Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (122)
Raspunsuri - Pagina 13
ramonavlas spune:
Buna ziua! Ce rar mai apuc sa citesc pe aici.
Raisa in sfarsit doarme toata noaptea, 10--11 ore cu o singura trezire sa verifice unde e (2 minute)...dar, doarme cu noi in pat. Asta a fost ultima solutie, copilul nu dormea suficient si nu se dezvolta asa cum trebuie (in timp), asa ca doarme cu noi.
Ieri am dus-o la mami. La 10 am mers toti la biserica si la 12 la mami. Am culcat-o si am plecat, ne-am intors dupa ea la 20.30. A dormit biine, a mancat f bine. Ai mei stau la curte maaare si tati e pasionat de pasari...asa ca a vazut Raisa de la gaini la porumbei, lebede, gaste si struti pana a obosit si a adormit singura la 17. I-am zis la mami sa o lase doar o ora sa doarma. Azi noapte iar a dormit fff bine, acum e afara la nani.,
Azi, incercam pestele.
Mami fericita de Raisa - 01.08.2010
puiutz_mic spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ooana
LMA si din partea noastra!!! Matei - luna a 9-a 08.07.2010 " Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi Noi 2 www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip |
Si de la noi cu drag!
Buna ziua, fete dragi!
Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010
michelle1981 spune:
Sabina Maria
Antonito
David
BTZ si Palomina ...sa fiti sanatoase si fericite alaturi de familie
Declaram si noi un coltisor
In weekend a fost frumos, dar scurt, am fost plecati la tara, avem si poze in album
Fetele, Bianca mea are febra 38.4 (de la dinti am dedus eu). Ce pot sa ii fac/ dau?
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
paula_m spune:
Michelle, eu stiu de undeva (dar nu mai stiu de unde), ca eruptia dintisorilor nu poate fi asociata cu o febra mai mare de 38. Nu stiu cat e de corecta informatia, dar supravegheaz-o un pic mai atenta pe Bianca. Eu la febra i-am dat lui Raul Panadol sau Nurofen, 3 ml/3 ori pe zi (sau pana i-a scazut febra).
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 9
btz_ovi spune:
Hello si de la noi!!!
LA MULTI ANI DRAGA ALINA,SA FII FERICITA SI SANATOASA ALATURI DE FAMILIE.LA MULTI ANI SI SARBATORITILOR MICUTI DE ASTAZI
Multumim de urari sunteti niste dragute!!!
Va servesc cu tort (bio) diplomat si un pahar de vin rosu si suc de fresh pt voi!!!!!!!!
Ma simt asa bine la cei 16 ani ai mei
MICHELLE din ce au mai spus fetele pe aici NUROFEN sau PANADOL.Depinde!!!Felicitari pt dintoc
BAMBO multa sanatate.Off numai in raceli o tineti!!!!
Noi pt raceli folosim produse naturale de la DaciaPlant sau ce se mai gaseste prin plafare.Intr-adevar,trece mai greu fata de pastile dar macar nu mai bagam atatea chimicale in noi.
Referitor la dormitul in pat sper sa nu sariti pe mine insa eu consider ca in primul rand e vina parintilor.Un copil daca e invatat de la bun inceput in patutul lui pai acolo va dormi.Insa cand face naveta patul parintilor-patul lui,chiar si pt cateva ore dimineata,sau cateva nopti pe luna normal ca el va cere acolo.Cui i-ar placea sa doarma singur cand cel mai bine e intre parinti???
Eu am dormit cu el pana la botez iar sotul separat deoarece ne era teama sa nu pateasca ceva insa si dupa ce l-am pus in patut,desi s-a adaptat rapid, mai avea momente cand dormea si cu noi.Cand am vazut ca s-a ingrosat gluma am facut instructie si acolo doarme mereu.Si nu il iau cu noi in pat pe motiv ca mi-e mai usor sa ii dau titi.Tocmai si asta cred ca este unul din motivele pentru care un copil care doarme cu mama in special se trezeste des noaptea:simte mirosul de lapte.(cel putin la mine asa a fost).
