedem" mai pe seara!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic

Si mai am o problema legata de tzitzi...al meu pui nu prea a vrut sa suga la sanul stang...De la inceput! Asa ca in prezent am ajuns ca ii dau doar o data in 24 sau 48 de ore de la sanul stang, si atunci suge f. putin... prin urmare, la sanul stang nu prea mai am laptic. In schimb la dreptul...este din plin.

Sanul drept, chiar si aproape golit, e de 2 ori cat sanul stang. Oare asa va ramane si dupa intarcare? Sunt cam speriata de perspectiva asta...

In alta ordine de idei...din cauza trasului de ureche Raducu are urechea dreapta putin clapauga, ca de...sugand practic numai la sanul drept in ultimele luni, avea libera urechea dreapta, de care se tot tragea in timpul suptului! Pana sa observ eu ca s-a clapaugit Oare este vreo rezolvare acum cat e mic? Se poate face ceva? In afara sa-l trag eu de urechea stanga, ca sa se clapaugeasca si aceea la fel

Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010

Puiutz, si eu am avut aceeasi pb. cu sanul, mi-era groaza sa ma uit in oglinda, unul mare si unul mic, parca eram de la circ, dar dupa ce s-a terminat lapticul s-au egalizat, acum sunt amandoi mici, mici.
Si cu urechea la fel, Stefi are o urechiusa mai clapauga, dar de tras se trage de amandoua, doar ca una e un pic mai moale si a cedat in fata gravitatiei. I-am pus bentita pe urechi de cand am constatat dar nu s-a schimbat nimic, acum nu mai punem bentita ca o trage jos.

Cu dormitul in patul parintilor nici eu nu sunt de acord, dar uneori nu se poate altfel. Cu Radu l-am chinuit saracutul sa doarma in patut pana pe la 7 -8 luni, a fost groaznic, se trezea de zeci de ori, noapte de noapte, cand am inceput sa-l iau cu mine in pat, brusc a inceput sa doarma mai bine. Stia el unde e mai bine, uneori asta e optiunea copiilor si n-ai ce sa faci, eu chiar am incercat dar nu s-a putut altfel. Nu va zic ca a dormit cu noi pana la 6 ani, chiar si acum mai cere uneori. Alta a fost situatia cu Stefi , ea e mai independenta doarme doar singurica la ea in patut, nici nu s-a pus pb. sa o iau cu noi.

Mergi la inceput