Strugurasi de Sept-Oct 2011 (40)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nane spune:

racheel eu am luat duphaston, dar de joi mi-a zis dr ca pot renunta la ele. practic e acelasi lucru ca utrogestanul tau. mie-mi zisese sa-l iau pana cand incepe placenta sa produca singura progesteron.

camady nu-s in lista. UM 14.01.2011; DPN 21.10.2010

Si sarumana pt felicitari.

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

neatza burtici, saptamana asta trebuie sa fim mai bune, mai calme..eu deja simt asa o pace sufleteasca, si tristete...ai mei nu vb cu al meu sot..adik intre ei, si ieri a fost ziua tatalui meu, bineinteles ca am fost la ei singura,si asa o sa fie si de Paste..ce sa mai zic, nu am ce face, nu am cum sa ii impac,decat ca eu trebuie sa fiu impartita in doua mereu...si imi aduc aminte cat de frumos era inainte,cum ne strangeam toti si ce veselie mai era...

Zubi, mami20+
minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Eu nu m-am mai cantarit de vreo 4 zile, dar cred ca am pus ceva cu cat am mancat de florii, plus ca am stat acasa.Ultima data aveam 4.6kg luate.Vad maine dimineata cantarul.

19+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori

camady's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Offfffffff, seidana am o doctora tare ciudata.am intrebat-o si mi-a zis preventiv, sa fie ea sigura ca totul este bine.Eu m-am hotarat trec la 1/zi.

Dulciuri nu prea mananc doar o data pe saptamana mai poftesc si eu la ceva dulce si mananc napolitane.Suc acasa nu beau dar de ex,cum am avut botez sambata....am baut numai suc.

Renunt la cartofi prajiti(rau imi pare), o sa ma dau pe paine neagra si nu mai mans seara mancare doar fructe sau o salata.Asta o sa fie dieta

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 20+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

Eu nu m-am cantarit deloc..dar toata lumea care ma vede imi zice ca nu m-am ingrasat (dar oricum eram eu mai plinuta si inainte), si nu ma abtin de la nimik,adik in nici un caz nu ma gandesc la silueta

Zubi, mami20+
minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Zubi.. nu te supara.. va veni momentul in care totul va fi bine, vei vedea..poate chiar strugurasul va schimba ceva...
Si noi am fost in sit asta, cu socrii mei.. acum e bine, nu ma iubeste nu o iubesc ( pe soacra), dar ne descurcam.. si am reusit asta dupa 8 ani de razboaie si unul de tacere...

20+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Lali, pai eu vineri aveam 66 de kG si duminica 67.Intr-o zi am luat 1Kg.Intr-adevar am avut si botez dar nu am mancat exagerat.De fripturi nici nu m-am atins macar de inghetata sau tort, sau paine.Dar am baut suc.Sia zi am tot 67 Kg.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 20+ cu Anastasia-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui racheel

Offfffffff, seidana am o doctora tare ciudata.am intrebat-o si mi-a zis preventiv, sa fie ea sigura ca totul este bine.Eu m-am hotarat trec la 1/zi.

Dulciuri nu prea mananc doar o data pe saptamana mai poftesc si eu la ceva dulce si mananc napolitane.Suc acasa nu beau dar de ex,cum am avut botez sambata....am baut numai suc.

Renunt la cartofi prajiti(rau imi pare), o sa ma dau pe paine neagra si nu mai mans seara mancare doar fructe sau o salata.Asta o sa fie dieta

ai putea incerca si parerea altui medic.. insa sa nu te zapaceasca prea tare..
Dieta,... macar salatele sa aiba carnita, ou , branza.... in fond vei vedea ca o sa ne ingrasam oricum.. am auzit cazuri de la fetele din alte odisei ca se apucau de "dieta" si nici o schimbare... asa ca de ce sa stresam copilul, cu frustarile noastre .... ?
sunt sigura ca slabim 1 2 dupa ce vine bebe.. nopti nedormite, stres... miscare...

20+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui zubi

neatza burtici, saptamana asta trebuie sa fim mai bune, mai calme..eu deja simt asa o pace sufleteasca, si tristete...ai mei nu vb cu al meu sot..adik intre ei, si ieri a fost ziua tatalui meu, bineinteles ca am fost la ei singura,si asa o sa fie si de Paste..ce sa mai zic, nu am ce face, nu am cum sa ii impac,decat ca eu trebuie sa fiu impartita in doua mereu...si imi aduc aminte cat de frumos era inainte,cum ne strangeam toti si ce veselie mai era...

Zubi, mami20+
minunea mea

Zubi, si nu incercu sa-i impaci?sa-i pui fata-n fata acum de Paste de ex.Trebuie sa se schimbe situatia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

[/quote]
Apropo de utrogestan Cate luati?Sau luati?Eu am trecut la 2 de 4 saptamani cu toate ca Doctora mi-a zis sa iau 3 si sa mai continui tot cu 3 si eu as trece la 1.M
Mentionez ca nu am avut sangerari sau dureri de burtica sau contractii.Nu inteleg de ce imi da tot 3.

[/quote]

Neata si de la noi, suntem bine, multumesc lui Dumnezeu, parca si princesa este mai activa, asa cam doua zile nu am simt-o si mi-am facut o mie de griji....mai ales ca citest fel de fel de istorii de pe forum in ultimul timp despre pierderi
racheel nu te ingrijora, la mine un dr mia zis sa intrerup utrogestanul incepind cu 16 sapt, eu asa si am facut, iar dupa 2 saptamini cind am fost la alt medic cu care am sa nasc mia zis ca sa re incep din nou pina la 24 saptamini tot aceasi doza. Eu cuminitica o ascult si il iau ina celasi ritm, mai ales ca am singerat un pik in urma unui control pe masa, mam speriat foarte tare atunci si am zis ca fac orice numai sa mi vad copilul in brate....il astept de fr mutli ani si acum numai conteaza daca trebuie sa fac ceva numai caut motive ca nu e bine sau nustiu ce...tac si fac numai bebe sa fie bine asta imi doresc cel mai mult.

Cea mai fericita mami 20 + cu

Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final

Mergi la inceput