Nu neg,ziua mai adoarme in patul nostru,ma intind si eu cu el,dar rar,extrem de rar.De regula la el.
Eu am primit multa teorie,atat de la mama cat si de la kineto pe tema asta,am diverse cunostinte care nici la 2-3 ani nu reusesc sa-si determine copilasii sa doarma in camera lor si sincer nu vreau sa ajungem acolo.Plus ca din punctul meu de vedere si relatia de cuplu are de suferit enorm.Nu as putea sa fac ceva cu sotul meu in acelasi pat unde copilul doarme .Nu as putea!!!
Si chiar am ramas fara bulion astazi
Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
crispro spune:
Legat de dormitul in pat cu parintii- cred ca stiti ca Vlad dormea in patutul lui de rupea tot!!! in camera lui, cumintel, ii dadeam suzeta si il lasam sa adoarma, adormea fara plansete. Spre dimi ii dadeam Lp si apoi ieseam din camera, adormea singurel... ei, s-a schimbat treaba. Nu il luam cu noi in pat (din cauza de sot ce doarme bustean), ci merg eu cu copilul in pat. Asta pt ca nu mai am putere sa stau langa patul lui 2 ore cat e treaz, sa stau aplecata sa il tin de mana, sau sa il mangai. Nu mai pot. Asa ca stau cu el in pat, macar sunt si eu intinsa, si daca tace 5 min, poate eu atipesc nitel in alea 5 min. Nu imi convine situatia, si asta numai pt ca simt ca ma indepartez tot mai mult de sot (ca mi-e drag de Vlad sa il simt cu mine). Chiar ma gandeam sa reincep cu patutul lui.. dar nu stiu daca rezist mai mult de o noapte., doua...
Sa-l ajutam pe Alex
puiutz_mic spune:
Si noi am avut noapte grea... Raducu a adormit pe la 00.30, apoi pana la 6 dimineata s-a trezit de 4 ori
Bagat la tzitzi, supt, adormit, mai putin ultima oara, cand supsese cu vreun sfert de ora in urma. Plansete mari la 6 dimineata, asa ca l-am luat cu noi in pat, unde s-a mai foit vreo 10 min, apoi a adormit cu degetelul in gurita si cu capsorul pe bratul meu. A dormit pana la 9.25.
La 10, figuri la fructe (mar ras+cereale), dar cred ca a fost si vina mea, i-am pus vreo 10 picaturi de vit. C si i-a cam schimbat gustul la mar A mancat cam un sfert, cat sa-i dau cele 15 pic. de Fe...
Apoi maraiala la greu, ca nu-si primise portia de tzitzi. Cu greu l-am amanat pana pe la 11.15, cand a supt ceva, ceva, dupa care ceva joaca pe covor, apoi pus din nou in scaunul de masa, ca sa pot manca si eu ceva. Iarasi maraiala, nu mai avea stare in scaun. L-am luat in brate si l-am leganat usor cat am vorbit cu mama la telefon. Spre bucuria mea, a adormit imediat!
Acum ma duc sa-i pregatesc pranzul, poate o fi mai mancacios la masa de pranz. Dimineata l-am cantarit, de la 8000 gr a ajuns la 7880 cu nemancatul asta . Bine, daca o sun pe pediatra, o sa zica ca intr-o luna a luat 230 gr. si ca e in grafic... Dar a luat atat pentru ca acum 2-3 sapt. manca f. f. bine, cam 350 gr. la masa de pranz + mar dimineata + cereale seara... Of, sper sa fie sanatos, sa fie doar o faza trecatoare!
