Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (122)
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
crispro spune:
De Paste mi-am dat comanda la un platou, cu 75 de lei, cica e pt 5 persoane. Mai cumpar ceva mezel (o sunca si carnati, niste cascaval) si fac 2 platouri din toate cele de mai sus. Suficient. prajitura am comandat muuuulta, ca mi-e pofta. si cam atat. poate mai fac vinete si ciuperci (dar mai bine nu, ca astea ar fi doar un motiv de uns ceva pe paine).
Am fost la nasi cu sot si pitic, l-am adormit acolo, 30 min, apoi papa, era marait, ca nu isi implinise somnul. Azi vroiam sa ii fac gris in lapte (Lp), dar daca am mers in vizite i-am facut cereale, am plecat de acasa cu bol, lingurita, apa plata in bibe, cereale in punga si o lingura de magiun intr-o punga. pe langa bavetele, servetele, suzete, scutece, etc. stiti voi... dar pt mine e prima masa luata in alta parte. am murdarit canapeaua nasilor, fata de masa.
A fost bine...
Fetele, multumim de urari pt Vlad! Multumim de complimente pt poze!
Legat de dormitul in pat mare- eu singura solutie asta o vad, bara de protectie, pana pe la vreo 3 ani, cred... am gasit una de 1.4m, patul lui V e de 2m, asa ca raman 60 cm, o sa las 30 la o parte, unde e un leu de plus urias, deci nu se poate da jos pe acolo, si 30 in partea de jos, unde nu prea are cum sa ajunga. Bine, toate astea intr-un viitor... ca acum nu se misca nici 15 cm in somn...
Sa-l ajutam pe Alex
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
crispro spune:
Giorgia, ce bine arati!!! Si Antonia e asa de scumpa, imi plac pozele cu ea la gratar!!!
Sa-l ajutam pe Alex
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Alice_Elena/Alice_Elena.jpg)
Alice_Elena spune:
cristina, apropo de "dumnezeu iti da cat poti duce", la cat de putina rabdare am, a avut mila de mine si mi'a dat copil cuminte :))
in fiecare zi ii multumesc cu mare placere as veni la tine o saptamana. nu cred ca m'as plictisi
mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/eladea2005/eladea2005.jpg)
eladea2005 spune:
salutare dragelor!
intru rapid, la ceas de seara...
am fost iar la o petrecere de copii...doar cu Eric, ca filip a ramas la plimbare cu bunicul... apoi ne-am dus la un parc cu animalute , Moara de vant...fetele din Cluj stiu despre ce e vorba...ne-am simtit tare bine, copiii au hranit animalele, vremea a fost superba...tare bine ne-a prins iesirea...
rubia, si Filip a cazut aseara din pat... l-am adormit, apoi am venit in bucatarie...deodata, aud buf...a cazut pe parchet, desi era inconjurat de pilote, perne...
dar le-a escaladat.. l-am ridicat, verificat, pupat...no, s-a linistit apoi l-am pus la nani si toata noaptea l-am vegheat...
asa ca din seara asta e in patutul lui, ala de voiaj...asta e...macar de acolo nu are cum sa cada...si cand o sa trebuiasca sa pape, il iau, ii dau papa si-l pun la loc...e greu asa, dar decat sa ma risc...
aaa...si sa nu va zic ca si Eric mi-a tras azi o tranta la petrecere si a dat cu capul de gresie, a cazut fix pe spate...uff...imi vine sa morrrrr.... tre sa ma aprovizionez cu granule de Arnica, alea is bune pt asa ceva(contuzii, vanatai, cheaguri, doamne fereste)...
va pup ! o noapte usoara si linistita tuturor!
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/rubia/rubia.jpg)
rubia spune:
Andreea as pune-o si eu in patutul ei dar nu vrea se prinde de gratii si trage asa tare de ele si urla,am incercat nopti la randul,inca nu am strans patutul de bebe in speranta ca poate revine la sentimente mai bune ca de cazatura imi era tare frica....in noaptea asta am pus 2 randuri de perne intr-o parte ,patutul ei in cealalta parte ,doar partea de la picioare a ramas fara nimic ,ca nu mai am perne in casa,am pus niste paturi dar parca n-as fi pus nimic,asa jos este "zidul" sper sa nu se intample nimic...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bumblebee/bumblebee.jpg)
bumblebee spune:
Vladut de Crispro
Priscilla Serayah
Victor Petru
floricelelor din delfinariu
Fain tare rezumatul Cris! Ca de obicei!
Diana, sedere placuta in Ro! Multumim pt ideile de carti. Eu cand prind o carte in mana o rad rapid. Sunt si f curioasa de astea psihologice, cred ca ma mai lumineaza putin
.
delfinasii care s-au lovit.
Otilia, ce de dinti!!
Am uitat multe, poate pana maine imi aduc aminte. Noapte buna!
Alina Mamica fericita de
Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 8
Victo spune:
iui..ma, nu stiu cum vine asta sa nu vrea copilu in patut. ai mei au fost cuminti dp asta de vedere.
cristina, nu la lungimea protectiei ma refeream, cat la inaltimea ei. dc tu nu esti lg copil cd se trezeste, cum stii tu ca el nu se duce la protectie, se ridica de ea si apoi se arunca peste ea, jos? mie deasta mi-e frica, ca asa si noi avem patutul lui stefan cu prtectie (pat de o persoana).
m-am facut mama rea. i-am taiat portia de desene lui stefan, ca sa se culce la el in pat.am incercat toate alte metode, fara rezultat. eu nu pot dormi ca lumea cu el, dimineata de pe la 6 il apuca foiala, suge degetul..si nu mai pot dormi.
ce sa mai zic de intimitati si alte cele.
asa ca i-am hotarat. patul mare e pt oameni mari nu pt copii. dc el vrea sa se poarte ca un om mare, atunci nu se mai uita la desene, ca oamenii mari nu se uita la desene.
ce sa fac no, ca in ritmul asta cine stie cd reusesc sa il scot din patul nostru.
bine, ma ajuta un pic si somnul mai bun al lui mihai, ca altfel nu puteam sa il chinui pe stefan sa doarma in urletele lui fra-su.
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/rubia/rubia.jpg)
rubia spune:
Incredibil a gasit singura parte a patului care era libera pt a putea plonja pe parchet...intrasem sa o verific si am prins-o exact cand se rostogolea de pe marginea patului ....de atunci am pus-o in patut adormita deja dar in 10 min s-a trezit de 2 ori.
Sper ca pot saa o fac sa doarma din nou in patut ca nu stiu ce altceva as putea face
Somn usor tuturor.
Victo spune:
fetelor, atunci puneti pernele, plapumile jos,LANGA pat, nu la marginea lui, ca oricum le escaladeaza.
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
racusor2010 spune:
m-am ingrasat un kilogram saptamana asta intru la regim ca sa pot manca bunatati de paste