Strugurasi de Sept-Oct 2011 (40)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancaroro spune:

Loredana, intotdeauna am baut multe lichide. Si ceaiul imi place. Apa plata nu pot sa beau, nici sa ma bati. Si chestia cu bautul lichidelor tine de antrenament. Daca ai o cana de apa/ceai/suc langa tine, ideea e ca la fiecare cateva minute sa bei cateva inghitituri. Eu seara imi fac ceai si il beau cald, cateva cani, intre timp citesc cate ceva. In juma de ora bag peste un litru in mine. Si iti zic ca e chestie de antrenament. La cine nu e obisnuit, daca ar bea atata lichid, ar da afara, nu ar suporta.
Si eu am cani de ceai de jumatate de litru. Daca mi-e sete, la lucru imi umplu cana cu apa minerala si dintr-o suflare e gata

15+

Bijuteriile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

anca dar unde bagi atata ceai?

dbuuny esti o fericita la cate kg ai pus ca mananci si tu ceva...

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 20+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Ah, ce uitasem sa spun.
Mamica mea imi povestea de multe ori. Cand m-am nascut, n-am vrut lapte, nici de la ea, nici praf, nici nimiiic, decat ceai. Ceai de musetel neindulcit. Asta vreo 3 luni, pana cand au dat fructele si a putut sa-mi faca piure de caise si alte fructe. Deci de atunci am eu afinitate pentru ceai . Si pentru aia am crescut mare si sanatoasa si nu am fost bolnavicioasa deloc

15+

Bijuteriile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

merci fetele.

Dbunny, pai tu mananci ca lumea. sa nu te mai plangi ca ai greturi :D

eu abia inghit cate ceva.
azi de ex mi-a fost rau de dimineata incepand.

ieri la fel, iar meniul pe ziua de ieri a fost

dimineata: o felie de paine unsa cu fasole batuta
pe la 11: o cutiuta de orez cu lapte
pranz: pilaf cu pui, o portie mica

intre mese baut continuu apa si suc de struguri ca am citit eu ca-i anticoagulant.

pe la 6 seara: dat afara tot sucul de struguri si pilaful.

culcat nemancata ca nu mai intra nimic dupa 6 :D

16+ cu

http://www.zebraroz.ro/ - hainute copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Dbunny mese multe,dar cantitatea e mica la fiecare,asa ca te-am luat bine de tot . Mai,eu daca nu mananc imediat ce mi se face foame,mi se face rau,la fel pateam si cand nu eram insarcinata,deci asa-s eu. Si eu beau ceai. Azi dimineata mi-am facut o cana de filtru,si acum e gata + apa,ca beai si de aia.

Nu am aflat inca ce e in burtica,pentru ca merg abea dupa paste la dr,am vorbit cu el mai devreme si mi-a spus ca ma suna el vineri,sa imi spuna cand sa merg.

Fi-miu acum s-a trezit,a vazut farfuria de la supa cu galusti abea mancata de mine,si nici nu stiu cand a luat lingura si a inceput sa bobineze galusca ramasa acolo...

Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 20+ speram la o minune roz

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr@ spune:

fetelor sunteti suparate pe mine? sau nu ati obs ce v-am intrebat? [:-/=]

SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

Citat:
citat din mesajul lui andr@

18+

eu am vazut dar nu stiu sa ti raspund
mai mult ca sigur nu i nici o problema

Mergi la inceput

may, sa stii ca ma gandesc de multe ori oare cum poti face fata la greturile astea care nu te mai lasa in pace...Mai sunt gravidutze cu greturi, dar parca la tine e rau de tot. Eu una nu stiu ce e aia, n-am avut nici un inceput de greata, si de la cat de putin mancam inainte, am putut sa mananc din ce in ce mai mult; ma gandesc cat de nasol e sa nu poti manca nimic fara sa
Iar cu cantitatea de mancare si de lichide, fiecare dupa cum e obisnuit si cum ii cere organismul. Eu zic ca de aia exista conceptele de foame si satul, ca sa stii cand sa mananci si cand sa te opresti. Si una dintre cele mai mari greseli e sa mananci mai mult decat cere organismul. Ca se obisnuieste cu mai mult decat are nevoie, se depune (nu doar pe fund, ci si pe inima pe vasele de sange) si asa apare supraponderabilitatea, obezitatea, diabetul, bolile e inima, de ficat, de stomac.
Eu am 2 reguli cu mancatul: daca mi-e foame, mananc, daca nu, nu. Si niciodata nu mananc cat sa ma satur (adica la limita), nici sa nu raman flamanda, dar nici sa nu ma mai pot misca.

15+

Bijuteriile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr@ spune:

Citat:
citat din mesajul lui JadeJador

Citat:
citat din mesajul lui andr@

18+

eu am vazut dar nu stiu sa ti raspund
mai mult ca sigur nu i nici o problema

am cautat pe google,dar nu spune nimic concret; mersi jade

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

andra nici eu nu prea stiu ce sa zic. dar daca e sa ma dau cu parerea macar, zic totusi sa te abtii de la pupat o perioada pana ii trece pentru ca paza buna trece primejdia rea. sigur ea stie ca o iubesti si ca o sa recuperati pupaturile mai incolo.

Lori 21+ fericita cu Mara

Mergi la inceput