Strugurasi de Sept-Oct 2011 (40)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui JadeJador

eugeniile sunt de post ?

da

in post nu uitati alimentele care inlocuiesc cu succes carnea caci in perioada asta avem nevoie de proteine: ciupercile, fasolea, lintea.
bravo pt cele care reusesc sa tina postul.

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GORGY spune:

Va pupacesc fetele, vb maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Si eu tin post saptamana asta si su si sotul bineintales de aceea am gatit fasole.

andra eu am vazut mesajul tau dar nu am stiut ce sa-ti zicSper ca te-au lamurit fetele

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 20+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Camady, Rammy_79 este bine.i-am citit mesajele la Inseminare si are 15 saptamani si cresc Asa s-a exprimat unei fete.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 20+ cu Anastasia-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Jade eu am luat niste eugenii pe care scria ca sunt de post.Daca n-or fi pacatul lor sa fie.
Racheel ma bucur ca Rammy_79 e bine.O asteptam si pe la noi.
Si eu tin post cu sotul.Am tinut si prima sapt.toata, apoi miercurile si vinerile.Nu mi se pare greu.

19+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori

camady's baby

Mergi la inceput

Si eu tineam inainte de aramane gravi post miercurea sivinerea dar dupa aceea am renuntat.Mi s-a spus ca, gravidutele au dezlegare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

eu nu beau ceai deloc:(...doar cand ma simt eu racita un pic, dar in shcimb apa beau toata ziua..si de mancat..hm...mamanc normal, pana seara de fapt, manac fructe, rontai cereale goale cu cateva lingurite de nutella...branzica, oua...si seara,cand vien si indianul acasa, mancam ce gatesc eu, o mancarica ceva...

fetelor, daca sunteti asa curioase...ne-am cunoscut pe net...am vb vreun an jumate..pe net si la telefon, vorbeam inclusiv cu familia lui ,si el cu a mea...si pe 14 febr 2007 a venit in Romania special ca sa ne cunoastem, si cand me-am vazut la aeroport, erama sa agitata inaitne sa il vad ca am iesit afara din aeroport..si cand l-am vazut inf ata mea, am simtit asa o liniste deplina,si ca el e THE ONE..si ne purtam ca si cum ne cunoastem de-o viata..si cand am ajuns acasa la pitesti,decid upa vreo doua ore, m-a certu in casatorie, si peste vreo doua luni am facut si nunta..cam asa s-au intamplat lucrurile..la inceput, eram toata numai fericita, pe parcurs, au mai aparut cum s azic, mici diferente de cultura..adik el se simtea foarte ranit la orice..ca de ce mama mea ii zice asa,ca de ce se paorta asa,ca de ce frsatele meu nu vorbeste cu el...ca de ce ca de ce..la ei, e altceva,e o apropiere intre membrii familiei cum nu am vazut niciodata, ai mei sunt un pic mai reci..

Acuma,cred ca ANCARORO si SEIDANA MA POT AJUTA SI PE MINE UN PICA? tocmai m=am intors de la serv,si mi-au dat banii de pe 15 pana pe 31 martie,si am laut foarte putin,nu prea am inteles,ca am avut 12 zile de concediu...pai de pe 15 pana pe 31 catre zile sunt?si ca restul le plateste statul,dar 5 zile trebuie sa le plateasca firma,si firma nu mi le plateste alea 5 zile.....stie careva ceva?

Zubi, mami20+
minunea mea

Mergi la inceput

Si ca sa zic exact situatia mea, deci concediul se plateste 75% din ultimele 6 luni,da? bun
- septembrie - 1200 brut
- 5 octombire - 2 decembrie - 475 lei ( somaj )
- 2 decembrie - pana inmartie - 1200 brut

Zubi, mami20+
minunea mea

Mergi la inceput

si acum, mi-au dat 282 lei, de pe 15 martie pana pe 31 martie, pe conceidu medical normal ( 75 % )

Zubi, mami20+
minunea mea

Mergi la inceput

Eu azi nu prea am vazut-o pe Seidana? sau ma insel?

Zubi, mami20+
minunea mea

Mergi la inceput