Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (122)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

noi azi am profitat de vremea buna si am stat de la 3 la 7 in parc a dormit puiul de la 3 la 5 jumate, afara, la aer curat si apoi i-am servit gustarica de fructe tot afara. bine, mai dormea, dar l-a trezit copilul nasilor

cris multumim de rezumat sa iti traiasca vladutul scump !!! trecem noi si peste noptile astea pana la urma sa stii ca andrei se trezeste de foame, il auzim in interfon cukm zice in soapta "papa". el papa numai in soapta zice

offf mai fetelor, pe delfinasii cascadori, sa nu mai faca ispravi din astea. si eu ma tot chinui sa il invat pe andrei sa se dea jos din pat, bine, eu nu il mai las deloc singur ca intr-o fractiune de secunda sare. dar tot se mai da cu capul de parchet si plange de mama focului, chiar daca nu se loveste tare, imi e frica de mor de accidente din casa, chiar daca incerc sa fiu cu ochii pe el si sa ii iua chestiile periculoase din cale. si de ferestre imi e frica

ma duc sa imi odihnesc burtoiul, de maine adios cico si paine si prostii

o saptamana usoara sa aveti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Neata! A adormit zmeul la 9 seara, trezit la 11, la 1, la 3, la 5 ( i-am dat lp si tot a stat treaz pana acum la 7). Of!!!! Si in patutul lui nu mai sta deloc, eu deja aproape toata noaptea dorm cu el...

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Neata...is zombi...de abia duc ceasca de cafea la gura

Cris deci si voi iar noapte agitata...a mea m/a terminat aseara...s/a foit toata noaptea...ba plangea,ba dormea putin ba iar plangea...si mi/a dat trezirea la 7.30 cand era somnul mai dulce

Alice si eu am putina rabdare dar totusi nu am parte de un copil care sa doarma noaptea...asa a fost de cand am nascut/o si am o presimtitre ca asa o sa fie pt mult timp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Sabina Maria

Antonito

David

BTZ si Palomina ...sa fiti sanatoase si fericite alaturi de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui giorgia23

Sabina Maria

Antonito

David

La multi ani si din partea nostra, sa cresteti mari si sanatosi!

Iar mamicile sarbatorite sa fie sanatoase si sa se bucure de delfinasii lor. La multi ani!
Distractie placuta!

CRISPRO, si R cand il pun pe perna sa-l legan, bate din palme, rade, isi gaseste fel de fel de activitati numai sa nu doarma, dar eu il ignor....sau vrea sa se ridice si eu ii ridic picioarele sa nu poata sa stea in fund.

de ex. azi s-a trezit la 7.30 si e cam obosit(adoarme seara la 22 si se trezeste la 8.30-9, cu trezire la 6 pt lp) iar de 20 min il legan pe picioare si abia acum da semne ca ar adormi....ma dor picioarele de mor
Intr-adevar cine l-ar vedea pe picioare in primele 15 min, mi-ar spune ca de ce nu las copilul la joaca si il stresez cu somnul dar stiu sigur ca poate sa adoarma.

Multumim de rezumat! Pe mine, ma ajuta f mult ca nu mai am timpul de alta data.

PAULA, ce-ai facut mami? te-ai urcat in alta masina:))))Ce-am mai ras cand am citit

Va doresc o saptamana frumoasa, cu delfinasi cuminti si sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Neata

am absentat 3 zile...am facut curat si am si terminat
iar ieri au venit in vizita la noi prietenii nostrii de la Cluj...care suspectam eu ca vor sa ne puna nasi
...deci
...suntem nasi in 9 iulie...de ziua miresei si a nasului ...a ratat Matei cu 10 min

asa se intampla de fiecare data in anul in care bugetul e gaurit noi suntem nasi dar e un dar de la Dzeu sa avem fini multi asa ca ne bucuram si vedem noi cum o sa rezolvam situatia

o imbratisare calda si cate un pupic pentru fiecare sarbatorit din zilele in care am lipsit

am citit putin...inca mai am de recuperat

fetelor rochia aia imi place foarte mult...dar nici bugetul de anul asta si nici silueta nu isi permit inca asa ceva

