Strugurasi de Sept-Oct 2011 (40)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancaroro

Neatza burtici.

E liniste mare pe aici

15+

Bijuteriile mele

Asa este la odiseeq noastra in week-end dar de azi recuperam

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 20+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nane spune:

Neatza fetele!

Hop si eu cu bblusha! Am fost la eco joi seara si s-a vazut. Dr a zis ca 90% e fata si nu crede ca se inseala. :)

Sa aveti o saptamana frumoasa si lipsita de greturi

13+

Mergi la inceput

Nane felicitari pentru pasa Sa fi-ti sanatoase, mancacioase si necolicioase.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 20+ cu Anastasia-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Camady.. reuseti tu sa recuperezi.. si sunt siura ca iei exam cu brio... mai greu e stresul decat treaba in sine.. vei vedea...

Rachell.. ce faci mama ma concurezi? cu kg... nu e cazul de dieta.. cand i-am zis dr tanar si frumos ca vreau sa mananc mai light si sa nu iau prenatale.. m-a certat .. a zis ca vreau sa fiu model? sa renunt la dulce insa sa mananc sa nu ii lesin pe strada sau sa fac carente, ca e imp sarcina si nu silueta... o sa avem timp suficient sa dam jos.. scopul nostr e bebele... asa ca ca .. incerc sa nu mananc seara dupa 8 , si promit ca voi limita ucele.. in rest sa o vad pe micuta bine.. si apoi pe cai...

20+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nane

Neatza fetele!

Hop si eu cu bblusha! Am fost la eco joi seara si s-a vazut. Dr a zis ca 90% e fata si nu crede ca se inseala. :)

Sa aveti o saptamana frumoasa si lipsita de greturi

13+

Nane esti in listuta?
Daca nu, sa ne dai niste date.

19+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori

camady's baby

Mergi la inceput

NANE ... felicitari pt rozulica.... sa creasca mare si sa vina la mami in brate sanatoasa...

Mergi la inceput

Seidana, eu mananc foarte multa paine.Asa mancam si inainte dar parca nu se depunea si aproape pe fiecare zi cartofi prajiti.Trebuie sa renunt la acestea.Mancam si seara acum vreau sa mananc fructe si nu stiu la ce sa mai renunt.Saptamana asta vreau sa fac pauza de la elevit sa vvd cum sta treaba si daca mai pun un Kg il reiau.

Apropo de utrogestan Cate luati?Sau luati?Eu am trecut la 2 de 4 saptamani cu toate ca Doctora mi-a zis sa iau 3 si sa mai continui tot cu 3 si eu as trece la 1.M
Mentionez ca nu am avut sangerari sau dureri de burtica sau contractii.Nu inteleg de ce imi da tot 3.

Mergi la inceput

Revin........si inca ceva.Am inceput sa ma umflu.Trebuie sa renunt de tot la sare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Buna dimineatza!!

Nana felicitari pentru pasarica!
Racheel vrei ? Cum adica dieta? Nu iubita,tu papa bine sa fie bebele bine,lasa ca o sa dai kg jos dupa. Uite,eu la prima sarcina am luat 17 kg si la botez ( am facut botezul cand PAul avea 6 saptamani) aveam minus 2 kg fata de inainte sa raman insarcinata. Acum ce sa zic,la inceput de ianuarie eram scandurica, dupa ce am putut sa mananc cu toate ca vomam sau imi era greata non-stop,am recuperat.Mai,acum m-am uitat pe hartia de la spital cand am fost la urgenta,pe 11 ianuarie si aveam 51 kg.Asta inseamna ca am luat un kg pana pe 15 februarie,inca doua pana pe 11 martie, si inca 2 pana pe 4 aprilie. Acum sigur am mai pus unul de pe 2 pana acum,ca mananc toata ziua,ultima masa e pe la 21( nu pun la socoteala ultimele doua nopti cand am mancat inca o data la 1 am). Dupa ultimile doua luni cu cate 2 kg pe luna si eu ma gandeam sa mananc mai putin caloric si m-a certat dr-ita, cca eu si asa mananc slab caloric,nicicantitatea nu e prea mare,doar ca bobinez des [D:]. Hai ca am vorbit mult si degeaba! In concluzie,nu te infometa ca iei bataie!

Va pup,revin mai tarziu.

Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 20+ speram la o minune roz

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui racheel

Seidana, eu mananc foarte multa paine.Asa mancam si inainte dar parca nu se depunea si aproape pe fiecare zi cartofi prajiti.Trebuie sa renunt la acestea.Mancam si seara acum vreau sa mananc fructe si nu stiu la ce sa mai renunt.Saptamana asta vreau sa fac pauza de la elevit sa vvd cum sta treaba si daca mai pun un Kg il reiau.

Apropo de utrogestan Cate luati?Sau luati?Eu am trecut la 2 de 4 saptamani cu toate ca Doctora mi-a zis sa iau 3 si sa mai continui tot cu 3 si eu as trece la 1.M
Mentionez ca nu am avut sangerari sau dureri de burtica sau contractii.Nu inteleg de ce imi da tot 3.

Rach... eu am renuntat la utrogestan din sapt 16... cica se ia numai pana in 12 s, insa am vazut ca dr recomanda si pana la sf sarcinii de e o pb... intreab-o data viitoare pt ce iti prescrie....

Si eu mananc multa paine de fapt 1 sapt nu mancam altceva decat paine cu untura cu rosii, apoi alta sapt paine cu unt cu ridichi... eu una am mancat mai putin ca si inainte de sarcina, insa daca inainte avem per in care slabeam fara sa fac nimik acum se depune fara sa fac nimik...
Cu vitaminele... eu iau de 2 sapt si nu am pus decat 600 g... au fost sapt cand nu luam vitamine, si am pus 1,5 kg in 1 sapt... deci nu stiu daca sunt relevante miturile legate de prenatale...

Eu zic ca ar trebui sa renuntam la cartofii prajiti, si eu la sucuri si dulciuri... ieri am mancat 400 g napolitane in ciocolata, 1 cozonac si jumatate de halva... si nu e recordul meu in dulce

Mergi la inceput