Strugurasi de Sept-Oct 2011 (40)
Raspunsuri - Pagina 12
Lali_mete spune:
Citat: |
citat din mesajul lui loredanar am uitat sa mentionez.... eu n-apuc vie ora 3 cu 1 covrig si 1 felie de paine cu icre ca tine......... :)))))) eu cand ma ridic dimineata din pat am o bataie de linguri in burta de nu stiu cum sa spal ochii si dintii mai repede sa mananc... :)) ... ori ca-s eu fomista, dar la mine dimineata e simfonie in stomac [ Lori 21+ fericita cu Mara |
idem. Am ras pentru ca ma si vedeam pe mine azi-dimineata cand m-am trezit direct cu gandul la ciorbitza mea de fasole cu urzici si la borcanul cu dulceata neidentificata ieri doar dupa culoare,si care azi s-a dovedit a fi de cirese. Cand ne trezim si eu si fi-miu mergem aproape direct in bucatarie. Pana ma spal eu pe ochi el deja isi bea laptele si mananca o banana sau un covrig[D:].
Pentru mine,Jade(te botezasem) ar fi infometare sa mananc ce mananci tu,pana si pentru fi-miu ar fi,care baxeaza dimineata ce am zis + omleta/paine cu unt/paine cu cascaval, pe la 13 ciorbita/ce avem gatit felul 2, seara pe la 17 iar felul doi sau ciorbita,ce vrea,iar pe la 19 iaurt. Si fructe mananca mai multe,ce avem prin casa, imi cere cand vrea. DAR noi suntem niste mancaciosi,nu trebuie sa fie toata lumea ca noi.
Aa,si toate dulciurile alea nu le-am mancat odata ,si de pe la 16 pana m-am bagat la nani,aseara.
Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 20+ speram la o minune roz
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
Helenutza23 spune:
loredana mai intai am congelat in biberoane mici de 150-200ml (cat manca maxim copilul meu la o masa). dar vazand ca sunt f scumpe (chiar si cele ieftine, nu gaseam mai putin de 5 lei bucata) si nestiind daca pot congela in plastic (eu am o problema cu plasticul) am apelat la un truc. am luat sticlute de suc, santal (au 220ml daca nu ma insel) care erau 2 lei si ceva bucata, aruncam sucul (nu placea nimanui in familie ), spalam si fierbeam sticlele si capacele, dupa care puneam pretiosul lichid . le puneam vreo 2-3 ore in frigider ca sa se raceasca bine -altfel crapa sticla in congelator, dupa care le puneam in congelator.
e ceva de munca, nu va sfatuiesc, sincer. deci eu am avut o problema, si fizica si de la cap, din cauza ca imi parea asa de rau ca nu pot alapta normal, mi-am dorit enorm de mult sa poata beneficia cat mai mult de laptele meu. laptele se poate pastra 6 luni in congelator.
17+
athosik spune:
citat din mesajul lui loredanar athosik dar nu a inceput sa miste prichindelul tau? Lori 21+ fericita cu Mara |
DA ... si ce tumbe face cateodata ... de exemplu cand mananc ceva ce ii place si lui ...
Cea mai intensa activitate o are dimineatza si seara!!!
20+ cu -ROBERT MIHAI
Dumnezeu sa ne ajute sa ajungem cu bine la final!!!
JadeJador spune:
azi , pana la ora asta , am mancat o ciorbitza de vacuta (doar zeama , fara carne)cu un colt de paine si o banana
jur
loredanar spune:
Helenutza eu am mai auzit de mamici care si-au pus laptele la congelator. :)) chiar nu mi se pare o dovada de paranoia..
daca dai pe google "pungi lapte matern" gasesti o oferta destul de variata. e drept ca tot din plastic sunt. si eu am ca si tine o problema cu plasticul mai ales ca vine vorba sa il supui la temperaturi extreme (din cate stiu atunci se elimita cele mai periculoase substante din plastic).
daca va fi cazul sa am "surplus" sper imi aduc aminte de sticlutele tale de suc. :)).
Jade nici eu nu am mancat f mult pana la ora asta... dar diferenta e ca eu recuperez cand ajung acasa. :)))
athosik pai vezi ca stii ce face bebelinul tau? gimnastica ! sigur e sanatos si fericit sa nu te ingrijorezi ca e altfel ! :)
Lori 21+ fericita cu Mara
Lali_mete spune:
citat din mesajul lui JadeJador azi , pana la ora asta , am mancat o ciorbitza de vacuta (doar zeama , fara carne)cu un colt de paine si o banana jur |
Nu iti zic cat am bagat eu ca te sperii ...
Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 20+ speram la o minune roz
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
athosik spune:
citat din mesajul lui JadeJador azi , pana la ora asta , am mancat o ciorbitza de vacuta (doar zeama , fara carne)cu un colt de paine si o banana jur |
Dragutzo ... inceark sa papi mai mult!!!Chiar e putin si bebele creste ...
20+ cu -ROBERT MIHAI
Dumnezeu sa ne ajute sa ajungem cu bine la final!!!
Hayat_Kh spune:
Buna ziua ,dragele mele!
Sper ca toate ati avut un week-end cat mai placut.
Jade nu esti singura in situatia in care mananci atat de putin si fara pofta.
Si eu pana la ora asta am mancat o sarma, pe care am si dat-o deja la boboci, am baut o cafea si acum 10 min am mancat o banana. Pe care sper sa o tin in stomac.
15+
GORGY spune:
citat din mesajul lui Helenutza23 loredana mai intai am congelat in biberoane mici de 150-200ml (cat manca maxim copilul meu la o masa). dar vazand ca sunt f scumpe (chiar si cele ieftine, nu gaseam mai putin de 5 lei bucata) si nestiind daca pot congela in plastic (eu am o problema cu plasticul) am apelat la un truc. am luat sticlute de suc, santal (au 220ml daca nu ma insel) care erau 2 lei si ceva bucata, aruncam sucul (nu placea nimanui in familie ), spalam si fierbeam sticlele si capacele, dupa care puneam pretiosul lichid . le puneam vreo 2-3 ore in frigider ca sa se raceasca bine -altfel crapa sticla in congelator, dupa care le puneam in congelator. e ceva de munca, nu va sfatuiesc, sincer. deci eu am avut o problema, si fizica si de la cap, din cauza ca imi parea asa de rau ca nu pot alapta normal, mi-am dorit enorm de mult sa poata beneficia cat mai mult de laptele meu. laptele se poate pastra 6 luni in congelator. 17+ feb2007 |
Helenutzaaa ma sperii, si eu am aceasi problema ca tine, insa nu m-am gandit niciodata ca din cauza asta ,o sa intampin greutati pe viitor,sper sa nu te mai chinui acum asa de mult cum ai facut-o prima data