Strugurasi de Sept-Oct 2011 (40)
Raspunsuri - Pagina 13
racheel spune:
Jade m-am prins de ce nu te ingrasi tumananci putin, putin si des.dar azi de ce ai mancat o singura data?
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 20+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!
loredanar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui JadeJador Lali , uimeste ma ps: dar tu inca n ai aflat ce ascunzi in burtica ? |
acelasi lucru voiam sa o intreb si eu.
Lori 21+ fericita cu Mara
flopishtica spune:
Jade, eu daca as manca la fel, as lesina la fiecare pas facut
Nu e chiar rau, insa as adauga lactatele in meniul tau zilnic.
la mine e asa: dimineata o cana de 300 ml de lapte cu ce apuc (paine cu gem, sunca, crema de branza) - la pranz o ciorbitza de lugume sau supa si imi iau si felu 2, insa niciodata nu mananc mai mult de jumate. Fructe pe la 3-4. Seara pe la 7, 7 jumate cand ajung acasa - o salata cu rosii, castraveti, branza - yummy sau bag o ciorba daca la pranz nu am mancat.
15+ cu minune de
racheel spune:
Eu mancam dimineeata un ou prajit cu paine, apoi cartofi prajiti apoi masa principala pe la 16 si seara paine cu mai stiu eu ce.Aveam zile in care mancam o paine/zi.Gata de acum totul fiert si paine putina sau chiar deloc.
Acum am mancat iahnie de fasole cu mamaliguta, 2 mere si deseara mananc salata de rosii fara paine.
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 20+ cu Anastasia-Maria
Hayat_Kh spune:
Am o mica intrebare. Voi cum faceti fata durerilor de spate?Pentru ca majoritatea unguentelor de calmare,la un moment dat sunt interzise in sarcina.Eu am deja niste dureri de uneori ma apuca plansul.
16+
Rallu spune:
Buna ziua,
Am mai intrat eu pe la voi acum ceva timp si recunosc ca va citesc des insa, din lipsa de timp, nu apuc sa scriu.
Acum am vazut ca ati ajuns la capitolele cumparaturi si alaptare.
Eu am alaptat 10 luni insa din cele 10, numai 4 direct de la san (pt. ca m-am intors foarte devreme la serviciu) si 6 luni am muls si i-am dat cu biberonul.
As mai fi avut lapte sa continui mult si bine insa ma cam saturasem de atata muls (inclusiv la munca) si am considerat ca este suficient.
Am folosit la greu sterilizatorul de la Primii Pasi si incalzitorul de biberoane. Dupa ce ca stateam sa spal n-spe sticlute, tetine, etc, sa mai fi stat sa le si fierb, incalzesc, etc ... inebuneam sigur.
Preferam sa le azvarl direct in masinarie si ea sa-si faca treaba.
Oi fi eu ma comoda insa pt. mine a fost cea mai buna solutie.
In ceea ce priveste laptele muls pastrat la congelator, si eu facusem o obsesie din asta. Cumparasem recipiente speciale, sterile si ingramadisem in jumatate de congelator litrii de lapte.
Mi-a trecut insa repede pt. ca la un moment dat am incercat sa-i dau copilului si a refuzat. Se pare ca laptele congelat isi schimba gustul si lui Robert nu i-a mai placut.
In final am aruncat proviziile si am pastrat numai cateva recipente pe care le inlocuiam periodic. Le foloseam numai pt. completare daca la vreo masa mi se parea ca nu ajunge ce scoteam eu.
Ce as schimba la sarcina asta?
As lua din start pompa electrica pt. ca si acum ma voi intoarce la serviciu, stiu la ce sa ma astept si refuz sa mai fac scurta la mana dand la manivela ca acum 2 ani.
As mai schimba si biberoanele de plastic cu cele de sticla pt. ca, desi aveam grija sa le utilizez conform instructiunilor si erau BPA free, tot mi se par mai sigure cele din sticla.
Sper ca nu v-ati suparat ca m-am bagat in discutia voastra insa acum sunt cateva zile in concediu si mai am un pic de timp liber cand doarme pustiul.
"Daca rad cand toate merg prost inseamna ca am gasit pe cineva pe care sa dau vina."
Rallu - mami de Robert si 17+
Sufletelul meu
ancaroro spune:
Jade, eu dimineata nu mananc. Niciodata nu am putut manca.
Pana acum am mancat 1 banana si 3 mere. Am mai ciugulit niste napolitane, si a fost ziua unui coleg si am mancat si o felie de tort.
La mine, acum (ma mir ca pot manca si atat) meniul este:
- micul dejun: o cana de ceai (jumatate de litru). Daca chiar ma simt in forma, eventual in loc de ceai cacao cu lapte, la aceleasi cantitati
- pana ajung acasa: 2-3 banane, 3-4 mere, eventual ceva cornuri cu cioco, nu din cele mari, ci micutze, multe intr-o punga. Extra, vreo 2-3 cani de ceai, a cate juma de litru, si o sana/ lapte batut la juma de litru
la 17-18-19-20 depinde daca am mancare gatita sau trebuie sa gatesc eu
- un bol de supa/ciorba
- eventual ceva carnita - doar piept de pui, cu ceva cartofi, daca mai intra
sau, daca nu am nimic si nu am chef de gatit, fierb 1-2 oua, vreo 3 felii de paine cu unt/untura si sare
Paine mancam doar facuta in casa, nici eu nu ma omor dupa paine, pot trece luni sa nu mananc
si pana seara mai ciugulesc cate ceva, un fursec si mai bag cel putin 1-1,5 litri de ceai
15+
Bijuteriile mele
Rallu spune:
Daca tot m-am baga in discutie sa zic si eu ce am mancat azi:
- dimineata: - o cana de cafea cu lapte (tin post insa de data asta am comis-o fara sa vreau) si 2 felii de paine cu margarina
- gustare: - 1 mar
- pranz: - 3 sarmale de post cu putina paine
- gustare: - 1 banana
Mai pe seara am in program 1 farfurie de spanac si probabil o cana de lapte de soia, insa nu se stie niciodata ce mi se nazareste
"Daca rad cand toate merg prost inseamna ca am gasit pe cineva pe care sa dau vina."
Rallu - mami de Robert si 17+
Sufletelul meu
racheel spune:
Rallu ce se ascunde la tine in burtica?Nu ai aflat?
ancaroro cat ceai bei tu pe zi?ca mie nu-mi place deloc