Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (122)
Raspunsuri - Pagina 12
Alice_Elena spune:
neata. mara a repetat figura cu somnul lung. s-a trezit la 8 20. n-am mai dormit mai mult de 8 de nu stiu cand. acum studiaza mouseul.
vreau si eu sa nasesc. ne-au "cerut" deja niste prieteni, dar nu au nici o data stabilita. nici macar anul :)))
ma fetelor nu stiu ce sa va zic cu dormitul noaptea. probabil ca in cel mai scurt tmp o sa va odihniti si voi cum trebuie. cand era mara micuta, bunicamea a luat o scama de pe soramea si a pus-o pe mara "ca sa doarma ca alex" (soramea doaaaarme nu se incurca). acum, nah, eu nu cred superstitiile astea dar v-am zis
mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)
pufescu spune:
neatza gagici.Si noi am avut o trezire cu hohote si lacrimi siroaie la 5...l-am luat la noi in pat unde dupa ceva fataiala a mai dormit pana aproape la 7.Dupa aia a sters bine parchetul si gresia prin toata casa,spre marea distractie a lui taica-su care il avea sub supraveghere.La 9 a cazut lat,inca doarme.Ma astept sa faca ochi in cateva minute,papa e gata(1 mar ras,1/4 avocado,1/2 banana si o lingurita magiun), papa de pranz e gata(1 morcov,1 cartof,1 telina mica,mazare,1 lingura pasta rosii.....2 portii).Dupa ce mananca fructele mergem la servici :). Eu sa resetez serverul,sa-mi iau niste dosare si sa printez ceva pt o sedinta maine,piticu sper sa socializeze cu cine o fi pe la birou macar jumate de ora.Si dupa aia parc.
Sper sa fiu mai bine azi,alaltaieri m-am procopsi cu ceva enterocolia,stat cu orele pe buda(noroc ca am o carte misto de citit =)) ),ieri am mancat doar paine prajita cu unt+ceai de menta. Deci curatenie generala si subtilitati nu cred ca apuc....sper macar sa apuc poimaine sa spal geamurile in living...in special usa de la balcon e o opera de arta:un rand de nasuri de pisica,un rand de manute de pitic,un rand de labute si nasuri de pisica unde ajunge blanosu daca se ridica in 2 picioare,un rand de manute sus unde ajunge piticu daca il tine tati in brate.Si geamurile au un rand de nasuri dese,la pisic ii place mult sa se uite pe geam :)) .
Si sper sa mai apuc sa imi plantez cate eva pe balcon.De gatit nimic,mergem acasa si o sa fim indopati si de ai mei si de ai lui.
Daca nu as avea de lucru cu serviciul ar fi mai simplu de organizat treaba pe langa casa,asa abia ma tin cu mancarea pt pitic,ceva mancare pt noi si curat ca se taraste bubi peste tot.
Apropo de jucarii: printre cela mai bune investitii de pana acm,o bila de la pet-shop cu un clopotel in ea,3.5 ron (cand am fost sa iau mancare la matza a bagat piticu mana intr-o cutie cu jucarii de pisici si s-a servit).O rostogoleste,mai ales pe parchet ca face zgomot,se taraste razand dupa ea si pisica il vaneaza.Veselie maxima.
Macar asta pot sa o spal tot timpul ca e de plastic.Soarecele matzei in schimb e o problema,ca pisicu il baga pe sub fotolii si piticu il scoate si il baga in gura :D.
V-am mai intrebat dar probabil nu ati retinut: piticu are o pata alba,textura exact ca restul pielii doar cae mai alba decat restul pe torace,pata e ceva mai mare decat o moneda de 50 bani.Vreo idee ce ar putea fi(nu vitiligo sper :(((( ).La doctor mergem pe 9mai,nu cred ca e urgenta sa ma duc mai devreme.
eladea2005 spune:
BTZ, PALOMINA, LA MULTI ANI SANATOSI MAMICI! SA AVETI PARTE DE O VIATA MINUNATA SI PLINA DE BUCURII ALATURI DE COPILASII VOSTRI SI DE FAMILIILE VOASTRE!
alice, ce m-ai distrat cu scama...
oana, asa deci...se lasa cu nunta.. e de bine...
victo, si la noi tin amenintarile, dar de alt gen... ca la desene se uita el, dar nu reperzinta o amenintare chestia asta pt noi...
no ma bag la curatenie...sper sa-mi ajunga azi si covoarele de la curatat...am o zi plina...va pup! o sa mai arunc un ochi pe la voi...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
paula_m spune:
Neata fetele
Pufescu, si la noi mingiuta are succes maxim, dar si ligheanul. Cand il prinde il taraste prin toata casa si se distreaza de minune. Nici nu ii mai cumpar jucarii. Eu nu stiu ce poate sa fie pata alba, nu m-am lovit de asa ceva.
Oana, chiar te dadeam disparuta. Deci Matei o sa fie nas. Tb sa te apuci sa-i cauti costumatie, ca va fi in centrul atentiei...
Eladea, m-a speriat o afirmatie de a ta...tot sper ca nu am inteles sau citit bine. Vrei sa spui ca de la 11 luni, Eric nu a mai vrut in patut? Adica pana atunci a dormit in patut si de la 11 luni nu? Adica se poate ca pest eun timp sa refuze Raul patutul? Ce ma fac?
Victo, nu fii rea!!! Tu sti cat sufeream eu cand eram micuta si nu ma lasau ai mei la TV?