Sunt cam ingrijorata din cauza sotului meu, are o alunita pe spate, pe care acum o luna a zgariat-o. L-am batut la cap atunci sa mergem la dermatolog, nu a vrut. Aseara m-am uitat din nou la alunita si am observat un punct negru pe ea si o alungire a formei, initial era perfect rotunda . Maine fortat il duc la dermatolog. Sper sa nu fi evoluat deja spre melanom! Asta chiar ne-ar pune capac peste toate grijile pe care le avem deja mai trebuie sa merg si eu cu alunita mea de pe san la verificat, ca si a mea e putin modificata...Crissteo, parca tu spuneai de aceeasi problema, pana la urma cum a fost? Asta-noapte am visat numai operatii de extirpare de alunite
Pufescu, si Raducu al meu are o pata alba din nastere, aproape de soldul drept. Nu mi-am facut probleme pana acum. Totusi, o sa intreb si eu pediatra la controlul de 9 luni.
Referitor la cazutul din pat...eu nu mai am curaj sa-l las in patul nostru sa doarma, poate doar dimineata o ora-doua se mai intampla, dar rar de tot! In patut la el, chiar daca se trezeste si se ridica in picioare si incepe sa planga/urle! Sa speram ca nu va face ca Eric de la 11 luni...
Mai vroiam sa zic ceva dar nu mai stiu ce...Revin mai incolo, ma apuc de treburi
Sa aveti o saptamana minunata!
ramonavlas spune:
Eu nu arunc cu rosii, le tin pentru mine ca imi plac taaare, insa Raisa ajunsese sa doarma 4-5 ore din 24. Nu ma consolez ca doarme cu noi, insa o sa o mai las o perioada, se odihneste bine si nu papa deloc noaptea.
Mami fericita de Raisa - 01.08.2010
palomina spune:
Hola,fetelor !!!!
Multumim pentru urari tuturor ! Sunteti niste comori la casa omului ! Asa ma faceti sa ma simt bine printre voi .... chiar daca mai dispar sa stiti ca tot timpul va citesc. Sotul meu mereu ma intreaba despre voi - las mamas como estan- daca am o nedumerire, imediat imi zice sa intreb mamele. Asa ca si din partea lui !
Il felicitam si noi pe David, sa fie sanatos si voios si pe Gabitza BTZ-OVI sa fie sanatoasa si sa se bucure de puiul ei si de sotz, va dorim multa fericire, iubire, intelegere!
Antonito mi-a facut un cadou special-un coltisor- aseara am plans de emotie , saracu daca nu-i dadeam o cutiuta de plastic in care a fost un parfum tocmai primit cadou nu-mi dadeam seama ... i-am dat-o si s-a auzit tzac-tzac cand m-am uitat in guritza ...surpriza !!!! nu febra, nu bale, nu scandal ... asa da!
Nu-mi vine sa cred ca puiul meu are 8 luni ..... sunt indragostita iremediabil de el, si de tatal lui, evident!
Va servim si noi cu negresa de post si suc! Si cu cate un ness pentru cele care n-au dormit in noaptea asta!
Revin!
la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010
puiutz_mic spune:
Palomina, felicitari pentru dintisor! Oare la noi cand o sa apara? Ma gandesc ca si trezirile astea dese poate dau semnale ca o sa apara si la noi ceva...Dar cine stie...Am mai avut si acum 2 sapt. treziri dese, de 4-5 ori pe noapte si...nici urma de dintisori
Otilia, cand ai timp, asteptam lista ta de pericole in casa! Multumim anticipat
Racusor, off...imi inchipui ce greu trebuie sa fie cu Andrei asa de marait si plangacios! Tu cu servici...E al naibii de greu! Sa speram ca iese repede dintisorul si Andrei o sa revina la noptile linistite. Cu mancatul noaptea...nici eu nu stiu cum sa fac sa-l determin sa renunte... Cu bibe cu apa nu prea merge...Nu mai vrea sa adoarma la loc... Cred ca pana nu il intarc, nu va fi nici o schombare. Al meu nu e obisnuit cu LP, acum vreo 2 seri i-am facut o masura, pe care spre uimirea mea, a baut-o repejor, i-am mai facut inca una, dar n-a mai baut deloc! Vreau si eu sa-l obisnuiesc, usurel, cu LP, ca daca n-o mai fi LM intr-o buna zi, inainte de 1 anisor, ce ne facem? Si sper sa reusesc sa nu-i dau noaptea LP. om vedea...