Ilinca cu rochia de nasa am crezut ca fac o "afacere" daca o fac la comanda si ies mai ieftin am cumparat materialele care au fost foarte scumpe, ma refer la dantela aia cu pietricele cusute manual...si in final am dat tot atat cat as fi dat si daca as fi cumparat-o, dar a fost 100% ce mi-am dorit
sa vedem anul asta...eu m-as risca sa o comand de pe site-ul de la Racusoru

Cris intri in program si selectezi - display graphs for selected visit - apoi in coltul de sus stanga - graph - Motor milesstones - si la show selecteaza - multiple points
daca nu reusesto striga tare!!!

Georgia am vazut poze

si pe Rody la Cris in vizita

revin...

Matei - luna a 9-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

sambata seara spre duminica...s-a trezit Matei la ora 12 noaptea plangand in hohote cu lacrimi siroaie pe obraz si cum il puneam in pat plangea din nou...asa ca am stat cu el in brate pana la ora 2 dimineata
cand l-am trimis pe Marius dupa Nurofen pentru copii...si intre timp m-am gandit ca poate ar trebui sa mergem in bucatarie sa aprindem lumina ca sa se trezeasca si sa constientizeze ce se intampla ca era asa intre somn si stare de veghe
zis si facut...
pana a venit Marius deja dormeam amandoi
am gresit ca l-am pus in patul mare si l-am mangaiat pe spate pana a adormit...si mi-a fost frica sa il mut ca sa nu il trezesca
dar...nimeni nu s-a odihnit bine nici noi nici el

dintii astia parca nu mai ies o data incisivii laterali de sus ii asteptam

vineri seara am iesit cu gagicile la o salata in oras...a fost super!!! de la 8 seara si am ajuns acasa la ora 1 noaptea
cred ca facem o traditie si iesim o data pe saptamana

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui giorgia23

Sabina Maria

Antonito

David

GEO, mami de gogosica ANTONIA MARIA (24.06.2010)

poze Antonia

www.youtube.com/watch?v=oHMvMVhQlUk" target="_blank">Antonia cu biberonul

LMA si din partea noastra!!!

Noi 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

neata fetele!

o cafeluta? cine doreste? eu is cam rupta, de fapt asa ma simt de-o vreme incoace...abia deschid ochii dimineata...Filip mi-a tot marait azi noapte, asa ca l-am luat cu mine in pat, desi il adormisem in patutul de voiaj.

rubia, hai sa-ti zic cum a fost la noi cand era Eric mic...tot asa l-am culcat cu mine, in patul mare, ca in patutul lui nu mai vroia nicicum(asta de pe la vreo 11 luni)...

eu am impins patul pana langa perete, la picioare am pus o pilota mare si grea, si in cealalta parte dormeam eu...jos am mai pus si eu una alta...si cu toate astea tot am mai avut accidente...adica l-am gasit pe jos urland... chiar zilele trecute, l-a gasit sotul pe jos, pe covor, dormind...cazuse din pat...ca el noaptea se fataie rau de tot, se tot plimba cand e la picioare, cand pe diagonala, cand revine in pozitia initiala...uff, e tare greu...si asa miscaret a fost de mic...asa ca nici nu mai visez la un somn linistit al lui... sper doar ca Filip sa nu fie tot asa...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Victo
m-am facut mama rea. i-am taiat portia de desene lui stefan, ca sa se culce la el in pat.am incercat toate alte metode, fara rezultat. eu nu pot dormi ca lumea cu el, dimineata de pe la 6 il apuca foiala, suge degetul..si nu mai pot dormi.
ce sa mai zic de intimitati si alte cele.

asa ca i-am hotarat. patul mare e pt oameni mari nu pt copii. dc el vrea sa se poarte ca un om mare, atunci nu se mai uita la desene, ca oamenii mari nu se uita la desene.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

nu stiu cat de "rea" te-ai facut tu mami dar pe mine m-ai amuzat cu taiatul potiei de desene

Noi 2

Mergi la inceput