Giorgia, v-am vazut!! Si pe Antonia cu puisorii!!!
Noi ieri am fost la ZOO, dar nu l-au impresionat animalele pe Raul. Chiar deloc, dar am stat mult la aer curat.
La multi ani Sabina, bebe de Vladia, Antonino si David!!!
LA MULTI ANI GABITA!!!!
LA MULTI ANI Palomina!!!!
Sa fiti sanatoase si sa aveti parte de tot ce va doriti in lumea asta!!
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 9
crispro spune:
Pufescu, habar nu am ce ar putea fi pata aia...ca nu ne-am confruntat cu asa ceva. Cand Vlad a avut bubite eu nu am mers la dr (desi sunt o stresata) pt ca altceva nu avea, alea nu il deranjau, banuiam ca is de la caldura... acuma tu stii, daca nu il deranjeaza si altceva, sa urmaresti pata sa nu se mareasca sau schimbe ceva... cine stie de la ce o fi.. ca nu ma pricep deloc.
Oana, am reusit, multu!!!
La multi ani Sabinuta, Antonito si David!!! Sa cresteti mari si sanatosi!!!
La multi ani mamici dragi, BTZ si Palomina, sa aveti parte de multe bucurii si impliniri, sa fiti sanatoase, sa fiti iubite!!!
Paula, pai faci si tu ca noi cand o vrea Raul cu voi in pat...adica te conformezi...
Sa-l ajutam pe Alex
bamboletta spune:
Neata
La multi ani Gabitza si Palomina sa fiti iubite si fericite !!!
La multi ani delfinasilor bebe de Vladia si Antonito
La multi ani si sarbatoritilor de ieri
Azi implineste si delfinasul meu scump si drag 8 luni ce trece timpul
Va servesc cu parajitura cu mere si o bere FA cu caramel
Din sirul racelile se tin scai de noi...iar am gatul in pioneze am sters geamurile si am racit iar..sunt ragusita abia pot vbcopii tot cu muci nu stiu ce sa mai fac
o zi buna va doresc
Anne45 spune:
Buna dimineata si de la noi
Am avut o noapte ca in primele luni ale nasterii lui Giuliano
-Giuliano a adormit aseara la 20:30 , in ultima vreme nu-mi mai doarme mai mult te 30 min dupa 16 asa ca la 20 este deja obosit mort . Eu ii dau papa la 19 si pe la 20 :15 ii dau 60 lp si doarme instantaneu.Trezirea de rigoare la 3:30 pentru 200lp si apoi la 6:30 , dintii astia m-au innebunit nu numai pe Giuliano dar si pe mine . M-am ridicat si i-am adus canita cu cioc cu un pic de apa -el a inceput sa-si maseze gingiile cu ciocul care este moale .Eu i-am cumparat 2 tipuri de canite -una mai mare cu ciocul un pic mai dur si asta care ii place foarte mult . Am si chestiile alea care se pun in frigider dar nu-i plac, si cand te gandesti ca le-am platit una 7 euro si alta 10 .
Mi-a facut festa pana pe la 7:30 .Nu mai sunt obisnuita sa ma trezesc de n ori pe noapte.
Daca stau bine si ma gandesc Giuliano nu mi-a mai dat probleme noaptea de cand avea 3luni jumate in conditiile in care saracutul a avut si ghipsul pentru nenumarate zile . Este drept ca se trezeste dar nu incepe sa planga .Este linistit doar sta in pat cu mine . Schimbam noi si regula aceasta cat de curand .
Uram o zi buna la mamici si pitici!!
mami fericita de Giuliano (07.07.2010)
http://picasaweb.google.com/102421590206055963392
Anne45 spune:
URAM SI NOT TUTUROR SARBATORITILOR ZILEI
LA MULTE LUNITE SI LA MULTI ANI -SA FITI SANATOSI SI SA VA ASCULTATI PARINTII SI IN CAZUL MAMICILOR SA FITI SANATOASE SI SA VA BUCURATI IN FIECARE ZI DE COMORILE VOASTRE
mami fericita de Giuliano (07.07.2010)
http://picasaweb.google.com/102421590206055963392
ochidut spune:
Pufescu, nu te-am uitat, dar eu nu stiu ce ar putea fi pata aia. Daca nu te duci la doctor, macar sa ii dai un telefon....desi cu siguranta va zice ca trebuie sa vada. Eu pot da doar un sfat apropo de "daca sa mergi sau nu la doctor". Larisa niciodata nu a facut iritatie la fundulet,nici cand era mic, nici macar un pic. Acu vreo 2 saptamani i-au apaurt niste bubite, am dat cu bepanthen si am zis ca na, e doar o iritatie, ii trece. Si apoi s-au facut si mai multe, iesite asa in afara.....in fine, urat. Am luat o crema cu antibiotic pe sfatul farmacistei, dar nici o imbunatatire. Asa ca atunci cand am consultat doctorul, deja iritatie se facuse tare urata
Noroc ca ne-a dat un tratament bun, care a avut efect si ii trece, dar mai are si acum putin.
Dar.....daca o sunam eu de la inceput.....nu se facea asa urata
de Larisa Ioana 24.06.2010
Alice_Elena spune:
eladea, inchipuie-ti ce fata am facut eu, care cand aud babisme si superstitii imediat imi dau ochii peste cap si zic "hai ma ma lasati cu prostiile voastre" :))
pufescu, mai bine o suni cum zic fetele.
fug la cafea
mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)