Strugurasi de Sept-Oct 2011 (40)
Raspunsuri - Pagina 16
loredanar spune:
eu va urez o dupa-amiaza placuta! ma indrept spre casa cu gandul sa iau reteta de ragu (pasta de carne pt paste) de la soacra-mea si sa iau niste parmezand de la Billa! seara buna la burtici mai mari sau mai mici!
Lori 21+ fericita cu Mara
andr@ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui loredanar andra nici eu nu prea stiu ce sa zic. dar daca e sa ma dau cu parerea macar, zic totusi sa te abtii de la pupat o perioada pana ii trece pentru ca paza buna trece primejdia rea. sigur ea stie ca o iubesti si ca o sa recuperati pupaturile mai incolo. Lori 21+ fericita cu Mara |
lore ne vedem destul de rar, si iti dai seama ca mi-e destul de greu sa ma abtin din a o alinta; dar cred ca o sa fiu mai precauta, asa cum ai zis; doamne, atat mi-ar mai trebui,sa ma trezesc cu vreo surpriza
SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE
19+
athosik spune:
citat din mesajul lui andr@ fetelor sunteti suparate pe mine? sau nu ati obs ce v-am intrebat? [:-/=] SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE 18+ |
Cum sa fim suparate ... dar eu una habar nu am ... m-am uitat si pe net dar nu zice nimic concret!!!
20+ cu -ROBERT MIHAI
Dumnezeu sa ne ajute sa ajungem cu bine la final!!!
andr@ spune:
athonik si eu am cautat, nu m-am putut lamuri nici eu; ea acum face tratament local, ceai si crema, dar a uitat sa intrebe medicul daca e contagios sau nu; si parca ma simt prost sa-l sun pe dr sa-l intreb, sa nu-mi zica ca e vreo prostie
SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE
19+
athosik spune:
citat din mesajul lui andr@ athonik si eu am cautat, nu m-am putut lamuri nici eu; ea acum face tratament local, ceai si crema, dar a uitat sa intrebe medicul daca e contagios sau nu; si parca ma simt prost sa-l sun pe dr sa-l intreb, sa nu-mi zica ca e vreo prostie SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE 19+ |
Nu iti mai fa griji ... alint-o intr-un alt mod ...
20+ cu -ROBERT MIHAI
athosik spune:
Fetele va pe toate si revin maine ... ma indrept catre casa ... azi merg la cumparaturile pt Paste ...
Va doresc o zi placuta in continuare si pofta buna ... eu fac astazi LASAGNA ... asa vrea sotzul
Ciao ... vorbim maine!!!
20+ cu -ROBERT MIHAI
Helenutza23 spune:
andr@ e bine sa te feresti, sa nu intri deloc in contact cu zona infectata, sa nu folosesti obictele ei personale (creme de fata, prosoape, perne etc). in general cand la un membru al familiei se descopera streptococ (apropo ce e? beta hemolitic?), toti membrii familiei fac analize (de obicei exudate faringiene, nazale). cand nepotelul meu a facut scarlatina (care e data de streptococul beta hemolitic) am facut toti membrii familiei taratament cu ospen. si bona! cu streptococii nu e de joaca pt ca se pot localiza pe diverse zone si uneori e greu sa scapi de ei.
dar intrebarea mea este daca rezultatul analizei este sigur. la un asemena diagnostic eu as repeta analiza...
tu oricum trebuie sa fii prudenta!
camady spune:
Andra cel mai bine eviti contactul cu ea in acea zona.
Eu mi-am propus sapt asta sa tin post.
Dimineata am mancat 2 covrigi, la pranz ciorba acra de legume si mazare cu o salata de rosii,castraveti si ceapa.Desert 4 eugenii.
Acasa nu stiu ce o sa mananc ca n-am nimic de post gatit, dar gasesc
eu sa fac ceva.
19+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori
camady's baby
GORGY spune:
citat din mesajul lui camady Andra cel mai bine eviti contactul cu ea in acea zona. Eu mi-am propus sapt asta sa tin post. Dimineata am mancat 2 covrigi, la pranz ciorba acra de legume si mazare cu o salata de rosii,castraveti si ceapa.Desert 4 eugenii. Acasa nu stiu ce o sa mananc ca n-am nimic de post gatit, dar gasesc eu sa fac ceva. 19+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori camady's baby |