Strugurasi de Sept-Oct 2011 (40)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

Citat:
citat din mesajul lui Hayat_Kh

Am o mica intrebare. Voi cum faceti fata durerilor de spate?Pentru ca majoritatea unguentelor de calmare,la un moment dat sunt interzise in sarcina.Eu am deja niste dureri de uneori ma apuca plansul.

16+

Eu am avut dureri de sciatica timp de vreo 2-3 saptamani, nu mai stiu exact cate saptamani de sarcina aveam cred ca tot cam ca tine asa 14-16 pe acolo. Uneori ma durea asa de rau ca il rugam pe sot sa ma ajute sa ma ridic din pat. Ma durea in mijlocul fesei din stanga. Dar au trecut miraculos.......... fara unguente, fara tratament. Stiu ca de la saptamanile 28-30 incep iar durerile de spate care pot fi ameliorate cu miscare gen pilates pt gravide.

Lori 21+ fericita cu Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Neoficial cica ar fi fetita insa doctorita n-a vrut sa bage mana in foc.
Miercuri am TT si sper sa aflu cu certitudine.
Pana atunci insa ma abtin cat pot sa-mi fac sperante intr-un sens sau altul.

"Daca rad cand toate merg prost inseamna ca am gasit pe cineva pe care sa dau vina."

Rallu - mami de Robert si 17+
Sufletelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaroro spune:

Racheel, nu stiu exact. Dar pot face un calcul
Dimineata: 0,5 l
La lucru: 1-1,5 l
Dupamasa: 1-2 l
Deci intre 2,5-4 litri
Asta doar ceai, fara a socoti apa

Beau ceai de fructe, de musetel, de tei, de menta, mai strecor cate un ceai negru, ceai rosu.
Inainte beam aproape doar ceai negru, si cu sarcina am renuntat o perioada la ceaiuri. Pana cand am citit niste site-uri cu privire la ceai, si mi-am dat seama cat te poate speria o porcarie de articol cu : plante si ceaiuri interzise in sarcina. Ceaiul negru e "interzis" in sarcina din cauza cofeinei. Si m-am gandit: daca e permisa o cafea in sarcina, atunci pentru cine nu bea cafea, de ce sa nu poata bea ceai?

15+

Bijuteriile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Chiar vroiam sa propun sa scrieti fiecare cat/ce mancati zilnic(dar ma gandeam c-o sa radeti de idea mea). Deci, eu fac asa:

mic dejun(la ora 9): juma de corn prajit(la toaster) uns fie cu unt si sare, fie cu rosie razalita si ulei de masline + o cafea tare cu lapte condensat(aici laptele condensat e foarte gros si foarte dulce)

Pe la 11 bag fro 2 piese fructe sau un minicroisant
La 13 :2 felii de ananas proaspat
La 14 pranzul, azi: spanac cu lapte(2-3 linguri), orez basmati(2-3 lg) si cotlet fara os- o bucata cat palma mea+ o felie franzela

La 15 ceai digestiv + 1 bucata chec

La 18.30 vreun fruct(o pruna)
la 19.30-20.30 cina: salata de paste, sau omleta simpla din 1 ou+cascaval, sau peste pane cu salata de cruditati
pe la 21: o canita lapte + 2-3 biscuiti pasati

V-am luat! mai sunt care baga 7-8 mese pe zi?
Tre' sa recunosc ca si inainte de a ramane gravi mancam de 5-6 ori pe zi.
In conditiile astea, pana acu am pus cam 1,5 kg, dar de f multe ori cina o sar din cauza greturilor

13+

Dbunny si Daniel (23.11.2006)
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hayat_Kh spune:

Loredana multumesc pentru raspuns....La mine nu cred ca o sa treaca asa din senin ,tinand cont ca am o coloana rigida. Sotul imi maseaza mereu locul dureros, dar imediat cum face asta, imi vine sa vomit.
N-am ce face decat sa astept pana la urmatorul control si sa o intreb pe dr ce e de facut.....Daca de acum am dureri groaznice, nush cum va fi in trim 3

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaroro spune:

Dbunny, daca socotesc separat fiecare banana si mar, fiecare cornulet cu cateva inghitituri de ceai o masa separata....atunci te-am luat
Hmmm, leche dulce. Am o obsesie cu el de cand eram copii, si era lapte dinasta condensat dulce din rusia adus. Yummy. De fiecare data cand am ajuns in Spania/Portugalia/Egipt mi-am facut un stoc. Mai am 2 borcanele in frigider

15+

Bijuteriile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr@ spune:

buna fetele, ce mai faceti? noi suntem bine, bb meu e linistit, nu prea zburda, ff rar il simt, sper ca e bine, abia joi mergem la control; dar vreau sa va intreb ceva : surioara mea draga a avut o raceala zdravana si a luat ca tratament antibiotic, dar nu a luat si vitamine; si surpriza a facut un streptococ pe fata (acolo a gasit punctul slab); eu sunt o fire pupacioasa, toata ziua o alint, o pup, credeti ca ar trebui sa ma feresc, ar putea sa-l afecteze cu ceva pe bb? va pup pe toate

SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

Dbunny a sunat asa apetisant ce ai descris tu ca mananciiiiiiii :)))

mi s-a facut a manca paste cu carne de vita sau ton. :)

ancaroro ai merita o medalie pt cat ceai bei ! super ! eu atat ce ma mai chinui sa bag olecuta de apa......... chinul de pe lume !

Lori 21+ fericita cu Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hayat_Kh spune:

Doamneeee, cand vad cum mancati fiecare , imi lasa gura apa....si cand ajung la frigi, bleahhh .PPPPPfffffff, norocoaselor

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

anca cat ceai poti sa bei
eu de cand am ramas gravida n am baut nici macar 100 ml

hai ca am obs ca nu sunt singura care mananca putin
eu mananc asa ca atat intra , nu pot mai mult
si foame nu prea imi este niciodata
mananc mai mult ca trebuie
probabil la mine e asa din cauza stresului , cand mergeam la servici mancam mai mult...

Mergi la inceput