Strugurasi de Sept-Oct 2011 (40)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Racheel eu iau in continuare arefam 2 pe zi de 100 mg.
A zis sa le iau pana la urm. consultatie care va fi undeva prin mai.
Eu eram cu placenta joasa.Deabia astept sa-mi confirme si ea daca o mai am sau nu jos.

19+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori

camady's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

Nane bine ai venit in grupulet, iti doresc o sarcina usoara la termen, un copil sanatos si mami fericita

Cea mai fericita mami 20 + cu

Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

racheel suntem surori de suferinta tot 67 am si ma cintaresc in feicare dimineata, eu nu maninc dulciuri dar foarte multe fructe si apa, si dr mia zis ca e de la lichide mai mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

NU stiu daca ati vazut si celelat mesaj al meu.Am inceput sa ma umflu rau de tot si mai ales la fata.Trebuie sa renunt la sare.sa nu mai spun ca am inceput sa ma patez pe nas, pe fata.

Voi aveti aceasta problema?

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 20+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui marryan

racheel suntem surori de suferinta tot 67 am si ma cintaresc in feicare dimineata, eu nu maninc dulciuri dar foarte multe fructe si apa, si dr mia zis ca e de la lichide mai mult

Deci si apa ne ingrasaDe asta am pus eu 1Kg sambata ca am baut 2 litri de suc.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 20+ cu Anastasia-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

Racheel, nu exista chip sa se impace...

SEidana, nu imi vine sa cred, 8 ani...eu sunt sensibila rau, si as vrea ca toata lumea din jurul meu sa fie fericita...

eu nu ma patez,dar paca sa zic asa ca mi se umfla fatza, eu ma gandeamca poate m-am ingrasat si d'aia, si ma mai trezesc si cu maine umflate dimineatza

Zubi, mami20+
minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

buna fetele

Racheel sa stii ca in gravidenie e si retentie de apa... si in general mie mi se par gravidutele mai umflatele asa dar daca mananci sarat e bine sa incerci sa mai reduci. nu cred ca vei putea renunta de tot.

eu in wk m-am umflat cu capsuni.. nici nu vreau sa ma gandesc cum or fi crescute, ce or avea prin ele. am bagat si cu zahar. super!

17+

Mergi la inceput

Zubi imi pare rau de tot.

Helenutza, nu numai capsunile ci mai toate fructele si legumele care nu sunt romanesti.Dar, pofta-i mare ce sa faci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

RACH .... eu dimineata sunt f umflata, ne umflem cu apa, nu ne ingrasam , si nu stiu daca retentia e ca in mod normal de la sare.. in ultiul trimestru o sa fim niste balonase gata gata sa faca poc...

Se poate sa pui 1 kg in o zi pt ca in functie de cum ai fost la baie si ce ai papat , kg vin au pleca insa nu te cantari zilnic.. fa-o max 1 data pe sapt..

20+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Racheel inseamna ca retii apa in organism.Eu la baiat ma umflasem tare pe ultima suta de metri, era si f. cald............nu mi se mai cunosteau gleznele.La fata m-am rotunjit si eu dar zic ca kg se pun peste tot.Incearca sa mananci mai putin sarat.

19+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori

camady's baby

Mergi la inceput